חג האהבה

טאKילה

New member
../images/Emo23.gifשירשור-מה היא אהבה???../images/Emo23.gif

אהבה היא תופעה אנושית ויחודית..
לפעמים קורה שאנחנו פוגשים בן/בת זוג מיוחד באמת, כשהוא/היא נקרה בדרכנו,עולה בנו תחושה מיוחדת,הפרפרים בבטן,מתח עצבנות, חוסר ביטחון המסמיק,והכל בא מהענקת תשומת לב ומהתקוה לקבל בחזרה תשומת לב. הדקירה בלב,העונג ,האינטימיות העילאית,התשוקה, הם זכות וחובה של אהבה. אהבה היא איזון יפיפה בין עולם אמיתי ודימיון,הרגלים נטועות חזק בקרקע, והראש מרחף בעננים..אהבה היא מתנה שכל הזמן נפתחת,מתנה שלא נגמרת. אהבה היא לדעת לתת וגם לקחת. הגדירו מה היא אהבה
לדעתכם/ן???
קדימה בואו נראה את כל דרכי האהבות בשירשור הזה..
..

Mוניk

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאהבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אהבה: זה חיבוק
אהבה: זה רגש עמוק
אהבה: זה לתת ולקבל
אהבה: זה חיים
אהבה: זה ריגושים מיוחדים
אהבה: זה פרפרים גדולים
אהבה: זה סקס טוב מהלב
אהבה: זה רוצה אותך בלילה
אהבה: זה רוצה אותך ביום
אהבה: זה רוצה אותך בחורף
אהבה: זה רוצה אותך בחום
אהבה: זה אותך קרוב
אהבה: זה לאהוב תזולת
אהבה: זה בא לנו בגלים
אהבה: מזכירה לנו שאנו קיימים לחיי האהבה לחיי האוהבים לחיי האהובים מוניק

אהבה.... ../images/Emo23.gif

"...עזה כמוות אהבה קשה כשאול קנאה רשפיה רשפי אש שלהבתיה. מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא ישטפוה..." שיר השירים ח'

חן (*_*)

New member
אהבה ../images/Emo23.gif

איך אפשר להסביר אהבה? אהבה כל כך קל להרגיש. לאהוב את קולך, את קולו של לבך, כשידי בידך לאהוב את עורך. איך אפשר להסביר רגש כה מיוחד? מיוחד הוא מראך, מיוחדת הדרך שבה אתה הולך, מדבר, צועק, לוחש, מתרחק, מתקרב... כמה משמעות במילה "אהבה", אהבה כה קשה להסביר... רק בנשיקה, בין שפתי לשפתיך, חלל ריק נוצר, עולם חדש לאהבה, מנעולים נפתחים בין לבי ללבך, אתה נותן בי השראה. חלונות פתוחים וחיים מזמרים, אתה יודע את ההרגשה? איך אפשר להסביר אהבה? על ידי געגוע, מין רגש קטוע, שנח עם בואך וחוזר עם לכתך, לפעמים גם איתך הוא נמצא... לפעמים כשרוצה לחבק את נפשך ונפשך לא אליי היא פונה... איך אפשר להסביר אהבה? באושר מלא, בדפיקות של הלב, בחיוך ובאור העיניים, עם בואך. אם אתה לא מבחין, לא מביט מקרוב, לפעמים ארגיש את ההפך מטוב, לעיתים אהבה זו מעט מחלה, אהבה כל כך קל להרגיש. לפעמים מכאיבה, לעיתים מרפאה, אהבה כה קשה להסביר.

חן (*_*)

New member
ועוד על אהבה ......./images/Emo25.gif

אמור לי רומיאו, מהי אהבה? האם היא זרד של ורד אדום שנתלש? או פרח נבול שאל אהבה נכזבת גלש... האם היא גילויי לב וכנות, או חוסר כבוד ושחצנות? האם היא צחוק קטן ושובב או לב שהולם בחוזקה עד כאב... האם היא אהבת נעורים יפה ותמימה או אהבה בוגרת בשלה, יציבה וחמה? האם היא סערת רגשות ותחושות ובלבול או אולי חלילה, לב דואב כפצע כואב וחבול האם היא הרצון העז להתראות ולהיפגש או עיניים מושפלות, מעיפות מבט גנוב וחושש? האם היא הרצון להיות קשורים בנפש ובנשמה, או כאב, על חלומות שלהגשמתם שניים מייחלים שניות, דקות, שעות, ימים ואפילו- שנים.... זו במסירות עד כיליון נפש, וזה באדישות חסרת אשמה אמור לי רומיאו שלי, האם גם זו אהבה?

