זקוקה לעזרה - הבהרה - כל דבר שיעזור

Mandy18

New member
../images/Emo23.gifזקוקה לעזרה - הבהרה - כל דבר שיעזור ../images/Emo23.gif

אז קודם כל הקדמה - אני סטודנטית ואני מחפשת עבודה. כחלק מהתואר שלי אני צריכה 30 ימי ניסיון. וזה מה שאני מחפשת עכשיו מקום בו אוכל לעבוד וככה לצבור את הימים שאני צריכה... לא קראתי אף פעם את הסוד ולא ראיתי את הוידיאו, מה שכן קראתי ספר של לואיז היי ואני חושבת שמדובר על אותו עיקרון... אז כל לילה לפני השינה [ולפעמים גם במשך היום] אני אומרת לעצמי שאני עובדת בחברת עורכי דין, עם אנשים נחמדים, שמלמדים, משלמים טוב וזה קרוב לבית... התחלתי להגיד את זה מתחילת השנה האזרחית החדשה... בערך מהראשון לינואר או השני... ראיתי שכתבתם פה בפורום מה עוד אתם עושים --> אז אני שולחת קורות חיים, מצאתי חברות באינטרנט שנראו לי מעניינות ושלחתי להם קורות חיים ושאלתי אם יסכימו לקחת אותי - כלום [לא ענו לי]. התקשרתי ל2 מהעבודות ששלחתי להם קורות חיים - אחד מהם ענה שהם לא לוקחים אנשים ככה ומקום שני אמרו לי שיחזרו אליי באימאייל.... לאחרים כבר התפדחתי להתקשר התקשרתי ושלחתי קורות חיים גם למקומות בו אפשר להתנדב - כלום. מקום אחד שלח לי חזרה שהם כבר לא עובדים באותו אזור ועברו למקום אחר, מקום שני התקשרתי 3 פעמים לדבר עם מישהי שאחראית למתנדבים והיא אף פעם לא הייתה בעבודה - השארתי לה הודעות קוליות - לא חזרה אליי. התקשרתי לעוד מקום, אבל כזה שלא קשור למה שאני לומדת, אבל חשבתי למה לא, לפחות לצבור קצת ניסיון ויהיה כתוב עוד משהו בקורות חיים - אז המקום סגור עד ל2 בפברואר והיא אמרה שתדבר איתי אז... אז אחרי כל המגילה הזו - כמה שאלות:
כמו שאמרתי בנתיים כלום - האם אני עושה משהו לא נכון? האם המנטרה שלי לא מספיק ברורה? אולי להגיד מקום שמשלמים
טוב זה לא ספציפי מספיק? מצד שני בשבילי זה אומר שא. אני מקווה שבכל זאת אמצא עבודה שבה ישלמו לי ולא התנדבות וב.אני מניחה שגם עם סכום מינימום ארגיש טוב...
האם להמשיך לעשות דברים או לנוח קצת? כי מצד אחד אני מסתכלת ולכל המקומות האפשריים שלחתי קורות חיים, בדקתי את כל מקומות התנדבותיים [חוץ מעוד אחד, שלוקח מתנדבים והיום התאריך האחרון אז אשלח להם גם...] מצד שני אני חושבת שאולי הגיע הזמן לנוח יום יומיים ולהפסיק לדאוג בקשר לזה?
כמה זמן להגיד את המנטרה שלי? עד שאמצא עבודה? אשמח לקבל טיפים, עצות, כל דבר שיעזור לי להתקדם לעבר המטרה שלי תודה!

ע ו פ ר ה

New member
מנדי יקרה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הסוד מדבר על מחשבה שיוצרת מציאות. נראה לי שכבר יצרת לעצמך את המטרה. תרשמי על דף את המשפטים שאת אומרת. תדמייני מה קורה כשאת מוצאת עבודה. איך את מרגישה, מה המחשבות שיש לך כשאת עובדת, איך מתנהל סדר היום שלך. אני מציעה לך לבדוק אם יש משהו שאת מפסידה כשאת מוצאת עבודה ולבדוק איך לתת לדבר הזה מקום. אתן לך דוגמא מתחום שונה: אישה שרוצה זוגיות, אבל עכשיו כשהיא לבד בעצם יש לה חופש שהיא מאוד זקוקה לו ויש לה שקט. כשהיא זיהתה את זה, היא הוסיפה לחזון שלה שבזוגיות החדשה שלה יהיה לה מרחב מחיה עם שקט וחופש. תנסי לפרט כמה שיותר פרטים שחשובים לך. תאמרי תודה ליקום שיש לך כבר את מקום העבודה לו את זקוקה. שהשגת את המטרה. תתחברי לתחושה של התלהבות גם מהדרך ומהעשייה. מספיק לקרוא את החזון פעם ביום ואם פתאום מרגישים שהוא מעייף ואת לא בחיבור אליו, שני את הדרך שבה את מודה ליקום. אולי תקבלי עוד תשובות שיחדדו לך את הדבר. וכן, אני ממליצה לצפות בסרט או לקרוא את הספר. באהבה עופרה

