הפרק היומי

פלורותם

New member
../images/Emo23.gifהפרק היומי../images/Emo23.gif

הספירה לאחור: עוד 22 פרקים לסוף
תקציר הפרק:
מטאו מבולבל אך גם מאושר מהידיעה. מירנדה, שלא מצליחה להשפיע על לורנסו, משכנעת את מקס לצאת ולחפש אותו. מקס אכן נוסע, למרות שהוא הבטיח לפלור שלא יחפש את לורנסו. ניקו סובל משלשולים קשים, וגם נאלץ לבלות את הלילה בשירותים של חדר הכושר. הוא מנצח בתחרות, אך מוותר על הפרס ומודה במעשיו. למרות כל זה, ולנטינה לא חוזרת אליו. לורנסו רואה את מקס ומירנדה מגיעים למלון שבו הוא היה. הוא גורם למקס לאבד הכרה במכה בראשו, וקושר אותו יחד עם מירנדה על המיטה. פלור, שחושדת כי מקס בוגד בה, מגיעה למקום ורואה את מקס ובמצב חשוד עם מירנדה.

sweet stav

New member
22 פרקים../images/Emo7.gif

אוףףףף זה ממש קצת
! אני רציתי לפתוח את הפרק היומי

talshoosh

New member
צפייה מהנה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

לא אמורים לפתוח רק שעה לפני? טוב לא נורא

דנדוש 3

New member
צפייה מהנה ../images/Emo13.gif

איזה אידיוט ניקו שהוא מודה.. ו.. גם לורנסו מעצבן.. אם הוא החליט להצטער, אז למה הוא עורר חשד אצל פלור?!

didalf

Well-known member
אבל פותחים שעה לפני הפרק../images/Emo109.gif

כלומר החל משש, לא חמש וחצי
. שתדעי להבא.

זה לא פיייר בכללל../images/Emo46.gif../images/Emo19.gif../images/Emo130.gif

אני גם רציתי לפתוח היוםםם זה ממש לא בסדר את גם פתחת לפני הזמן..... רציתי לפתוח עכשיו....זה ממש לא בסדר... כשאומרים שצריך לפתוח שעה לפני אז זה שעה לפני......

פלורותם

New member
אוי תירגעי!

אז פתחתי ב-5 וחצי..כאילו זה איזה אסון..וגם אפעם לא העירו לי על זה שפתחתי לפני אז מאיפה לי לדעת?!?!?

תודה רבה על התקציר וצפיה נעימה../images/Emo70.gif

אכן פלוריסיינטה נגמרת בעוד כ-4 שבועות ואפילו פחות ...אבל זה ביומלדת שלי אז אני די שמחה
.. ואז נגמר החופש גם

זה ממש לא פייר..!!../images/Emo87.gif

קבעו שעה לפני ואת פותחת שעה וחצי לפני.. ואת פותחת פרק אחרי פרק.. תתני לאחרים שגם לא היו.. בבקשה תתחשבי
תודה..

sweet stav

New member
פרק יפה!!

הקטעים עם ניקו היו מצחיקים
מירנדה הזאת ממש עולה על העצביםםםםםםםם יוו היא הביץ' בהתגלמותה!
מסכנה פלורר!

../images/Emo60.gifוואי ניקו קרע אותי../images/Emo6.gif

אלוף
ומקס
מירנדה כ"כ מעצבנת איףףף זה הזמן להתחיל לרחם על פלור

talshoosh

New member
פרק יפה, סוף מעצבן!../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

הקטעים עם ניקו היו מצחיקים
היה יפה עם מטאו ופרנקו
הסוף היה מעצבןןןן!
מירנדה הזאתתתתתתתתתתתתתתת

פרק יפה!../images/Emo87.gif

הגזימו יותר מדי עם ניקו.. להיכנס כל כך הרבה פעמים לשירותים?! איזה היסחפות! זה גג פעמיים!! מירנדה הזאת כל כך כלבה! תמותי!!! מפגרתתת!! אחלה פרק בכללית..!

DiRtY BaTeLL

New member
פרק יפהה אהבתי :)

אוףףףףףף פלור ראתה את מקס עם הכלבההה הזאתתתת אוףףףף
חחח הרגה אותי פלור עם מצבי הרוח שלה חח
סוף סוף הכל יסתדר בין ולנטינה וניקו ובין פרנקו ומטאו סוף סוף הגיע הזמן איזה חמודים הילדים מה עשו לפרנקו השלט הזה חמודים חח היה פרק נחמד מחכה כבר למחרררר

למעלה