חדשות בקטנה

../images/Emo23.gifחדשות בקטנה../images/Emo23.gif

אז רק משהו אחד קטן: הרולינג סטון עושה מן ספיישל "טופ טן" של השירים האהובים על כל מני זמרים. נחשו מי היה השבוע? :) http://www.rollingstoneextras.com/playlists/view/gerard-way אז אתן מוזמנות לקרוא ולהנות מהשירים האהובים על ג'ר. XD

Hadar way

New member
בואי ואליס קופר ../images/Emo23.gif

ידעתי ששווה לאהוב תבנאדם

ronali001

New member
אני יודעת שזה לא קשור לשרשור אבל זה חשוב לי:)

אממ ישלי פרזנטציה באנגלית על להקה שאני אוהבת ובחרתי את MCR כמובן!D: אני מתלבטת בין 3 שירים מהבלאק פארייד ועוד אחד מהדנג'ר דייז (אלה האלבומים היחידים שיש לי-הקודמים עוד לא הגיעו): -TEENAGERS -FLW -DEAD! -SING אני צריכה להשמיע אותו בכיתה,וחשוב שהוא יהיה שיר שכולם יאהבו,לא ארוך יותר מידי,אז שכל אחד יגיד לי את דעתו איזה שיר אתם הכי חושבים שמתאים:) תוודה לכל מי שיעזור ליי!!D: ♥

XoLilMissLolaoX

New member
כיף לך שזה הפרזנטציות שאת צריכה לעשות באנגלית

חחחחחח :) את צריכה שיר אחד רק?? באסה... אמממ אני הייתי ממליצה לך או דיסאנצנטד ( למרות שהוא לא ברשימה שלך) או סינג ( למרות שסינג לא ממש מאפיין אותם אבל זה משהו שהרבה יאהבו...) מצד שני טינייג׳רס זה שיר ממש מוכר שלהם אז זה גם היה יכול להתאים... לא בטוחה שהרבה יתחברו לדד... קיצר אחרי החפירה אני הייתי לוקחת את טינייג׳רס :p מקווה שעזרתי !

Ayush Cohen

New member
:)

לדעתי הכי יואהבו את FLW -הרבה אנשים שלא שומעים אותם בדרך כלל מתלהבים מהגיטרות
או את SING הוא יפה ושקט ואפשר להתחבר למילים (אני לא יודעת אם יואהבו יותר אותו את FLW ) ואז את TEENAGERS (עם השיר הזה נראה לי שתזהרי כי הוא באמת לא מדבר שם במילים יפות ) ואז את DEAD- הוא משש יפה ואני אוהבת את המילים, אבל אני חושבבת שזה רועש מדי בשביל מי שלא שומע מוזיקה רועשת והמילים נראות אכזריות וקשות. מקווה שעזרתי

Ayush Cohen

New member
אבל תלוי מה את צריכה אם את צירכה את המסר

של השיר המסר של טיינאייג'רס הכי ברור( כיאילו זה שיר נגד כל הסמים האלכהול וזה (ניראלי ) אבל עדיין אני לא חושבת שכדאי לך להביא אותו והמסר של סינג גם ברור - להיות עצמך ולא לוותר לפחדים שלך ולא לתת לאנשים להתשתלט עליך (ניראלי שזה המסר )

Hadar way

New member
טינאייג'רס

כי יש סיכוי שיותר יאהבו אותו... אמטיוי וכאלה... עשיתי פעם פרזנטציה על אמסיאר באנגלית אם בא לך שאני אחפש את הטקסט ואשלח לך בכיף

Hadar way

New member
הרצתי כמה חיפושים ולא מצאתי

אני מתחילה לחשוד שזה היה במחשב הישן >< בכל מקרה- את רוב המידע לקחתי מויקיפדיה באנגלית (FAIL) ומהאתר הישראלי של אמסיאר ותרגמתי לאנגלית
סליחה ובהצלחה!

QueenCryBaby

New member
אני עושה הרצאה על מוזיקה, ואחד התת נושאים

זה מיי כמיקל
בא לך לשלוח גם לי? XD

ronali001

New member
ההרצאה שלי מחר D:

אז ישמצב גמאני ישלח לך את שלי אם את רוצה :)

ronali001

New member
תוודה לכולםםם!!!

איןןן עליכםם ידעתי שפה הכי יעזרוו ליי!D: הקריטריונים: -השיר צריך לבטא את הסגנון של מיי כמיקל. -צריך להיות מלהיב ולא משעמם. -הליריקס לא משנה ממש כי הם לא מתעמקים בזה..>< -לא ארוך מידי ולא קצר מידי. -קליט ושהרבה יאהבו אותו :) תוודה לכל מי שיעזורר לייי :)

ronali001

New member
ועוד משהוו

אין לי מושג איך מיי כמיקל התפרסמו,כאילו נראלי כמו כל להקה-הייתה להקת חימום,הוציאה אלבומים,השיגה מעריצים משל עצמה ויצאה לסיבוב הופעות,ואחרי זה כבר נפתחו קבוצות בפייסבוק והתחילו להשמיע אותם כמו כל להקה מפורסמת אחרת,לא? אם מישהי יודעת זה ממש יעזור לי-זה פשוט לא כתוב בשום מקום /:

באמת?../images/Emo12.gif

האמת היא שלדעתי MCR זה קצת מעבר לעוד סתם להקה של אנשים שרצו לעשות מוזיקה בשביל פרסום וכסף. MCR קמו אחרי אסון התאומים כי ג'רארד שהיה באותו זמן אמן קומיקס מסכן ומסומם (טוב הוא המשיך להיות מסומם גם אח''כ אבל מילא) לקח את זה ממש קשה והחליט שזה הזמן לקום לעשות משהו שונה שישיפיע על אחרים וליצור מוזיקה,אז הוא כתב את סקיילינז,שזה השיר הראשון של MCR אי פעם,על אסון התאומים. הם התחילו להתפרסם באמת בתקופת איימ נוט אוקיי-הלנה אאל''טO_____O ואחרי TBP הם כבר בכלל נהיו מפורסמים ושידרו אותם בMTV שלושים אלף פעם ביום~ ועכשיו הם עשו אלבום חדש ומוזר. ~מעריצה לשעברXD~

למעלה