חברים יקרים שלי

RomiVais

New member
../images/Emo23.gif חברים יקרים שלי ../images/Emo23.gif

כמה שהתגעגעתי אל כולכם - פשוט לא תאמינו. אני חזרתי - ולתמיד.
בתקופה הקרובה אני מקווה שלא אצטרך להחסיר מכאן אף לא יום אחד...
המחשב שלי חזר היום מתיקון ונראה שהרוב בסדר... אני סיימתי כמה ימי קורס ויש לי עוד ארבעה ימי הכשרה (התמחות) ואז אדע סופית אם התקבלתי או לא... בכל מקרה, אני מתנצלת מראש שאני לא אענה כרגע להודעות כי אני מעט עייפה אבל מבטיחה שאני אהיה פה מחר ואענה ל-כ-ו-ל-ם. מקווה שאתם סולחים לי
מאחלת לכם סוף שבוע נפלא ונעים שיקרו בו רק דברים טובים המון בריאות, רוגע, שלווה ואהבה מכל הלב רומי

RomiVais

New member
תודה מיכלי - מה שלומך? ../images/Emo24.gif

איך הולך הכל? מקווה שעוברת עליך שבת נעימה
ו-
רומי

@diver

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

היי רומי "לב רחב" ברוכה השבה לכור מחצבתך......... היית חסרה פה בזמן האחרון ובמיוחד הקבלה החמה שלך את כולם מהאח הגדול קובי

RomiVais

New member
תודה אורית!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

מה שלומך? מה חדש? איך הנכדות המקסימות? מקווה שכולם בסדר. שתהיה לך שבת נהדרת ורק טוב רומי

RomiVais

New member
קובי יקר ../images/Emo24.gif

אני אוהבת את הכינויים שאתה נותן לי - מחמיא לי מאוד!!
מה שלומך? תאמין לי שהתגעגעתי מאוד והייתם חסרים לי. לגבי החדשים, אני אקבל את פניהם - והם בטח יסלחו לי על האיחור...
יש תשובה לבדיקה שעברת? תעדכן אותי... שתהיה לך שבת נפלאה ורק טוב רומי

@diver

New member
ה"רומי" שלום

הי ה"רומי" חייב הייתי לשים אותך בגרשיים כי את חריגה בנוף שלי אוהבת לתת ללא צפיה לקבלה בתמורה - איזה כיף לך קיבלתי ממך "דיסוננס קוגניטיבי" שזה בערך שבירה של כל מה שהאמנתי עד עכשיו וקושי לקבל שיש דבר כמוך ...... אוהב אותך כאדם האח הגדול קובי נ.ב. עדיין אין לי תשובה ואני מוזמן לחודש הבא לקבל תשובה אעדכן אותך ביי
קובי

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif קובי´לה ../images/Emo24.gif

מה שלומך ידידי היקר? אני מצטערת ששברתי לך אמונות...
אני? חריגה??
תסביר לי את זה... במה האמנת עד היום? שיהיה לך ערב נפלא ביור ויום מקסים מחר חיבוקים רומי

@diver

New member
אמונה

היי רומי בעניין האמונה - לא האמנתי שיש אנשים עם כל כך הרבה אנרגיה חיובית פנוייה לנתינה....... כמוך.... שעושים זאת ומחלקים אהבה ברצון והרבה ... זה בטח נורא מעייף המשיכי כך אוהב אותך ומחבק אותך
האח הגדול קובי

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif קובי ../images/Emo24.gif

מחמיא לי מאוד
- תודה גם אם נראה לי שלא הכי מוצדק לגבי מה שאתה אומר אבל מודה לך על כל מילה - כל מה שאני עושה זה מהלב - זה בטוח!
קבל
ענק רומי

למעלה