חג אהבה שמח

MARMELAD

New member
../images/Emo23.gifחג אהבה שמח../images/Emo23.gif

הייתם מאמינים, אפילו ציני שכמוני נמס לנוכח החג הזה. חג של לבבות, בלונים, שוקולדים ונשיקות. יכול להיות שלחלק מאיתנו אין עם מי להתנשק היום. אבל זה לא נורא. חבר זה לא הכל בחיים. אז אני רוצה לנצל את החג הזה כדי לאמר לכל מי שאני אוהב - שאני אוהב. אז נתחיל כמובן ממכם, חברי הפורום הפטפטני, הצבעוני, המעצבן לפעמים ומקסים בד"כ הזה. גם כשאני צריך לשרשר אתכם, למחוק הודעות, להזכיר שפורום הוא לא לוח מודעות, גם כשאני מקבל הודעות מרגיזות למייל שלי, גם כשכואבות לי העיניים מבהייה במחשב: אני אוהב אותכם נורא. ותודה שאתם כאן. אמא, אבא, שני האנשים שהכי יקרים לי בכל העולם (וגם בעלה השני של אמא ואשתו השנייה של אבא). תודה שהבנתם כבר שגם אם הבן שלכם הומו הוא עדיין הבן שלכם. ותודה שאתם אוהבים אותי כמו שאני אוהב אתכם. לאחיות ולאחים שלי - החצאים, החורגים, השלמים.. כולכם המשפחה שלי ואני אוהב את כולכם. לדפנה, אשתי לעתיד, שגם כשאין לי סבלנות אלייך - את עדיין שם בשבילי. תודה. לאקס המיתולוגי שלי, שתמיד תמיד תישאר לו פינה בלב, גם הרבה מאוד זמן אחרי הפרידה. ונורא כיף לדעת שהאהבה בינינו יותר גדולה מזוגיות. לכל החברים - און ואופליין - אלה שהכרתי כאן בתפוז, אלה שהכרתי בצבא, אלה שהכרתי בבי"ס. אלה שהיה להם את הכוח להתמודד עם בן מזל סרטן מצוברח ונרגז כמוני... אוהב אתכם המון. וכמובן לבראד, בעלי שיחיה. שמור על הגיזרה (שלא נצטרך להחליף אותך באיזה גברבר צעיר)
ולכבוד חג האהבה - אתם מוזמנים לקחת חלק בשרשור האהבה הזה. רוצים לכתוב שיר אהבה? להגיד למישהו שאוהבים אותו? לתת קישור לאתר אהבה רומנטי ושמאלצי? זה המקום. נצלו את השרשור כי חוץ מהיום הזה לא תתפסו אותי במצב רוח רומנטי שכזה
מררררררמלד

campari

New member
אהבה זה כל כך OVER_RATED../images/Emo15.gif

אתמול בערב ישבתי בקפקא עם חבר ובחנתי כל הערב את ליאור המלצר. הוא כל כך יפה, למה אין לי חבר כזה. אחר כך הגיע אלון מהדום (שגם היה מועמד לגבר השנה, ובעיני הגיע לו לזכות יותר מהפשטידה שזכתה בסוף) וחילק לכולם כרטיסי כניסה חינם לדום ליום שישי. הוא כל כך יפה, למה לי אין חבר כזה. אז בטח נלך לדום ביום שישי ואולי שם נמצא מישהו לחגוג איתו את חג האהבה. או סתם נשתכר מרדבול וודקה ונרקוד ונתחכך בערסיות ונעשה עיניים לכוסונים דלוקים שלא רואים ממטר, ובסוף נלך הביתה ונזרוק את הבגדים המסריחים לכביסה, ונלך לישון לבד. יש בתפוז פורום של אנשים שמסוגלים לשלוט בחלומות שלהם, אולי שווה לי להתחיל לתרגל את זה

Yaniv-DC

New member
זה הסטנדרט שלך?

"כל כך יפה, למה אין לי חבר כזה"? אולי בזה נעוצה התשובה...

לירוי25

New member
מוזר אבל מסכים עם יניב

יופי אינו הכל בחיים, קלישאה? יכול להיות, הרי לבד היא לא נוצרה! כשאני הולך ברחוב אני רואה לפעמים בחורים שנראים לא רע, שאולי בסיטואציה אחרת הייתי לוקח אותם לסיבוב בשכונה. אבל אז אני נזכר בנסיך שלי, שאינו דומה אמנם לדוגמן תחתונים של "קלווין קליין" ולו בקצת, אבל הוא אוהב אותי, מקשיב לי, תומך כשצריך, מצחיק אותי, מפנק אותי, מושך אותי כל כך כשכל השאר פשוט נעשה חסר חשיבות לחלוטין!

Yaniv-DC

New member
ומעבר לדברים האלה...

