הפרק השבועי:מדיום

adi love noa

New member
../images/Emo23.gifהפרק השבועי:מדיום../images/Emo23.gif

שם הפרק:המוות עושה ביטוח תקציר:אליסון חולמת על ההלוויה שלה וחוששת שהיא עומדת למות. התחושה שלה מתחזקת כשמשאית כמעט מתנגשת בה. ג`ו מנסה להרגיע אותה ללא הצלחה. נראה שהולך להיות פרק נחמד תהנו
תמונות אחר כך...
חמודה

adi love noa

New member
וכמה הערות...

זה הפרק לפי האחרון של העונה
ויש בו הופעת אורח נחמדה...

YaEl 15

New member
פרייז'ר !!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif

איזה חמוד !
כמעט הצטערתי שהוא מת... אם אריאל כ"כ רוצה אי.מייל, אני מוכנה לפתוח לה אחד בוואלה, בחינם
דרך אגב, זה אח של אליסון ?? ---->>> הלכתי לראות וורוניקה מארס

YaEl 15

New member
לא, לא לאקי,

לאקי וקוקי
כפי שניתן לראות, אני כבר בשולם עם הרופא שלי.. ברוגז ברוגז אף פעם
נקווה

always be me mc

New member
"כמו החול שבעירוי כך הם ימי חייה של אליסון"

סורי זה דרש
וכעת משסיימתי עם זה הנה דעתי על הפרק: הפרק היה מאוד יפה. אהבתי את התפקיד של קלסי גרמר בתור מלאך המוות
ואיש ביטוח
אני לא מאמינה שלקח לאליסון כל כך הרבה זמן לחבר את הדברים אבל ניחא. ולמה לכל הרוחות היא מדברת בפלאפון נייד מתי שהיא נוסעת? אין חוק שאוסר את זה? היא באמת לא ציפתה שזה יסיח את דעתה והיא לא תשים לב למשאית? אהבלה
ומה אריאל מתלהבת כל כך מהאימייל משלה? מתאים לבריג'ט להתלהב מזה אבל לא לאריאל מה שגורם לי לחשוב: אוי אריאל אריאל מה קרה לשאיפות של פלאפון ומחשב?
ובואו נודה בזה למי אין פלאפון ומחשב? להרבה אנשים יש
בכל מקרה אחרי השיחה בסוף של אליסון וג'ו במיטה זה היה כל כך מתבקש וברור שהוא יקבל את עונשו. ועשו את זה בצורה מאוד משעשעת לדעתי כך שבניגוד ליעל אני לא מצטערת כלל שהרגו אותו. אז פרק יפה.. דיי משעשע, הנה אפילו כמה ציטוטים שהרגו אותי(באדיבות tv.com): Allison: Do we have a current will? Joe: Huh? Allison: Y'know. A will. For when people die. Joe: Ah-ha... Suddenly it's becoming very clear - the sleep depravation. You're trying to kill me
Allison: Oh my God, that's him. That's death. Joe: Huh, what are you talking about? Allison: On that bus bench. Joe: Death's name is...Bob?
ויש עוד אז כנסו לאתר כדי לראות(עצלנים
) ולא נורא שזה פרק לפני פרק אחרון לעונה וכי למרות שאני נהנית בכל זאת צריך פסק זמן מהחלומות האלה
אז עדי תודה רבה על השירשור
ובאשר לתמונה היא באמת חמודה שם

YaEl 15

New member
LOL ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif "כמו החול שבעירוי.." הרגת אותי.

adi love noa

New member
Death's name is...Bob?

פרק נחמד... הסצינות שג'ו דיבר עם אליסון על הצוואה היו מצחיקות,ג'ו תמיד משעשע אותי עם השנינות שלו
הסצינה של ההלוויה היתה ממש עצובה לראות את אליסון בתוך הארון,את הבנות בוכות,אליסון לקחה את זה ממש קשה לא קל לראות את ההלוויה של עצמך. היא הייתה לחוצה כל הפרק ונראה לי שזה אחד מהפרקים הבודדים שהיא באמת נשברה בהם,נכון בכל פרק היא לוקחת הכל נורא אישי אבל כאן היא ממש הייתה מבוהלת ואפשר להבין אותה. הקטע עם המשאית היה מפחיד,המשאית עצרה בדיוק סנטימטר ממנה אפשר להבין למה היא כ"כ נבהלה וקשה להבין למה ג'ו לקח הכל בקלילות. הקטע עם מלאך המוות היה מפחיד,במיוחד שהוא עבר חולה חולה וסיפר כמה זמן נשאר לו וראו איך החולים נאבקו על החיים שלהם. ממש כעסתי את על הרופא,מתפקידו להציל חיים של אנשים והוא מסכן הכל תמורות כסף?מה שהכי הפחיד אותי היה הקטע שיש כאלו רופאים בחיים. היה נחמד לראות את פרייזר אפילו בתור מלאך המוות. הפרק הוכיח עד כמה אי-אפשר לבטוח בסוכני ביטוח... אהבתי שבסוף הוא קיבל מה שמגיע לו,זה הראה שבכל זאת יש צדק ,במיוחד שהוא נענ שבדרך בה הוא פגע בחיים של אחרים. אהבתי את הקטע שאליסון באה לדוואלס והתחילה לספר לו את מה שהיא ראתה והוא עצר אותה ואמר לו שהוא מאמין לה-היא הייתה בהלם והאמת שגם אני. הם ממש עשו סיפור מכתובת איימיל...אבל זה הוכיח שהם בסך-הכל הורים מאוד אחראים וזה הגיוני במיוחד עם כל האנשים המוזרים שאפשר להיתקל בהם באינטרנט,אהבתי איך שהכתובת איימיל עזרה לאליסון לפתור את המקרה. דרך-אגב זו ששיחקה את אישתו של הרופא שמת שיחקה גם באד או שרק נדמה לי? בקיצור היה פרק ממש נחמד מחכה לפרק הבא-למרות שהוא הפרק האחרון של העונה ואין לדעת מתי ואם העונה הבאה תגיע אלינו
מקווה שהפרק הבא יהיה מעולה ויספק אותי עד העונה הבאה...

YaEl 15

New member
מעניין כמה זמן ייקח להוט להביא אותה הפעם ../images/Emo4.gif

בתחילת עונה 2, ציינו שהשנה היא 2005. נצטרך לחכות שנתיים גם הפעם?

למעלה