השירשור השבועי

hermaioni

New member
../images/Emo23.gifהשירשור השבועי../images/Emo23.gif

שיר השבוע של גרין דיי:
שיר השבוע לא של גרין דיי:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
להקת השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר מבאס שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
ערוץ השבוע:
תמונת השבוע:
שבוע טוב לכולם!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

:p

שיר השבוע של גרין דיי: Basket Case או Holiday שיר השבוע לא של גרין דיי: הממ...אני לא בטוחה איך קוראים לו...זה שיר ישן כזה.. California Dreamin' או משו כזה קליפ השבוע: לא רואה קליפים אלבום השבוע: לא שומעת אלבומים להקת השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: פעמיים משחק דבר מבאס שקרה השבוע: קיבלתי את המבחן בגיאומטריה ציטוט השבוע: "K9! Rose Tyler and Mickey Smith, allow me to interduce you K9!" מתוך דוקטור הו. מקווה שכתבתי נכון ערוץ השבוע: יס סטארס תמונת השבוע:

דניתיי16

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של גרין דיי:Good riddance[time of your life] שיר השבוע לא של גרין דיי: nickelback - How you remind me קליפ השבוע: nickelback - How you remind me אלבום השבוע: אין להקת השבוע:גרין דיי דבר טוב שקרה השבוע: השגתי את !Kerplunk דבר מבאס שקרה השבוע: בזבזתי שלוש שעות שלמות ממסיבה בגלל חברה מבואסת...אבל לא נורא המסיבה גם ככה לא היתה משהו... :-\ ציטוט השבוע: "היה קרחננננהההההההההההההה" נכון ערוץ השבוע: MTV2 חרשתי עליו השבוע תמונת השבוע: זאת לא תמונה זה סרטון ואני ממליצה בחום בחום בחום לראות אותו...חח זה חמוד http://www.youtube.com/watch?v=up5MrjeRiFw&eurl=

GrEeNgIrL3

New member
גם את רואה דוקטור הו?

ואני חשבתי שנדירים האנשים שרואים את זה חח כנסי לפורום של הסדרה..

clam

New member
עוד 400 יום

שיר השבוע של גרין דיי: minority אף פעם לא ימאס לי מהשיר הזה שיר השבוע לא של גרין דיי: man alive- I.R.L קליפ השבוע: אלבום השבוע: man alive- open surgery להקת השבוע: MAN ALIVE דבר טוב שקרה השבוע: לפני שבוע הייתי בהופעה של יוסלס ומן אלייב. היה בן זונה... דבר מבאס שקרה השבוע: ציטוט השבוע: עוד 400 יום ערוץ השבוע: 10. תמונת השבוע: החתולה הכי חמודה בעולם

עונהנה^^

שיר השבוע של גרין דיי:אממ.. Basket Case שיר השבוע לא של גרין דיי:אשם של סינרגיה קליפ השבוע:HURT של כרסטינה אגילרה, הוא פשוט מרגיש. אלבום השבוע:panic!at the disco להקת השבוע:סינרגיה דבר טוב שקרה השבוע:מסיבת אצל אהובתי^^ דבר מבאס שקרה השבוע:אממ... לא חושבת שקרה משו כזה;-פ ציטוט השבוע:אמא אחת אומרת לבן שנה ברחוב "אז אתה מבין? חטפו אותו אינדיאנים" ערוץ השבוע:22 תמונת השבוע:כול התמונות של בילי
חוץ מזה כלוםXD

../images/Emo207.gif

פעם אמרו שיש לבן של בילי מייספייס. השאלה שלי- זה זה? http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=81844689

הממ ../images/Emo163.gif

א.את 'המייספייס של הבן של בילי' בטח פתח איזה מעריץ סטוקר, ולא הילד עצמו. ב.ככה גם המייספייס של רוב הלהקות האחרות. ג.נא לא לנצל"ש שרשורי פינות. תודה:)

לא..

את רוב הלהקות זה המייספייס שלהם באמת..אבל זה מוזר,כי בתמונות של הפרופיל שלו הוא מראה תמונות של החדר שלו.. 0_O ואוקי סליחה

דניתיי16

New member
אבל

איך הוא הוסיף אותך לרשימת חברים? הרי הוא עשה שרק מי שמכיר אותו וכאלה לא?

shaharrr53

New member
עונה../images/Emo154.gif

שיר השבוע של גרין דיי:אין לי... שיר השבוע לא של גרין דיי:flw-mcr קליפ השבוע:flw-mcr אלבום השבוע:the black parade להקת השבוע:mcr,rhcp דבר טוב שקרה השבוע:לא קרה דבר מבאס שקרה השבוע:גם לא ציטוט השבוע: ערוץ השבוע: תמונת השבוע:

המנמנמנ ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי:Homecoming שיר השבוע לא של גרין דיי:אממ...Myage-Descendents קליפ השבוע:חחחח הקליפים האלה של פאגין.. אלבום השבוע:peace Thru Vandalisem-The Vandals להקת השבוע:הממ.. אני חושבת שVANDALS, אבל מצד שני גם דיסנדנטס וסירקל ג'רקס נשמעו הרבה, אז תבחרו איזו להקה שבא לכם. דבר טוב שקרה השבוע:ההופעה (הופעות?) אתמול דבר מבאס שקרה השבוע:ההה אין לי מושג לאן נעלמו לי 50 שקל!!! זנות!!!! ציטוט השבוע:יוני שיכור ערוץ השבוע:לא יודעת תמונת השבוע: אוקי דוקי lol

AriellA100

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

שיר השבוע של גרין דיי: walking alone שיר השבוע לא של גרין דיי: The Killers - when you were young ו- the white stripes - seven nation army קליפ השבוע: אלבום השבוע: להקת השבוע: גרין דיי דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד דבר מבאס שקרה השבוע: כנ"ל ציטוט השבוע: "לא פאקינג, רק 18" ערוץ השבוע: vh1 תמונת השבוע:

IפותI

New member
יש לי כוס.

שיר השבוע של גרין דיי:איןO: שיר השבוע לא של גרין דיי:'97 bonny & clyde קליפ השבוע:אין אלבום השבוע:איןO: להקת השבוע:אמינם זה להקה?XD דבר טוב שקרה השבוע:שישבת אמצע!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר מבאס שקרה השבוע:הטיות ושות' ציטוט השבוע:"אריאל? יש לך בר מצווה? קבל טמפון!" ו"היי כרמל"-"יש לי כוס." ערוץ השבוע:ביפO: תמונת השבוע:

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gif../images/Emo12.gif

אני לא ראיתי ככ הרבה רמזים מיניים בהודעה אחת
[כולל הניק]

למעלה