זהו שחר של יום חדש

sporTV

New member
../images/Emo23.gif זהו שחר של יום חדש

אחרי שתיקה רועמת מצידי בכל הקשור למאורעות הטרגיים האחרונים, החלטתי לשתף אתכם בפורום בעובדה שהחיים עבורי בלי אלה וויקה הם בהחלט כבר לא כתמול שלשלום. המוח מעלה פחדים, מחשבות, געגועים והרבה מעבר. מצורף בזאת קישור לשיר "Feeling Good" של Michael Buble בתרגום חופשי השיר מעביר את המסר הבא (בערך) - זהו יום חדש, שחר של יום חדש, ואני מרגיש טוב. כל כך כואב האובדן שאנחנו חווים, ועדיין, התעוררנו ליום חדש. אם התמזל מזלנו - היום אנחנו מרגישים טוב - וכדאי לנצל את ההרגשה הטובה הזו ולתעל אותה בשביל לנסות לחזור לחיים "שגרתיים". מאחל לכולנו - שנרגיש טוב. כל יום, כל היום. בשורות טובות והרבה שקט נפשי, מתגעגע וכואב, עוז. "Feeling Good" Birds flying high You know how I feel Sun in the sky You know how I feel Breeze driftin' on by You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me And I'm feeling good Fish in the sea You know how I feel River running free You know how I feel Blossom on a tree You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me And I'm feeling good Dragonfly out in the sun you know what I mean, don't you know Butterflies all havin' fun you know what I mean Sleep in peace when day is done That's what I mean And this old world is a new world And a bold world For me For me Stars when you shine You know how I feel Scent of the pine You know how I feel Oh freedom is mine And I know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life It's a new dawn It's a new day It's a new life It's a new dawn It's a new day It's a new life It's a new life For me For me I'm feeling good I feel so good I feel so good

orii

New member
תודה עוז

תודה על השיר ועל המילים שלך. גם החיים שלי הם לא אותם חיים אחרי ויקה. הכרתי אותה אישית רק קצת יותר משנתיים, בעיקר בעבודה המשותפת שלנו בועד, ובעוד כמה פרויקטים. בצורה בלתי נתפסת אחד מהפרויקטים האלו היה אתר זוכרים. אני פשוט לא תופס איך בחורה בת 29 (ועכשיו אלה מתעצבנת שאני אומר "בחורה" ולא "אישה"), מלאת חיים כל כך, ככה נעלמת. אני לא אנסה לספר כמה היא (הייתה) מדהימה. אמרו את זה יותר יפה אנשים שהכירו אותה יותר. עצוב לי. אורי

אכן שתיקה רועמת

זכרתי שהיית חבר טוב של וויקה כמו שכתבת, שיהיו לנו מעכשיו רק בשורות טובות ואני מוסיף בשורות מתוקות. (יש סוג של טוב שהוא לא מתוק, כי יש דברים טובים שהם נראים רעים, אבל טמון בהם איזה טוב נעלם, נאמר "אין רע יורד מלמעלה" לכן הכל בעצם טוב.. אנחנו מבקשים טוב מתוק שזה אומר, טוב כזה שנרגיש אותו שהוא טוב ולכן הוא מתוק לנו, ולא טוב נעלם. אגב, ההסבר הזה כולו מוקדש באהבה ל"סיאפניקית אחת"
איזה אייקון חסר?
]

גם אני שוב ברחתי

ברחתי שוב אחרי התקרבות קצרה .
ה"שתיקה" שלך מובנת כל כך.
חשבתי עליך המון לאורך כל התקופה הקשה ותהיתי איך אתה מסתדר עם הכל. אתה אמיץ ויחיד ומיוחד. קראתי תגובות שלך פה והן תמיד טובות , נבונות ונכונות. מאחלת לך ולכולם שמעכשיו יהיה לנו רק טוב מיכל

למעלה