Mandy18

New member
תודה רבה על התשובה

- רשמתי על הדף את מה שאני אומרת. והאמת רשמתי לפני מספר חודשים רשימה יותר מפורטת מה אני רוצה מעבודה חדשה... - אני אפילו קניתי כבר בגדים לעבודה החדשה כי לא היה לי שום דבר "מקצועי" ממש... - אני אעשה את שאר הדברים שהצעת. תודה רבה לך!

GMjoy

New member
תודה,עופרה../images/Emo13.gif

נתת לי עוד תוספת לחזון שלי - מרחב מחיה עם שקט וחופש :) דבר לו אני זקוק תמיד. סוף שבוע נהדר ומקסים שיהיה לנו !

אשאל אותך שאלה.

האם את רוצה לעבוד? כלומר, רוצה באמת ולא כי את צריכה? תחשבי על זה.

Mandy18

New member
כן אני רוצה

עכשיו אני בחופשה ואין לי משהו שממש מעסיק אותי. אז כן הייתי רוצה לעבוד - כי זו תעסוקה. חוץ מזה כל פעם שאני עובדת אז אני גם מדברת עם אנשים חדשים, יש סיפורים חדשים - וזה משהו שאני מתגעגעת אליו. אבל אני לא חושבת שזה ריאלי לעשות דברים שאנחנו רק רוצים - אם זה היה המצב כל 5 השנים שהייתי לומדת היו יורדים לטימיון?

ע ו פ ר ה

New member
לחיות מתוך רצון

(לא ידעתי איזה שם לתת למה שאני רוצה לומר). אם יש לנו אפשרות להפוך את מה שאנחנו רוצים לעשות למקצוע, זה הדבר הכי טוב שיש. אם עשינו בחירה אחרת, רצוי מאוד למצוא מקום בסדר היום גם לדברים שאנחנו רוצים ולא רק לדברים שאנחנו צריכים. באהבה עופרה

Mandy18

New member
אני מאמינה שצריך לעסוק במה שאוהבים

אבל לפעמים צריך גם להתנסות בדברים אחרים כידי לראות אם זה מה שאנחנו אוהבים או לא...

אז את אומרת בעצם

שמה שאת רוצה זה תעסוקה, שבה תהיי מוקפת אנשים, רצוי חדשים, שאיתם תוכלי לדבר. קודם כל הייתי מציעה לך להוסיף את זה לתאור העבודה שאת מחפשת. דבר שני- זה בהחלט ריאלי לעשות דברים שאנחנו רוצים. ושום דבר אף פעם לא יורד לטמיון, הידע תמיד נשאר לך ואת תמיד יוכלה להשתמש בו. אני אומרת שאם משהו לא קורה יש לזה סיבה, וצריך לברר למה. מה ייצא לך מזה שתמצאי עבודה?

Mandy18

New member
כן תעסוקה זה בהחלט יהיה טוב

גם אני מאמינה שלכל דבר יש סיבה. וכבר נתקלתי לא פעם שלא קיבלתי עבודה מסויימת וזה היה לטובתי אחר-כך... אז אני יודעת שעוד לא נמצאה העבודה הנכונה בשבילי, אני רק לא יודעת מה עוד לעשות כידי למצוא אותה. מה יצא לי מזה שאמצא עבודה? קודם כל אוכל להשלים את 30 הימים שאני צריכה ואוכל לסיים את התואר שלי. וכמובן שגורמים לנו לעשות את ה30 יום כידי שנראה את העולם האמיתי, לימודים זה משהו אחד אבל אנחנו לומדים כל כך הרבה תחומים שונים אבל צריך ניסיון ממשי - כידי שאפשר יהיה לדעת במה לעסוק אחרי הלימודים. אז כמובן שאם אעבוד אוכל לראות לאיזה תחומים אני יותר מתחברת.. אולי מה שאני עכשיו חושבת שאני רוצה לעסוק בו לא יהיה כל כך מעניין כמו שאני חושבת. ובתיאור שלי אמרתי שאני מקווה לעבודה בה אקבל משכורת ולא התנדבות כי אני רוצה לחסוך כסף למכונית ודברים אחרים.