חתולון*

New member
אהבה, לתת וגם לקבל

אין לי כרגע, מילים, סליחה לשרשור האהבה, שטאקי פתחה... אבל, מי לא יודע, מהי אהבה אולי, זה, שעדיין, לא חווה אכזבה תרשו לי לצטט, העתקי מחן כמה שורות ממנה, ולא מתחנחן להלן: רק בנשיקה, בין שפתי לשפתיך, חלל ריק נוצר, עולם חדש לאהבה, מנעולים נפתחים בין לבי ללבך, אתה נותן בי השראה. חלונות פתוחים וחיים מזמרים, אתה יודע את ההרגשה? איך אפשר להסביר אהבה? על ידי געגוע, מין רגש קטוע, שנח עם בואך וחוזר עם לכתך, לפעמים גם איתך הוא נמצא... לפעמים כשרוצה לחבק את נפשך ונפשך לא אליי היא פונה..." תודה שהרשת לי להעתיק, ואני לא ביקשתי רשות עשיתי COPY ואחר כך PAST ויצא מאד פשוט הקטע הנ"ל באדיבות חן.... תודה "

חן (*_*)

New member
חחחחה....חתולון ../images/Emo6.gif -ככה לגנוב?

וזו כבר הפעם השנייה חושבת.......... להתלונן עליך במשטרה
חחחחחחחחח.............. * מחמיא שאדם אחר מזדהה עם מילותיך.

חתולון*

New member
חן....ואני אפרט תשובתי

1. תגישי את התלונה ישירות אלי..... 2. פעם שנייה? מה פתאום!!!! אולי פעם את ופעם אני?? 3. ברגע שכתבתי "באדיבות" מותר לגנוב "בעדינות" חחחחחחח 4. יש כאלה, בפורום שאני בא ממנו, גונבים, מעתיקים ומתהדרים בנוצות לא להם. 5. זה מזכיר לי קטע מהטלביזיה... ..... יום אחד ראיתי קטע שלא היה קשר בין הכתבה, הקטע ומה שהקריא הקריין... מיד צעקתי : "זה בלוף, זה בכלל בנגב , המקום הזה, ועוד כמה דברים, כשדיברו בכתבה על התקפה של מחבלים מלבנון... ופתאום הופיעה באלכסון על המסך, השקופית "ארכיון" ואז בן שיחי אמר לי: "אתה רואה, זה ארכיון, מותר להם" חחחחחחחחחח 6. אני מחלק מחמאות, רק כשמגיע, אני לא צבוע, ולך מגיע!!!!! ערב נעים ושקט

חולה אני כשושנה בין הקוצים

אצלי אהבה זה רק שהוא אוהב, אותי לא מעניין לאהוב אותו.

