ועוד לכבוד יום האהבה

ערב טוב לכולם!

אני אוהבת את האני שאני כשאני איתך אני אוהבת לחשוב שזה מי שאני באמת... צומחת ונעשית יותר אני לאור השמש של אהבתך אינני יכולה להיות איתך כל הזמן אבל מה שאני מקבלת באותן שעות שאנחנו יחד מעניק צורה לאדם הגדול יותר החמים יותר אשר פוגש את שאר העולם שלי ברברית
*תובנות שגיליתי לאחר פצצת הירושימה

../images/Emo23.gif ועוד לכבוד יום האהבה ../images/Emo23.gif

שרשור האהבה של 'מה נשים רוצות 736' [על משקל 'בוורלי הילס 90210'
] מה הדבר הכי יפה שאי פעם מישהו אמר לכם? מה המשפט הראשון שאתם זוכרים של זה שאהבה נפשכם? מה הייתם אומרים לאהבה שלכם? איך הייתן/ם מציגות/מציגים את האהבה שלכן/ם? הציגו אותה [דרך מכתב, חמשיר, סיפור וכו']

בתור התחלה ../images/Emo26.gif

מה זאת אהבה/יום. למתקשים ומתעצלנים למיניהם - ספר השירים הגדול זרוע בפתקיות קטנות שמסמנות את דפיו, פה ושם ישנם שירים שאני אוהבת במיוחד. מה זאת אהבה? האם זו אישה? האם זה גבר? ואולי להיפך? אולי זה גבר ואישה יחדיו? או אישה ואישה? ואולי זה בין אדם לילדיו? לחיות המחמד שלו? לטלוויזיה? אולי בעצם אין דבר כזה אהבה ישנו רק המין משיכה חיתית רק שאנחנו היינו חייבים לרומם את עצמנו מחיות השדה, קראנו לזה - אהבה. איזו איוולת. גדולים ממני כבר ניסו לתארה, את אותה אהבה ובמקום שהם נכשלו אכשל גם אני. מה זאת אהבה? לאה גולדברג כתבה מאמר שלם על "שיר אהבה 'אמיתי' ושיר אהבה 'מזויף'" היא בוודאי יודעת אולי אהבה אלו הדמעות אולי אהבה זה הזרע אולי אהבה היא דם אולי אהבה לא קיימת אולי היא איננה. אולי... אינני יודעת ישנו רק דבר אחד שאני יודעת לבטחה אם ישנה אהבה או איננה. כשיבואו וישאלנו האם יש אדם בעולם שהייתי רוצה לכתוב לו אדם אחד ויחיד אצביע אליך ואכתוב לך את דמעותיי את זרעי ואת דמי אכתוב לך אהבה.

למעלה