הצעות!

../images/Emo23.gifהצעות!

13.4.07 מבצעים למרחפים ולגולשים במועדון עגור! מבצע קסדות cloud chaser!!! הבא למועדון עגור את קסדת המצנחים המשומשת שלך (תקינה) וקבל cloud chaser יפיפייה וחדישה של עפקו תמורת 89$ + מע"מ בלבד, במקום 111$+ מע"מ. (לידיעה מחירי קסדות בחול 220-250$) מבצע חבר מביא חבר!!! flytec מבצע מכשירי טיסה של FLYTEC !!! דגם 6005 מבצע בעגור 300$ מחיר מומלץ בחו"ל 499$ דגם 6010 מבצע בעגור 400 $ מחיר מומלץ בחו"ל 599$ דגם WINDWATCH מחירו 99$ דגם 5030 למצנחי רחיפה (כולל GPS ) מחירו 1100$ מחיר מומלץ בחו"ל 1299$ דגם 5030 לגלשני אוויר (כולל GPS ) מחירו 1200$ מחיר מומלץ בחו"ל 1359$ דגם 5020 (כולל GPS ) מחירו 800 $ מחיר מומלץ בחו"ל 899 $ • המחירים לא כוללים מע"מ מצנחים וציוד נלווה עפקו החדשים: קרמה , ויסטה, טרסט, טרסט HP , סלסה, למבדה... למעוניינים פנו למועדון לקבלת יעוץ והכוונה. וכמובן את כל סוגי הרתמות ומצנחי חירום וסרבלי טיסה. מצנחים (ממ"ר) ולמצנחים ממונעים גלגלית (ממ"ג) חדשים ומשומשים. מנועים: אנו מיבאים מנועי adventure , BLAK HAWK ומנועי CORS-AIR . נשמח לשרת את קהל המרחפים והגולשים **אנו ממשיכים לבצע טיסות הכרות, קורסים במצנחי רחיפה וגלשני אוויר מאחל לכולם טיסות יפות ובטוחות ארנון הר לב עגור עגור טלפונים: 03-5067467 03-6580144 נייד: 050-2791079 דאר אלקט' : [email protected] אתר: AGUR.CCC.CO.IL

ג ל נ ט י

New member
תגיד - מה הענין עם הפרסומות האלה ?!

לא שיש לי משהו נגד עגור, אבל כל הזמן אתה שולח לכאן חומר פרסומי, ושלא כמו במייל - אי אפשר להוסיף אותך לרשימת הספאם.

למה לא משה?

אני חושב שזהו המקום לפרסם מה שקשור לגלישה. רק שחבל שארנון לא משקיע קצת יותר מאמץ, וכותב הודעה שתהיה רלוונטית רק לגלשנים, במקום לפרסם באותה הודעה גם מוצרים לגלישה וגם למצנחים.

ASI Z

New member
לדעתי זה בסדר גמור ...

וזה בדיוק כמו שארצה לפרסם את הגלשן שלי למכירה עוד שורה אחת בפורום לא תפריע לאף אחד ... דווקא לי יצא טוב מהפרסום ,החלטתי להחליף קסדה. אז מה רע ???

David Gerby

New member
לא מתנגד לפרסום

כל עוד הוא לא מציף אותנו בהודעות שמורידות את המידע העיקרי מהעמוד הראשון. הדרך להיפטר מהודעות כאלה היא פשוט לא להגיב להן והן זולגות מטה בלי שנשים לב. באופן אישי אני לא אוהב את זה כי יש לזה את המקום שלו ב"לוחות". עובד או לא? עבד על נולד לעוף... אז זה יכול לעבוד על כל אחד.

L a u r y n

New member
../images/Emo23.gifתגיד משה!

תגיד משה מה ישלך עם האורנגדה...???!!! ארנון הר לב, שמנסה איך שהוא להאיר את עינך הכהות, משה... שבוע טוב לכולם. ארנון הר לב

ג ל נ ט י

New member
אין לי

אין לי כלום עם אורנגאדה, ואני לא צריך ויאגרה, שילמתי את ש mortage מזמן. אני גם לא צריך מכשירי חשמל במבצע, אפילו לא מצלמות אבטחה לעקוב אחרי המטפלת. פרסומת לרכב אני לא צריך כי כבר יש לי, וחברות ניקיון לא מענינות אותי כי אני מנקה לבד. בטח שאני לא צריך קסדה: אולי כן, אבל אז אני אצור איתך קשר - אני לא צריך פרסומות. מילא, אני מבין שאתה מפרסם שיוצאים לטורקיה, אבל למה אני צריך את כל רשימת הציוד שלך במועדון ? יום טוב והרבה לקוחות ממוקדים.

ג ל נ ט י

New member
שאלה מעולה

אולי אפילו מותר להתבדח שזו שאלה מוזמנת (אשלם לך אחר כך... תודה). נכון, כבר פירסמתי פעם בפורום שיש לי גגון, ואפילו שיש לי כוונות לקנות גלשן חדש ושאני מוכר את הישן. דודו כבר אמר באחת ההזדמנויות שזה לא המקום לפרסם, ואני מסכים איתו חלקית, בעיקר בגלל שלוח המוכרים-קונים מתוחזק בצורה זוועתית ולא ניתן לנהל מודעות בלי לעבור ידנית דרך דודו (אפילו יש לי שם מודעה על ואריו וגיפיאס שמזמן נמכרו וההודעה לא הוסרה). למרות מה שנאמר, נראה לי שיש בכל זאת הבדל בין אדם פרטי לגוף מסחרי. באתר תפוז יש לא מעט מפרסמים (בראש ובצד העמוד) שטורחים ומשלמים עבור הפירסום הלא ממוקד שלהם - כל שכן פירסום מסחרי ממוקד שווה הרבה יותר כסף. היעילות של הפירסום שלי (או של כל אחד אחר) שווה כקליפת השום אם ההודעה יורדת למטה - ולכן באמת לא ראוי לפרסם בפורום אלא אם יש כאן ענין חברי (וגם אז זה לא ממש יעיל / כדאי או משתלם). אם פירסמית, היה זה כחבר קהילה לאחרים - ואתה יודע מה, בעוד חודש מעכשיו אני מרים לוח קונים מוכרים חינם לאנשים פרטיים (בלבד) באתר הניסיון. גורמים מסחריים - שישלמו. הרווחת...

אכן, רעיון מעולה

ולהבא, כל התרסקות של מיקי וייס (ויש הרבה כאלו) אמור: מיקי עשה הכל מצויין וזה לא אשמתו שהעולם, ממש ברגע האחרון, זז קצת קדימה/ אחורה/ שמאלה/ ימינה/ למעלה/ למטה (מחק את המיותר) לפי סוג ההתרסקות.

natyh

New member
אני דוקא מציע

להתעלם מכל הדברים שעשינו לא טוב לא נכון או לא מוצלח העולם יראה הרבה יותר טוב אם לא נעניש את עצמנו על טיפשותינו .... ועוד יותר טוב אם נדע גם להתעלם מטיפשותם של אחרים .....

../images/Emo23.gifבאמת משה!

באמת משה, אתה לא צריך. אבל אולי אחרים צריכים?? ואני לא מוכר לך שום דבר וגם את עמיל המכס שלי אינני מפנה אילך וגם לא את סוכן הבטוח, מכיוון שלך יש כבר ההההכל. ושיהיה לך רק טוב משה ארנון הר לב עגור - המועדון הישראלי לגלישה אווירית ומצנחי רחיפה

למעלה