חורף חם?!...

Springy

New member
../images/Emo23.gifחורף חם?!...../images/Emo23.gif

החורף עומד להגיע אבל לא לכולם יהיה חורף חם... לא לכולם יש שמיכה להתכסות בלילות החורף הקרים לא לכולם יש מעיל להתעטף בו בימים הגשומים של החורף בואו נפתח את הלב נעשה מעט סדר בארון ונראה אולי מתחבא מעיל ישן וטוב שאפשר לתת או אולי תנור ישן שהוחלף בחדש דברים שיכולים לעשות לעוד ילד לעוד משפחה חורף חם וגם בלב... מבצע חורף חם יוצא לדרך כל מי שיכול לעזור ולתת אפילו משהו קטן זה יהיה הרבה לפרטים ניתן לפנות לפורום "למען הקהילה" (954)לקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=39579102 נא לפרסם בהודעה מה יש לכם לתרום והיכן אתם ממוקמים בארץ שנה טובה וחורף חם לכולם! ----------------------------------------- ההודעה הושארה באישורו של המנהל

חוסה כפרה עלייך:)|ג'ירפה|

היום חשבתי עלייך!!אתמול..ממ ראיתי אישה יפה..והיום כזה מרוב שיעמום*דיי נו אני יומיים בבית בלי לעשות כלום..זה מטריף*ניתחת אתה סרט..וחשבתי כזה.."וואי כמה הומלסים היו שם ברחובות.."ואז כזה חשבתי כזה.."נו גם להומלסים ולזונות יש זכות קיום.." ואז חשבתי על עילאית*פאקינג גאד למה?!*ואז נזכרתי בך וזהוו

חחח נשמה טהורה../images/Emo25.gif

ואני דווקא חשבתי שחשבת עליי כי ראית אישה יפה...יענטו אני אישה יפה
....חחח סתם סתם

חח אבל בובעע|ג'ירפה|

האישה יפה שם זונה..וחוסה לא זונה..לא לא לא
רר ג'וליה רוברטס
איזה מוזר זהה!סרט אחד היא שחקנית קולנוע..סרט אחד זונה..זרט אחד כלה שכלה זמן בורחת מהחתונה שלה..וואיי..אני מתחרפנת מזהה..

למעלה