התמכרתי לסדרה סדרה אדירה ומצחיקה אני לא מפספסת פרק
S shanikush7 New member 29/7/05 #10 ../images/Emo23.gifאיך אפשר שלא תגידי לי????../images/Emo23.gif אביב אלוש הוא הדבר הכי יפה שיש...........
../images/Emo23.gifאיך אפשר שלא תגידי לי????../images/Emo23.gif אביב אלוש הוא הדבר הכי יפה שיש...........
G gagacc New member 29/7/05 #15 ברוררררררררר אביב הוווווורררררססססס אני שרופה לו על התחת כנסו לאתר שלו אתר מדהים
י יאללה היחידה New member 28/7/05 #3 2ירוש וואלה, את נמצאת המון בפורום הזה, אה? אל תשכחי בבקשה לשים לב אם הפקידה תצוץ היום סוף סוף (שיער חום מתולתל), פשוט אין לי ערוץ 10 בבית אז לא יכולה לצפות.
2ירוש וואלה, את נמצאת המון בפורום הזה, אה? אל תשכחי בבקשה לשים לב אם הפקידה תצוץ היום סוף סוף (שיער חום מתולתל), פשוט אין לי ערוץ 10 בבית אז לא יכולה לצפות.
2 2ירוש New member 29/7/05 #5 אני לא יכולה... אבא שלי החליט לא לתת לי לראות פיק אפ, אז עד שאני ישכנע אותו אני לא יכולה לראות...
2 2ירוש New member 29/7/05 #7 כל מיני... הוא חושב שזה משפיע לי על החיים, ובלה בלה בלה .... קיצר הוא לא מרשה ואני לא מצליחה לשכנע אותו
כל מיני... הוא חושב שזה משפיע לי על החיים, ובלה בלה בלה .... קיצר הוא לא מרשה ואני לא מצליחה לשכנע אותו
G gagacc New member 29/7/05 #14 אין אין אין על אביב אלוש הוא האחד|כ הוא השחקן הכי טוב בסדרה והוא סססססקקקסי בטירוף..... מעניין אם הלנה תחזיר לו את הכדורים.... הההההוווווווררררררררססססססססססססססס
אין אין אין על אביב אלוש הוא האחד|כ הוא השחקן הכי טוב בסדרה והוא סססססקקקסי בטירוף..... מעניין אם הלנה תחזיר לו את הכדורים.... הההההוווווווררררררררססססססססססססססס