טאKילה

New member
שיר אהבה העתיק בעולם-א'../images/Emo23.gif

שיר השירים , הוא שיר האהבה העתיק בעולם , על התיאורים שבו , נכתבו ספרי אהבה , שירי משוררים ועוד אני מביאה לכם אותו כאן , בתקווה שתיהנו ממנו ותלמדו ממנו , כשיר אהבה הראשוני שנכתב איי פעם א,א שִׁיר הַשִּׁירִים, אֲשֶׁר לִשְׁלֹמֹה. א,ב יִשָּׁקֵנִי מִנְּשִׁיקוֹת פִּיהוּ, כִּי טוֹבִים דֹּדֶיךָ מִיָּיִן. א,ג לְרֵיחַ שְׁמָנֶיךָ טוֹבִים, שֶׁמֶן תּוּרַק שְׁמֶךָ; עַל כֵּן, עֲלָמוֹת אֲהֵבוּךָ. א,ד מָשְׁכֵנִי, אַחֲרֶיךָ נָּרוּצָה; הֱבִיאַנִי הַמֶּלֶךְ חֲדָרָיו, נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בָּךְ- נַזְכִּירָה דֹדֶיךָ מִיַּיִן, מֵישָׁרִים אֲהֵבוּךָ. {פ} א,ה שְׁחוֹרָה אֲנִי וְנָאוָה, בְּנוֹת יְרוּשָׁלִָם; כְּאָהֳלֵי קֵדָר, כִּירִיעוֹת שְׁלֹמֹה. א,ו אַל תִּרְאוּנִי שֶׁאֲנִי שְׁחַרְחֹרֶת, שֶׁשְּׁזָפַתְנִי הַשָּׁמֶשׁ; בְּנֵי אִמִּי נִחֲרוּ בִי, שָׂמֻנִי נֹטֵרָה אֶת הַכְּרָמִים- כַּרְמִי שֶׁלִּי, לֹא נָטָרְתִּי. א,ז הַגִּידָה לִּי, שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי, אֵיכָה תִרְעֶה, אֵיכָה תַּרְבִּיץ בַּצָּהֳרָיִם; שַׁלָּמָה אֶהְיֶה כְּעֹטְיָה, עַל עֶדְרֵי חֲבֵרֶיךָ. א,ח אִם לֹא תֵדְעִי לָךְ, הַיָּפָה בַּנָּשִׁים; צְאִי לָךְ בְּעִקְבֵי הַצֹּאן, וּרְעִי אֶת גְּדִיֹּתַיִךְ, עַל, מִשְׁכְּנוֹת הָרֹעִים. {פ} א,ט לְסֻסָתִי בְּרִכְבֵי פַרְעֹה, דִּמִּיתִיךְ רַעְיָתִי. א,י נָאווּ לְחָיַיִךְ בַּתֹּרִים, צַוָּארֵךְ בַּחֲרוּזִים. א,יא תּוֹרֵי זָהָב נַעֲשֶׂה לָּךְ, עִם נְקֻדּוֹת הַכָּסֶף. א,יב עַד שֶׁהַמֶּלֶךְ, בִּמְסִבּוֹ, נִרְדִּי, נָתַן רֵיחוֹ. א,יג צְרוֹר הַמֹּר דּוֹדִי לִי, בֵּין שָׁדַי יָלִין. א,יד אֶשְׁכֹּל הַכֹּפֶר דּוֹדִי לִי, בְּכַרְמֵי עֵין גֶּדִי. {ס} א,טו הִנָּךְ יָפָה רַעְיָתִי, הִנָּךְ יָפָה עֵינַיִךְ יוֹנִים. א,טז הִנְּךָ יָפֶה דוֹדִי אַף נָעִים, אַף עַרְשֵׂנוּ רַעֲנָנָה. א,יז קֹרוֹת בָּתֵּינוּ אֲרָזִים, רַחִיטֵנוּ (רַהִיטֵנוּ) בְּרוֹתִים. ב,א אֲנִי חֲבַצֶּלֶת הַשָּׁרוֹן, שׁוֹשַׁנַּת הָעֲמָקִים. ב,ב כְּשׁוֹשַׁנָּה בֵּין הַחוֹחִים, כֵּן רַעְיָתִי בֵּין הַבָּנוֹת. ב,ג כְּתַפּוּחַ בַּעֲצֵי הַיַּעַר, כֵּן דּוֹדִי בֵּין הַבָּנִים; בְּצִלּוֹ חִמַּדְתִּי וְיָשַׁבְתִּי, וּפִרְיוֹ מָתוֹק לְחִכִּי. ב,ד הֱבִיאַנִי אֶל בֵּית הַיָּיִן, וְדִגְלוֹ עָלַי אַהֲבָה. ב,ה סַמְּכוּנִי, בָּאֲשִׁישׁוֹת- רַפְּדוּנִי, בַּתַּפּוּחִים: כִּי