חג לאהבה

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo23.gif חג לאהבה../images/Emo23.gif

יום האהבה היום
רגע,לא בכל יום אהבה לנו? תאהבו ותשמחו
עפר החן לנצח

ע פ ר ל ה

New member
חליל גו'בראן../images/Emo23.gif

כאשר רומזת לך האהבה,לך אחריה אף שדרכיה קשות ומכבידות ואם כנפיה מרחפות מעליך,התכנס תחתן אף שהחרב הנחבאת בין נוצותיה עלולה לפגוע כאשר היא דוברת,האמן לדבריה אף שקולה יהפך בחלומותיך כרוח צפון בענפי הגן האהבה תכתיר גם תוקיע,תרומם ואף תשפיל היא אשר תרום למלא גבהך ותחבק אמיריך העורגים לשמש... להתעורר בלב נפעם ולהודות על עוד יום של אהבה לנום לעת הצהריים ולהרהר בהתעלות הנפש שבאהבה לשוב עם ערב בהודיה,ואז לנום תפילה את הנאהבת בלבך ושירת עדן על שפתיך

ע פ ר ל ה

New member
אם נדע לאהוב../images/Emo23.gif - זאק ברל../images/Emo168.gif

אם נדע לאהוב אז הבוקר ייעור ונשיר שיר חדש אביבי ושיכור אם נדע לאהוב תחלוף האיבה כל דרכינו שלום לילותינו שלווה. אם נדע לאהוב כברושים נזדקף לא יהיה עוד עריץ לא נרדף לא רודף אם נדע לאהוב אז נישא את הראש לא גאים לא שפלים כי פשוט בני אנוש אם נדע לאהוב אז נכבוש מרחבים את השמש הזמן וריבוא כוכבים
(וכמובן שזו גירסה מקוצרת של השיר מפאת זכויות יוצרים)

ע פ ר ל ה

New member
מנהלים יקרים ואהובים../images/Emo141.gif

ברשותכם,מפנקת אני את דיירי הבית בשירי אהבה(מקוצרים לצערי) ואשמח לקרוא ולהתפנק מהגיגיי כולם ביום מלטף זה. אז קדימה חבר'ה זה הזמן ללחוץ על המקשים וללהג,לגהק,ורק לא ללגלג
ובינתיים... אענג אתכם עוד קצת...

ע פ ר ל ה

New member
כולנו זקוקים לחסד- נתן זך../images/Emo168.gif

כולנו זקוקים לחסד כולנו זקוקים למגע לרכוש חום לא בכסף לרכוש מתוך מגע. לתת בלי לרצות לקחת ולא מתוך הרגל. כמו שמש שזורחת כמו צל אשר נופל בואי ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום. כולנו רוצים לאהוב כולנו רוצים לשמוח כדי שיהיה לנו טוב שיהיה לנו כח. כמו שמש שזורחת...
(שירה- נורית גלרון)

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif הנה הגיג משלי....

איזו מתנה קסומה קבלתי השנה לחג האהבה
מפגש "נוגעים טנטרה" של "בן ואפרת" מ-בן ל-אפרת רק הרקיע השביעי יוכל לספר לך על המפגש הזה כי לשם הגענו.... כמנהגי בימים האחרונים המקלחת היא ידידתי הטובה ביותר... המקלחת המליון שלי הסתיימה בהזמנה למקדש שלנו... שם כילדה שגילתה מחדש את ארמון המלוכה הבטתי סביבי. הוא ישב מולי קורן אור ואהבה והמילים שרקם לכבודי גרמו לי לדמוע מהר משציפיתי, בכמה אהבה עטף אותי, בכמה קדושה ורוגע, הבטתי ארוכות לתוך עיניו, הגעתי למקום שאני כל כך אוהבת, המקום המדהים המרטיט הזה שמבטא חיבור עמוק של הנשמה. סביב ראשו הייתה מן הילה כתומה בוהקת, לא יכולתי להסיר את עיני ממנו... נשמתי את מילותיו לתוך ליבי
נתתי לי להיות במקום חדש (על אף העובדה שאני מכירה את מהלך המפגש טוב כל כך...) מנגינה קסומה התנגנה ברקע (שמעתי אותה עשרות פעמים - הפעם הייתה לי חדשה ומרטיטה...) ובקולו השליו צייר בדמיוני את מקדש ה
שלי. פעימותיו הדהדו בין קירות גופי (וכמו בסרט תורכי - הדמעות לא איחרו להגיע) הסכמתי נמרצות - כשביקש ממני רשות לכסות את עיני... פתאום נחסם בפניי החוש החזק ביותר שלי, חוש הראיה, ובאחת התחדדו חושי, פתאום התמקדתי בדקויות הקטנות ביותר בתוך המוסיקה שהתנגנה ברקע, הקשבתי לכלי הנגינה הקשבתי לקולות שהיו ברקע... ונשמתי אותם לתוכי, (מה זה לעזאזל נשמתי אותם לתוכי?? זה, הייתי מוקסמת מהמוסיקה הייתי בהקשבה אחרת , חוויתי את החוויה ונשמתי עמוקות...) ידעתי שחוש הריח והטעם הם הבאים בתור, במה הוא יפתיע אותי ? מה יגיש לי להריח?? ריח מתקתק עלה באפי יחד עם מילותיו של הלורד שיווה לשאקטי אהובתו, ריח שהיה בו שוקולד ועם זאת גם איזה אלכוהול, ריח מסחרר, מרטיט, פושט בכל הגוף.... אצבע נוגעת בשפתי ומזניקה את ההתרגשות שלי לרקיעים חדשים, אני חשה את מרקם השוקולד נמרח על שפתי, כנשיקה אירוטית במיוחד, אט אט אני פושקת את שפתי ומאפשרת לאצבע לחדור אל תוך פי.... טעם ענוג של שוקולד וליקר בייליס ממלא אותו, אני נותנת לאצבע השוקולד לשטוף את לשוני, כל בלוטות הטעם קופצות כרוצות לטעום ראשונות, תחושת האצבע בתוך פי גורמת לגוף שלי להתעורר שוב בתשוקה , וזו - רק ההתחלה, על החושים האחרים שהשתתפו המסיבה, על הרקיעים אליהם הגעתי כל פעם מחדש.... כשניפגש.