כיוון מחשבה קצת שונה

לדעתי, תשכחי מה30 ימים האלו. זה מגביל. זה תוחם זמן. וזה גם מראה ליקום שאת רוצה עבודה רק כדי למלא את חובתך, ולא כי את רוצה לעבוד. ואגב, למה לא עבודה שבה תקבלי רכב? יש חיות כאלו. אני הייתי שמה את הדגש על לראות את העולם האמיתי, למצוא עבודה מגוונת עם אנשים מעניינים ושתתן לך את כל מה שאת צריכה. בהצלחה.

Mandy18

New member
איך אני עושה את זה?

כאשר אני אומרת את המנטרה שלי ליקום אני בכלל לא אומרת שום דבר בקשר ל30 יום. אז מה לעשות? לנסות לשכוח מה30 יום ולהמשיך לשלוח קורות חיים + להגיד את המנטרה שלי? תודה על התגובה

דאטה

New member
לא ריאלי? למה לא?

ולא הבנתי איך הנושא הזה מתקשר ללימודים שלך. אם את לא באמת רוצה ללמוד, אז למה ביזבזת על זה 5 שנות חיים?

Mandy18

New member
הסבר

כידי שאוכל לסיים את הלימודים שלי - אחרי 5 שנים אני צריכה למצוא מקום עבודה בשביל 30 ימי עבודה. שאלו אותי אם אני באמת רוצה עבודה או צריכה. אמרתי שזו שאלה לא ריאלית כיוון שברור שאני צריכה למצוא את העבודה כידי שאוכל לסיים את הלימודים שלי. אני לא יכולה להגיד - וואלה אני לא באמת רוצה לעבוד ואחרי 5 שנים של לימודים לא לקבל את התואר שלי. ואני חושבת שעבודה זה מה שאנחנו עושים כי צריך לעשות, כמובן שעדיף לעשות מה שאוהבים והכל אבל לפעמים יש חשבונות וצריך למצוא משהו מהר כידי להכניס כסף. אני לא חושבת שזה ריאלי להגיד - יש לי חובות אבל אני לא באמת רוצה לעבוד לכן אני לא עובדת. איפה אמרתי שאני לא רוצה ללמוד? אמרתי שאני רוצה למצוא את העבודה כידי שאוכל לסיים את הלימודים שלי....ולכן 5 שנות לימודים שלי לא יהיו ביזבוז. לכן אני חושבת שהשאלה - האם אני באמת רוצה לעבוד או צריכה זו שאלה (לפי דעתי) לא הגיונית. חברות שלי שכבר סיימו את ה30 יום שלהם, חלקם עבדו במקומות התנדבויות, האם הם באמת רצו ללכת למקום התנדבותי פעם בשבוע במשך 30 שבועות בנוסף לעבוד במקום שמכניס כסף ועוד ללמוד? אני די בטוחה שהן לא רצו לעשות את זה אבל זה צורך של התואר שלנו...

ע ו פ ר ה

New member
מנדי יקרה

מהשרשור הזה אפשר לראות שאפשר לוותר על המנטרה ולהחליף אותה בתודה יומית על מה שרוצים. אני מציעה לך להוסיף גם: * העבודה שאת צריכה כדי לסיים את התואר מגיעה אליך בקלות רבה. * את כל הפחדים שיש לך בנושא את משחררת * את יודעת ומאמינה שתמצאי עבודה בקלי קלות. * את מודה ליקום שאת מוצאת עבודה עם שכר בצידה. אני מקבלת את העיצה שניתנה לך בנושא התעלמות מ 30 יום. תתמקדי במציאת עבודה בכלל, עבודה שתתאים לך למילוי המטלה של סיום התואר. לפעמים אנחנו (וזה קורה לרבים) פוחדים מהשינוי, יש לנו אמונות שמגבילות אותנו וערכים שאפשר לעשות בהם שינוי קטן. כשעובדים עם הסוד, הדברים האלה צפים על פני השטח, ואחת ממטרותי בניהול הפורום הזה, היא לדבר על הדברים ולנסות לפתור אותם. אשמח לראות אותך ממשיכה להתשתתף בפורום. אני מאחלת לך בהצלחה ובטוחה שתצליחי. באהבה עופרה

Mandy18

New member
תודה רבה!

בהחלט אשנה את המנטרה שלי ואיישם את התודה היומית! תודה!

למעלה