חוֹלַת אַהֲבָה, אָנִי. ב,ו שְׂמֹאלוֹ תַּחַת לְרֹאשִׁי, וִימִינוֹ תְּחַבְּקֵנִי. ב,ז הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם בְּנוֹת יְרוּשָׁלִַם, בִּצְבָאוֹת, אוֹ, בְּאַיְלוֹת הַשָּׂדֶה: אִם תָּעִירוּ וְאִם תְּעוֹרְרוּ אֶת הָאַהֲבָה, עַד שֶׁתֶּחְפָּץ. {ס} ב,ח קוֹל דּוֹדִי, הִנֵּה זֶה בָּא; מְדַלֵּג, עַל הֶהָרִים- מְקַפֵּץ, עַל הַגְּבָעוֹת. ב,ט דּוֹמֶה דוֹדִי לִצְבִי, אוֹ לְעֹפֶר הָאַיָּלִים; הִנֵּה זֶה עוֹמֵד, אַחַר כָּתְלֵנוּ- מַשְׁגִּיחַ מִן הַחַלֹּנוֹת, מֵצִיץ מִן הַחֲרַכִּים. ב,י עָנָה דוֹדִי, וְאָמַר לִי: קוּמִי לָךְ רַעְיָתִי יָפָתִי, וּלְכִי לָךְ. ב,יא כִּי הִנֵּה הַסְּתָו, עָבָר; הַגֶּשֶׁם, חָלַף הָלַךְ לוֹ. ב,יב הַנִּצָּנִים נִרְאוּ בָאָרֶץ, עֵת הַזָּמִיר הִגִּיעַ; וְקוֹל הַתּוֹר, נִשְׁמַע בְּאַרְצֵנוּ. ב,יג הַתְּאֵנָה חָנְטָה פַגֶּיהָ, וְהַגְּפָנִים סְמָדַר נָתְנוּ רֵיחַ; קוּמִי לָכְי (לָךְ) רַעְיָתִי יָפָתִי, וּלְכִי לָךְ. {ס} ב,יד יוֹנָתִי בְּחַגְוֵי הַסֶּלַע, בְּסֵתֶר הַמַּדְרֵגָה, הַרְאִינִי אֶת מַרְאַיִךְ, הַשְׁמִיעִנִי אֶת קוֹלֵךְ: כִּי קוֹלֵךְ עָרֵב, וּמַרְאֵיךְ נָאוֶה. {ס} ב,טו אֶחֱזוּ לָנוּ, שֻׁעָלִים- שֻׁעָלִים קְטַנִּים, מְחַבְּלִים כְּרָמִים; וּכְרָמֵינוּ, סְמָדַר. ב,טז דּוֹדִי לִי וַאֲנִי לוֹ, הָרֹעֶה בַּשּׁוֹשַׁנִּים. ב,יז עַד שֶׁיָּפוּחַ הַיּוֹם, וְנָסוּ הַצְּלָלִים: סֹב דְּמֵה לְךָ דוֹדִי לִצְבִי, אוֹ לְעֹפֶר הָאַיָּלִים- עַל הָרֵי בָתֶר. {ס} ג,א עַל מִשְׁכָּבִי, בַּלֵּילוֹת, בִּקַּשְׁתִּי, אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי; בִּקַּשְׁתִּיו, וְלֹא מְצָאתִיו. ג,ב אָקוּמָה נָּא וַאֲסוֹבְבָה בָעִיר, בַּשְּׁוָקִים וּבָרְחֹבוֹת- אֲבַקְשָׁה, אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי; בִּקַּשְׁתִּיו, וְלֹא מְצָאתִיו. ג,ג מְצָאוּנִי, הַשֹּׁמְרִים, הַסֹּבְבִים, בָּעִיר: אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי, רְאִיתֶם. ג,ד כִּמְעַט, שֶׁעָבַרְתִּי מֵהֶם, עַד שֶׁמָּצָאתִי, אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי; אֲחַזְתִּיו, וְלֹא אַרְפֶּנּוּ- עַד שֶׁהֲבֵיאתִיו אֶל בֵּית אִמִּי, וְאֶל חֶדֶר הוֹרָתִי. ג,ה הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם בְּנוֹת יְרוּשָׁלִַם, בִּצְבָאוֹת, אוֹ, בְּאַיְלוֹת הַשָּׂדֶה: אִם תָּעִירוּ וְאִם תְּעוֹרְרוּ אֶת הָאַהֲבָה, עַד שֶׁתֶּחְפָּץ. {ס} [הגיע-מאתר אהבה]

