חג אהבה שמח לכולם

get well

New member
../images/Emo23.gifמקווה שהיה טוב../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

יש חוויות
מי עבד

אני עבדתי../images/Emo70.gif

אבל אין לי יותר מדי מה לספר, חוץ מזה שהייתה עבודה ושהתאהבתי מחדש באנשים המתוקים בטירוף שעובדים איתי... ועכשיו אני בחופש עד מוצ"ש... ולאיפה כולם נעלמו?!

גמני עבדתי..

היה ממש נחמד.. היו מלא זוגות וכתבתי להם על החשבוניות יום אהבה שמח !! והיה גם זוג שהזמינו גלידה ( כל אחד בניפרד 2 כדורים..) אז באתי לברמן ואני כזה.. - תעשה משהו יפה כזה.. הם זוג והם כלהחמודים !! - אז הוא עשה ציור חמוד..
והם התלהבו..
והיה גם כסף טוב
חחח ( נו בבדאי
) וזהו.. ומישהו שהתחיל איתי - אחד שעובד בקניון) לפני כמה ימים ראה אותי והתחיל לדבר איתי... ואחראי משמרת אחד ( לא החמוד.. ) שכולם שונאים אותו.. ממ הרוב.. - אני חדשה אז אני נימנעת בינתיים.. אז הוא אף פעם כימעט לא אומרת בתאבון למי שאוכל.. ואני אכלתי כולה פרוסה מסכנה אחת והוא אמר לי.. איזה חמוד
( והוא נשוי אז תירגעו.. חחח ) היה נחמד. אני מצידי שיהיהו עוד ימים כאלו !!!!

get well

New member
אני לא עבדתי../images/Emo70.gif

לשם שינוי.. לא יכולה לספר לכם מה עשיתי... אבל אני כ"כ שמחה שלא שמו אותי לעבוד!!!!

Lcr

New member
גם אני עבדתי

בעקרון הייתי אמורה לצאת עם מישהו אבל גם ככה הוא קצת מפחיד אותי...ואני צריכה את הכסף...אז עבדתי גם...לא היה משהו מיוחד חוץ מהצחוקים הרגילים....רק שהבוס שלי היה משום מה במצב רוח טוב וכל הזמן צחק עליי/ איתי עם אחד המלצרים (לא נורא לא נעלבתי) והיה ממש מוזר כי זה היה אירוע אמריקאי (אני בקייטרינג) כלומר עם הגשה לשולחנות והיו שני צוותים של מלצרים...מוזר לאללה....אבל היה ממש מצחיק כל היום הזה... -ליאור-

גם אני עבדתי...

וכם אני כתבת על הבון חג אהבה שמח!!! לי היה איזה זוג שאחד שהציע למישהי נישואים! והשאיר לי טיפ 100 ש"ח מרוב אושר!

קרה לי עוד משהו

די מבאס... היה שולחן של שני זוגות והילדים שלהם (בערך 6-7) מעין דאבל דייט+ילדים שכזה... ובקיצור הם טירטרו אותי אלף פעם וביקשו כל מיני דברים מוזרים שאין לנו ובסוף התלוננו אלי למה האנשים לא מבינים שאני לא בעל המסעדה ואני לא אומרת מה צריך לקנות ומה לא אני רק השליחה!! התפקיד שלי זה להביא את האוכל מהמטבח לשולחן שלהם ולחייך ולהיות נחמדה!!! זה לא אשמתי שהבשר מדמם ולא אשמתי שאין נענע!!! תבינו אנשים!!!!!!1 בקיצור אז הם ישבו שם איזה שעה וחצי והזמינו ב-500 שקל בערך ובסוף הגבר רצה להשאיר לי 50 ש"ח טיפ - מקובל אז אישתו לקחה לו את ה-50 והביאה 20 זה היה די מבאס כי התאמצתי מאד בשביל השולחן הזה! ובהזדמנות חגיגית זו אני רוצה לציין שרוב הנשים קמצניות בטיפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והן הכי מתלוננות! אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

champ

New member
אז היית צריכה להעיר לה..

שמקובל להשאיר טיפ של 10 אחוז לפחות... או לחילופין לפנות אליה בשאלה אם הייתה בעיה כלשהי בשירות??

למעלה