חג האהבה - ט"ו באב (20.8.05)

ShirShir

New member
../images/Emo23.gifחג האהבה - ט"ו באב (20.8.05)

מי נוסע לנופש
לסופ"ש או יותר
לבית מלון
לצימר
מחכים לשמוע מכם המלצות
ספרו לנו חוויות, תראו לנו תמונות....
שיהיה לכולם חג אהבה שמח ומרגש

drtrip

New member
אני כבר יכולה להמליץ לכם על מקום

מקסים עם נוף מדהים בישוב אמירים שבגליל העליון. למקום קוראים זמן חלום, שני צימרים בקצה הישוב עם נוף מדהים. המקום ליום המיוחד הזה מציע חבילה של עיסוי זוגי+ גקוזי+חדר+ארוחה. הייתי שם אומנם לפני כחצי שנה ליום פינוק כזה, חוויתי ומאוד נהנתי, ממליצה בחום למי שעדיין לא היה!

sinronit

New member
אנחנו נוסעים לצימרים בחמת גדר...

עדכונים ביום ראשון...

ShirShir

New member
תעשו חיים../images/Emo70.gif חג אהבה שמח../images/Emo23.gif

מחכים לעידכון

drtrip

New member
עוד קישור לאתר חדש המציע יום פינוק

ליום האהבה וגם אחרי...

ואני רבותי - עם זוגתי באיסטנבול

שם בין אריחי איזניק ואדריכלות שמיימית במלון הכי, הכי באיסטנבול, עם קבב פיסטוק ומנת עשורה מעשה ידי ידידי זאקי הגר על חומה בת מאות שנים, שם אראה את האניות חוצות את מיצרי הבוספורוס ואת קרן הזהב, ארים כוס יין טוב שהבאתי מכרם בן זימרה ומבעד לעננת האלכוהול אדבר בעניין האהבה...

ה דרומי

New member
ולא לשכוח לקחת מזלג ביציאה מהארץ

סורגים לאחורים
נסיעה
טובה צאו בשלום וחזרו בשלום

שמר2

New member
עננת האלכוהול ו...

הערפיח האיסטנבולי... כ"כ חבל שקשה להנות מהפנינה הזו בקיץ המהביל ובמיוחד שהתורקים לא ממש מאמינים במזגנים, בגדים קצרים וספיד סטיק. כמובן חשוב לקנות את הזוג התורן של גרבי הצמר העבות והססגוניות ב1.5$ שיהיה לחורף (הקר אינשאללה) הקרוב, עד שהAEG תפורר אותם, ואז שוב ניסע...

שמר2

New member
אני בישורת האחרונה

לקראת מבחן עצום שאני צריך לעבור בשבוע הבא. אני מניח שנתגלגל עם הילדים בצימר הפרטי שלנו, עם גלידה של "דלי קרים" והמון לחם מטוגן.

drtrip

New member
לא משנה איפה נהיה היקר שנאהב../images/Emo23.gif

צריך הרבה אהבה בימים קשים אלו...

סופסוף תגובה לעניין

מדברים כאן על בילויים, כאילו כלום לא קורה מסביבכם. הלו, תתעוררו, נכון שזה פורום צימרים אבל בצימרים נופשים בני אדם, לא? ולבני אדם צריך להיות איכפת מה קורה לאנשים אחרים מסביבם שזורקים אותם מהבית. ותודה על האמפטיה.

ShirShir

New member
צימר בייתי - נשמע כיף מאוד!!../images/Emo45.gif

שיהיה לך המון בהצלחה במבחן

למעלה