טאKילה

New member
שיר אהבה העתיק בעולם-ב'../images/Emo23.gif

,ו מִי זֹאת, עֹלָה מִן הַמִּדְבָּר, כְּתִימְרוֹת, עָשָׁן: מְקֻטֶּרֶת מֹר וּלְבוֹנָה, מִכֹּל אַבְקַת רוֹכֵל. ג,ז הִנֵּה, מִטָּתוֹ שֶׁלִּשְׁלֹמֹה- שִׁשִּׁים גִּבֹּרִים, סָבִיב לָהּ: מִגִּבֹּרֵי, יִשְׂרָאֵל. ג,ח כֻּלָּם אֲחֻזֵי חֶרֶב, מְלֻמְּדֵי מִלְחָמָה; אִישׁ חַרְבּוֹ עַל יְרֵכוֹ, מִפַּחַד בַּלֵּילוֹת. {ס} ג,ט אַפִּרְיוֹן, עָשָׂה לוֹ הַמֶּלֶךְ שְׁלֹמֹה- מֵעֲצֵי, הַלְּבָנוֹן. ג,י עַמּוּדָיו, עָשָׂה כֶסֶף, רְפִידָתוֹ זָהָב, מֶרְכָּבוֹ אַרְגָּמָן; תּוֹכוֹ רָצוּף אַהֲבָה, מִבְּנוֹת יְרוּשָׁלִָם. ג,יא צְאֶנָה וּרְאֶינָה בְּנוֹת צִיּוֹן, בַּמֶּלֶךְ שְׁלֹמֹה- בָּעֲטָרָה, שֶׁעִטְּרָה לּוֹ אִמּוֹ בְּיוֹם חֲתֻנָּתוֹ, וּבְיוֹם, שִׂמְחַת לִבּוֹ. {ס} ד,א הִנָּךְ יָפָה רַעְיָתִי, הִנָּךְ יָפָה- עֵינַיִךְ יוֹנִים, מִבַּעַד לְצַמָּתֵךְ; שַׂעְרֵךְ כְּעֵדֶר הָעִזִּים, שֶׁגָּלְשׁוּ מֵהַר גִּלְעָד. ד,ב שִׁנַּיִךְ כְּעֵדֶר הַקְּצוּבוֹת, שֶׁעָלוּ מִן הָרַחְצָה: שֶׁכֻּלָּם, מַתְאִימוֹת, וְשַׁכֻּלָה, אֵין בָּהֶם. ד,ג כְּחוּט הַשָּׁנִי שִׂפְתוֹתַיִךְ, וּמִדְבָּרֵךְ נָאוֶה; כְּפֶלַח הָרִמּוֹן רַקָּתֵךְ, מִבַּעַד לְצַמָּתֵךְ. ד,ד כְּמִגְדַּל דָּוִיד צַוָּארֵךְ, בָּנוּי לְתַלְפִּיּוֹת; אֶלֶף הַמָּגֵן תָּלוּי עָלָיו, כֹּל שִׁלְטֵי הַגִּבֹּרִים. ד,ה שְׁנֵי שָׁדַיִךְ כִּשְׁנֵי עֳפָרִים, תְּאוֹמֵי צְבִיָּה, הָרוֹעִים, בַּשּׁוֹשַׁנִּים. ד,ו עַד שֶׁיָּפוּחַ הַיּוֹם, וְנָסוּ הַצְּלָלִים- אֵלֶךְ לִי אֶל הַר הַמּוֹר, וְאֶל גִּבְעַת הַלְּבוֹנָה. ד,ז כֻּלָּךְ יָפָה רַעְיָתִי, וּמוּם אֵין בָּךְ. {ס} ד,ח אִתִּי מִלְּבָנוֹן כַּלָּה, אִתִּי מִלְּבָנוֹן תָּבוֹאִי; תָּשׁוּרִי מֵרֹאשׁ אֲמָנָה, מֵרֹאשׁ שְׂנִיר וְחֶרְמוֹן, מִמְּעֹנוֹת אֲרָיוֹת, מֵהַרְרֵי נְמֵרִים. ד,ט לִבַּבְתִּנִי, אֲחֹתִי כַלָּה; לִבַּבְתִּנִי בְּאַחַד (בְּאַחַת) מֵעֵינַיִךְ, בְּאַחַד עֲנָק מִצַּוְּרֹנָיִךְ. ד,י מַה יָּפוּ דֹדַיִךְ, אֲחֹתִי כַלָּה; מַה טֹּבוּ דֹדַיִךְ מִיַּיִן, וְרֵיחַ שְׁמָנַיִךְ מִכָּל בְּשָׂמִים. ד,יא נֹפֶת תִּטֹּפְנָה שִׂפְתוֹתַיִךְ, כַּלָּה; דְּבַשׁ וְחָלָב תַּחַת לְשׁוֹנֵךְ, וְרֵיחַ שַׂלְמֹתַיִךְ כְּרֵיחַ לְבָנוֹן. {ס} ד,יב גַּן נָעוּל, אֲחֹתִי כַלָּה; גַּל נָעוּל, מַעְיָן חָתוּם. ד,יג