התמונה האהובה

../images/Emo23.gifהתמונה האהובה../images/Emo47.gif

הגענו כבר לאמצע העונה ובשביל להפעיל את הפורום חשבתי על פעילות חמודה
כל אחד יעלה לכאן את התמונה או התמונות שהוא הכי אהב מתחילת העונה^^ תוכלו להעזר בקישורי הפורום שם תמצאו את כל שירשורי הפרקים עם כל התמונות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=1103

NP16

New member
הכי אהובה עליי,נכון לשלב הזה של העונה :

גל גדות

New member
כנ"ל.../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

קרידי
שיחקה אותה לגמרי

efif1212

New member
../images/Emo26.gif

נדב כבר שם את התמונה שאני הכי אוהבת, אז אני אשים את הבאה אחריה

NP16

New member
ואני לא מצליח לעלות את מלרוז מפוטושוט

השיער המשוגע.גם מישל וקארידי מדהימות שם, ושלושתן מדהימות גם בפוטושוט הזוגות הסלבריטאים.

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תמונההההההה שנננננכנסתת לטופפ שלל כלל הדירוגיםםם שליי איי פעםםם אלוהיייייייייייתתת מושלללללללללללממתתת גאוווווווווווניייתתתתתת עוצרתתתתתת נשימהההההההה מדהימהההההההה סגידהההההההה אחת התמונותת הכי מושלמותתתת איי פעםםם מהבודדוותתת שבטופפפ שלל הטופפ בהיסטוריהההה ללל ANNTTMM ואיןןןןןןן שוםםםםם תמונה בעונהה 7 הזוועתתתתתיתת שאפילוו מתקרבתת לרמהה שלהה@@ ואחרייייייהה: השערר רומן של מלרוזזז האלוהיייייייי, השחור לבןן האלוהייייייייייי שלל מלרוזזז והבני זוג הגאוניתתתת מללללללללללללללללללללללללללרווווווווזזז

JoNy Boi

New member
שלי

אין לי כוח להעלות אבל התמונה של ברוק (בריטני וקווין והנחש)

mikmikonet

New member
הנה תמונה שהוציאה לי את כל המילים

יש המון תמונות טובות, בעיקר של מלרוז, קארידי ועוד כמה בננות מוצלחות אבל הנה אחת מהאהובות עלי ביותר בעונה הזאת.

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif

האמת שהיא רק אמרה שהיא לא בטוחה אם היא סטרייטית או לא.

JoNy Boi

New member
הו זה ממש נוגע ללבי

בא לך לשלוח לי עדכון קטן בsms כשהיא תסיים להתלבט, כי אני ממש לא אצליח להירדם בלילה בלי לדעת מה המיניות שלה.

למעלה