כל הגישה הזאת היא גישה נורא לוזרית בעיני. ומה לעשות, כשמקרינים לוזריות, אנשים לא מתמגנטים אליך... אני מכיר שני אנשים לא נורא יפים, אבל נורא הולך להם... למה? הגישה, ומה שאתה מקרין. וזה - הרבה מעבר להיקף החזה, תווי הפנים, עד כמה אתה חלק, ומה הגודל.

.m

New member
לא נותר לי אלא להצטרף לנאמר.

זה הכל בגישה!

Sorry, אבל campari צודק

אף פעם לא הלכתי ברחוב וראיתי מישהו שאמרתי עליו: הוא כל שנון, נחמד, חם ומעניק - למה לי אין חבר כזה. וחוץ מזה - אהבה היא באמת over rated. מה שנכון - לוזריות מקרינה. להיפטר מזה ודחוף. מה שצריך לחשוב זה:"איזה יפה המלצר. כמה הוא מסכן שאין לו חבר כמוני"

.m

New member
ולנטיין´ס

טוב, אז כמו שהדברים מסתמנים, אני לא אראה את הסטרייט שלי בולנטיין´ס, אז (מרוב תסכול) שלחתי לו שיר ב- SMS... עדכונים נוספים מחר. ולכם, יקירי - my love is like a red, red rose that´s newly sprung in june my love is loke a melody that´s sweetly played in tune as fair as thu, my bonny lass so deep inlove am I and I will love you still, my dear till the sea´s gang dry (william blake)
mai (רומנטיקנית חסרת תקנה)

campari

New member
אם כבר לצטט שירי אהבה באנגלית...

אז הנה השיר המקסים והלגמרי-לא-מוכר של זמרת בשם רוזי, מתוך פס-קול הסרט "יומנה של בריג´יט ג´ונס. הסרט לא משהו, אבל השיר הזה מבטא את מה שאני מרגיש עכשיו: love, can I be love love, could I ever really be loved love, if you ever find me I wonder will you try me I’m so different than before love, the kind that I dream of it starts right here inside of me, love love, if you ever find me I wonder will you try me I’m so different than before love I am so different than before love I am so different love I am so different love, where are you waiting in dark and smoky rooms I hear you singing to me love, let my voice take you and the songs we’d make would be so different than before oh yes my love, if you ever find me then I ask you try me I’m so different than before love I am so different than before love I am so different love I am so different the word is out, the time has come begin again and reinvent my love make it strong with arms so long it stretches out to everyone and nothing replace this blissed out space this is what I wanted, this what I made every little thing’s gonna be all right one day soul mate, you’ll be mine love, this time you won’t mistake me I’m ready now love for you to take me with you love, if you ever find me I wonder will you try me I’m so different than before Oh yes my love, I know when you’ve found me, you’ll wrap yourself around me so different than before yes my love, I know you will show me, in words that you’ve never told me so different than before love I am so different love I am so different love I am so different than before ואם יש לכם גישה לדיסק הזה אז תקשיבו לשיר - הוא נוגע ללב. וחוצמזה "יופי זה לא הכל" הוא משפט של מכוערים. כי כשאתה אוהב מישהו אז הוא יפה בעיניך, וזה לא אומר שהוא חייב להיות יפה בעיני כולם. רק בעיניך. לא ככה? אז אם אתם רואים מחר בדום בחור יפה רוקד לבד בפינה תבואו להגיד שלום.

הזכרת לי

שיר בשם My funny valentine My funny valentine, sweet comic valentine. you make me smile with my heart. You look so laughable, unphotographable, yet you´re my favorite work of art. If your figure´s less than greek, if your mouth´s a little weak, when you open it to speak, are you smart? But don´t change your hair for me, not if you care for me. Stay little valentine, stay. Each day is valentines day. יש ימבה ביצועים לשיר הזה. שני הטובים שאני מכיר הם של אלוויס קוסטלו והביצוע האולטימטיבי הוא של ניקו ז"ל.

MARMELAD

New member
אבל למה לקלל?

אתה עוד עלול להילב מעצמך. תאהב את עצמך, לפחות היום

MARMELAD

New member
נו, מספיק, זה שרשור חיובי

ועכשיו
קבל
לבבות
לשיפור
המצברוח

איזה יופי

כל הלבבות האלה והפרחים והאהבה
אבל נגמר וולנטיינז... לא נורא! אמילי שקיבלה ורדים היום אבל היתה חולה מדי ולא הלכה לבית ספר.. נו מילא

איזה כיף

לקבל ורדים ולהתפנק בבית. תהיי בריאה! (ואפשר להיות אוהבים ואופטימיים גם בשאר השנה)

בטח

קיבלתי היום קידום בעבודה (ועבדתי כרגיל מ- 6 בבוקר עד 11 בלילה), אז אני מרשה לעצמי קצת להתפרק... Sane or not sane?

למעלה