השידוך המתאים לאליסה

Natali Milano

New member
../images/Emo23.gif השידוך המתאים לאליסה../images/Emo99.gif

והפעם : טום קרוז תעודת זהות שם: טום קרוז גיל :43 מוצא: אמריקי תחביבים: מתעניין בכמורה אוהב טיולים תאטרון עיסוק: שחקן קלנוע ומפיק השיגים בקריירה : קיבל על תפקידו מועמדות ראשונה ל"גלובוס הזהב". טום ואליסה
או
?

always be me mc

New member
../images/Emo128.gif

הנה כמה סיבות שבגללן אני חושבת שלאליסה וטום אין כמעט שום סיכוי ביחד: א. הפרשי הגיל ב. הסיינטולוגיה המטומטמת שלו(עלק רוחות חייזרים נצמדות לבני אדם ועלק עריץ מהחלל XDXD), אשר רק אדם עם ראש פתוח יקשיב לשטויות האלה ואף יוכל לקבל אותן כחלק מחייו. ובגדול הסיבה העיקרית שבגללה זה לא יצליח היא בגלל שהוא מת על מצלמות ואוהב לעשות רוח אך לעומת זאת אליסה נשארת עם הרגליים על הקרקע(ולא על הספה
), הוא אוהב שהכל זוהר והיא יותר ממותנת ממנו בקיצור האישיות לא מתאימה לטעמי ושתמצא אדם אחר שאוהב לטייל

spelling

New member
../images/Emo22.gifלפי דעתי...

לא!!!!!!!!!!!!!!! שוב הגילאים לדעתי לא נוראיים..אישתו חגגה יום לפניי 29 בסה"כ....6 שנים אחרי אליסה...ונראה לי הם סבבה ביחד! בהוליווד להיות נשואים מעל שנה זה שיא! אבל מבחינת הסיינטולוגיה שלו והיציאות המוזרות שלו לפעמים...בהחלט הוא בחור קצת מטורלל לדעתי...אולי כוונות טובות ושחקן אקשן טוב אבל לא רואה אותו עם אליסה..משהו באופי כמו שגל אמרה שאוהב תמצלמות ופלאשים ומעריצים ובלאגן לא מסתדר לי עם האופי של אליסה שנראה לי שאוהבת תפרטיות שלה ולהצטלם רק בארועים ....בקיצור נראה לי הוא מוזר חחחח הדבר היחיד החיובי שייצא מזה-ילדים יפים! חחחחחח

למעלה