ע פ ר ל ה

New member
כשניפגש../images/Emo35.gif

ככה בשוונג של המתח...
תשמעי(תקראי),מרנין ומרגש היה לקרוא את מילותייך, ולהתחבר וממש להרגיש את שעבר עלייך... אין,אין לי מילים לתאר את האושר הזה שהרגשתי עבור שניכם. פשוט תענוג... מאחלת לכם שלא יגמר לעולם,ושרק יגדל ויצמח עוד ועוד ועוד... מלאנים של אהבה
חיבוקים
נישקוקים
וערימות של פרחים וכוכבים
עפר החן לנצח

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אוחחחחח שאת מקסימה...

שירים מקסימים, תודה אהובה....
כן, בכל יום
אהבה לנו
וביום הזה חוגגים אותה. כי טו(ב) לנו. (מצרפת מאמר נפלא שכתב אוהד אזרחי - על ט"ו באב)
א ה ב ה לכם אהובים

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo23.gifחתונה אלטרנטיבית../images/Emo99.gif

איזה יופי! לא ידעתי שרבי אוהד מבצע חתונות מסוג זה. נפלא! זה בדיוק מה שאנחנו רוצים,ולא ידענו אנא לפנות... תתכוננו חברים,הולך להיות שמייחחחחחחחחחחחחחח
לחיים טובים ומאושרים לכולם

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifבדיוק בחתונה כזו...../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

נכחנו לפני שבוע. אדם יקר, חבר נפלא ומורה דגול, שלמה שהם, הזמין אותנו להצטרף אליו לחתונה כזו שהוא ערך, עבור זוג מקסים, במושב לא רחוק מאיתנו. לא הכרנו אישית את הזוג, אבל טנטרה או לא טנטרה? הלכנו... עלינו עם "דיווה" שלנו (
) בשביל עפר שמתיידד בעיקר עם 4X4. ריח עצי האורן קידם את פנינו... חלק מהאורחים כבר היו שם, כולם כמעט, לבושים לבן. מחצלת פרושה במרכז רחבה בחורש, תופים, דרבוקות צמד חלילים וצמד גיטרות
שהביאו חברים... החתן והכלה בלבן וכתום, עומדים נרגשים, עיניים נוצצות, מקבלים עוד אורחים שמגיעים, מתחבקים, משתוללים, לא דואגים לשמלה ולתסרוקת... והשירים המוכרים כל כך...
אדמה, ושמיים, חם האש וצליל המים... ועוד ועוד, שירים שמחממים את ה
, ופותחים אותו... ושלמה האהוב, בקולו העמוק והמרגיע, מנחה את כולם למעגל, אוחזים ידים, מתחברים ללב ולאנרגיות הטובות, ומזרימים אהבה אל הזוג המאושר... ושרים, ורוקדים, והשמחה שהלב חש, כל כך נקייה ואמיתית, בלי רבע עוף ובורקס, בלי זיקוקי דינור ו"בלבלי אותו עד שיפליץ", והחתן לא מגיע רכוב על חמור, והכלה לא עפה עם טיל בליסטי למרכז האולם. כל כך פשוט, ונקי ולבן, והשמחה שכולנו חשנו, היתה עמוקה ומדוייקת... ויוצרים מעגל חיבוק סביב הזוג, ושולחים להם אהבה אין קץ... והנה הגיע רגע השקיעה... וכולנו ניגשים יחד אל קצה מצוק קטן, ומביטים בכדור הלהבה הנושק לים... מברכים את היום שהיה, מברכים את הערב שמתחיל, מודים לבורא על כל המתנות הנפלאות, על האהבה, ומברכים את הזוג בשפע ברכות, בשקט, בדומיה ובמדיטציה, בעומק הלב. ואז, התכנסו כל החברים לטקס החופה שנערך במושב... אנחנו, חזרנו הביתה, ובדרך התלוצצנו עם כולם (היו שם המון שהכרנו מהפסטיבלים...), ש"אנחנו מהצד של הרבי..."
אנחנו, טוב לנו ככה...
אבל אם בכלל - אז רק ככה.

ע פ ר ל ה

New member
מקסים!../images/Emo25.gif

בדיוק ככה אנחנו רוצים
אבל בדיוק בדיוק ככה
וו'אי לי אני מתרגשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

../images/Emo214.gifמתוקה שלנו...

אם יש מצב
בהחלט
כאשר תחליטו להתחייב זה לזו בארוע של יותר משני אנשים, אנחנו מוכנים להעביר עבורכם את הטקס, ואפילו להתרגש. אנחנו
טוב לנו ככה...

ע פ ר ל ה

New member
ואני חשבתי...

שאצליח לעניין אתכם בחתונה "סטייל קיבוץ". פעם פעם ממש מזמן,היו מחתנים מ'ס זוגות יחד,בחתונה אחת. זה דווקא לא רע,ואפילו מזיל את העסק
אבל טוב לכם ככה... אני מאושרת בשבילכם היכן שאתם
בחשבון מהיר,יהיו יותר משני אנשים. הכלבה שלי נחשבת?
יום נעים
עפר החן לנצח

למעלה