שְׁלָחַיִךְ פַּרְדֵּס רִמּוֹנִים, עִם פְּרִי מְגָדִים: כְּפָרִים, עִם נְרָדִים. ד,יד נֵרְדְּ וְכַרְכֹּם, קָנֶה וְקִנָּמוֹן, עִם, כָּל עֲצֵי לְבוֹנָה; מֹר, וַאֲהָלוֹת, עִם, כָּל רָאשֵׁי בְשָׂמִים. ד,טו מַעְיַן גַּנִּים, בְּאֵר מַיִם חַיִּים; וְנֹזְלִים, מִן לְבָנוֹן. ד,טז עוּרִי צָפוֹן וּבוֹאִי תֵימָן, הָפִיחִי גַנִּי יִזְּלוּ בְשָׂמָיו; יָבֹא דוֹדִי לְגַנּוֹ, וְיֹאכַל פְּרִי מְגָדָיו. ה,א בָּאתִי לְגַנִּי, אֲחֹתִי כַלָּה- אָרִיתִי מוֹרִי עִם בְּשָׂמִי, אָכַלְתִּי יַעְרִי עִם דִּבְשִׁי שָׁתִיתִי יֵינִי עִם חֲלָבִי; אִכְלוּ רֵעִים, שְׁתוּ וְשִׁכְרוּ דּוֹדִים. {ס} ה,ב אֲנִי יְשֵׁנָה, וְלִבִּי עֵר; קוֹל דּוֹדִי דוֹפֵק, פִּתְחִי לִי אֲחֹתִי רַעְיָתִי יוֹנָתִי תַמָּתִי- שֶׁרֹּאשִׁי נִמְלָא טָל, קְוֻצּוֹתַי רְסִיסֵי לָיְלָה. ה,ג פָּשַׁטְתִּי, אֶת כֻּתָּנְתִּי- אֵיכָכָה, אֶלְבָּשֶׁנָּה; רָחַצְתִּי אֶת רַגְלַי, אֵיכָכָה אֲטַנְּפֵם. ה,ד דּוֹדִי, שָׁלַח יָדוֹ מִן הַחֹר, וּמֵעַי, הָמוּ עָלָיו. ה,ה קַמְתִּי אֲנִי, לִפְתֹּחַ לְדוֹדִי; וְיָדַי נָטְפוּ מוֹר, וְאֶצְבְּעֹתַי מוֹר עֹבֵר, עַל, כַּפּוֹת הַמַּנְעוּל. ה,ו פָּתַחְתִּי אֲנִי לְדוֹדִי, וְדוֹדִי חָמַק עָבָר; נַפְשִׁי, יָצְאָה בְדַבְּרוֹ- בִּקַּשְׁתִּיהוּ וְלֹא מְצָאתִיהוּ, קְרָאתִיו וְלֹא עָנָנִי. ה,ז מְצָאֻנִי הַשֹּׁמְרִים הַסֹּבְבִים בָּעִיר, הִכּוּנִי פְצָעוּנִי; נָשְׂאוּ אֶת רְדִידִי מֵעָלַי, שֹׁמְרֵי הַחֹמוֹת. ה,ח הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם, בְּנוֹת יְרוּשָׁלִָם: אִם תִּמְצְאוּ, אֶת דּוֹדִי- מַה תַּגִּידוּ לוֹ, שֶׁחוֹלַת אַהֲבָה אָנִי. ה,ט מַה דּוֹדֵךְ מִדּוֹד, הַיָּפָה בַּנָּשִׁים: מַה דּוֹדֵ [הגיע-מאתר אהבה]

טאקי זה לא שיר במקור לאהבת

אישה איש זה מיועד במקור ל.... פעם אחרת. אבל הוא מתאים גם לאהבה כזאת. בי

יש לי שאלה רצינית

לגבי אהבה...את בטח מבינה יותר ממני. תראי שאנו נשואות כאילו...מה זה כבר עניין אהבה לכתוב עליה וכו' היינו צריכות אולי את כל זה לפני שהיינו רווקות נשואות. ז"א שאני עכשיו נשואה ותאמיני לי בכנות יש לי תמיד מחזרים ואני בכלל לא מסתכלת בכוון שאני מאוד באופיי שמרנית ומוסרית. וזה מפליא אותי מה רוצים ממני כאילו אני נשואה זהו נגמר העניין בלאהוב משהו חדש. והישן הוא כבר הרגלי כזה. אז מה הפואנטה.?

למעלה