הצעות לשמות לאירוח בפורום יתקבלו בברכה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהצעות לשמות לאירוח בפורום יתקבלו בברכה../images/Emo70.gif

הגיע הזמן שנארח אדם שרוחו קשורה לרוח הפורום אדם מאמין בישוע עם סיפור מיוחד או מסר מיוחד..או אדם בקיא שיכול לתת תשובות עד כמה שניתן לשאלותיכם שתעלו לכבוד האירוח.. נשמח לשמוע שמות..ודרכי קשר איתם.. חשוב שידעו להקליד בעברית
...

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifובעצם אם יהיו שמות של אנשים שמבינים עברית

אך יכולים להקליד רק בערבית, אז אני מוכנה לתרגם את תשובותיהם ברגע שהם מעלים אותם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifואנצל את השרשור גם לבקש הצעות לסקר חדש

לפורום..הקיים כבר ישן מאוד.. אפשר גם להסתכל על שני הסקרים הקודמים דרך סרגל הכלים הכחול שיש מעל דף הפורום וללחוץ שם על הקובייה "סקר".

lion 7

New member
פעם יחידה ואחרונה היה האח מקהילתכם

/tapuzforum/images/emo13.gifשעשה עבודת קודש , אז הגיע הפורום לדף הראשי בתפוז ..האח סליבא חסר כאן , חסרים כאן נשמות שהתרגלנו למלאכתם המבורכת מלבד שיש עכשיו נשמות ואחים שאוהבים את האדון בכל נפשם , חבל שהם לא כאן חבל ..

אם תכנסי לטאגליינס

תמצאי שם הרבה שמות מעניינים ואולי קצת מקוריים שגם אני רשמתי שם. בהצלחה בשם ישוע המשיח אמן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif מה ז"א?

מתי כתבת בפורום לפני זה וזה עלה לטאג'ליינס?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זכרתי שרשמתי כל מיני שמות חדשים לפורום . אבל כנראה שרשמתי את זה באיזה מקום שאני לא זוכר. יכול להיות שזה היה באיזה קומונה כלשהיא. וכו להיות גם, שרשמתי את השמות באיזה אתר כלשהוא. אני באמת לא זוכר ואני ינסה לבדוק איפה רשמתי את זה סליחה ומחילה אני מבקש ממך בשמו של שיוע המשיח יחזקאל אמין

יששששששששששששששששששש מצאתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כשאני אומר שאני אמצא את הפורום שבו כתבתי כל מיני שמות לפורם אז כנראה שאני לא סנילי עדיין
אז אם את רוצה לראות את ההודעה שלי ושל אחרים את מוזמנת לראות פה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאתה לא סנילי חח אבל לא הבנת את שאלתי

לא שאלתי על הצעות לשינוי שם הפורום בכלל

אסי 84

New member
מאמינה חדשה

שלום לכולם טוב לשמוע שיש חבר"ה צעירים שמאמינים באדון ישוע כי איפה שאני גרה לא פגשתי מאמינים בישוע אשמח להכיר אחים לאמונה

אסי 84

New member
מאמינה חדשה

שלום לכולם טוב לשמוע שיש חבר"ה צעירים שמאמינים באדון ישוע כי איפה שאני גרה לא פגשתי מאמינים בישוע אשמח להכיר אחים לאמונה

אסי 84

New member
מאמינה חדשה

למעלה