חזרתי לפעילות מלאה (ארוך)

אביבית1

New member
../images/Emo23.gifחזרתי לפעילות מלאה (ארוך)

אומנם נכנסתי פה ושם אבל לא ממש הייתי פעילה. אז ככה.... אתן יודעות שטסתי לטורקיה, כשחזרתי חיכתה לי בשורה שעשתה לי שחור בנשמה. לפני שטסנו אחי היה מאושפז בבית חולים כשבוע, כשחזרתי אביחי אמר שנלך לבקר אותו, ואני הייתי כל כך עייפה שאמרתי לו " אולי מחר", אבל הוא בשלו הולכים היום, טוב אז נסענו לבית חולים, ושם האחים שלי שאלו איך היה בחו"ל? וסיפרתי שהיה מאוד כיף. ופתאום אמא שלי אומרת " דורון רוצה לדבר איתך", הלכנו לכיוון החדר ואמא שלי מחזיקה לי את היד חזק חזק ולא מרפה, פתאום היר שחכה באיזה חדר הוא שוכב, אז הלכנו לכיוון היציאה לשאול את האחים שלי באיזה חדר הוא. והיא עדין מחזיקה לי את היד חזק חזק, ואז קלטתי ושאלתי "נכון יש לו סרטן?" והיא ענתה שכן, ואז התחלתי לבכות והלכתי לאביחי וביקשתי ממנו לבוא איתי, ופתאום אביחי התחיל לבכות (כן גם גברים בוכים) וסיפר שהוא ידע את יומיים לפני הטיסה, ופשוט הוא ואחי ביקשו לא לגלות לי רק כשנחזור, כדי שלא יהרס לי הטיול. ותבינו כל הטיול הוא התנהג רגיל, בדיעבד הסתבר שהיה לו נורא קשה לשמור את זה. אחרי שעה נכנסתי לאחי אחרי שציוו עליי לא לבכות לידו, ואחרי שכל מי שנכנס אליו יצא אליי ואמר "דורון רוצה לראות אותך". יום אחרי הוא התחיל טיפול כימותרפי ואנחנו התחלנו בתורניות של להיות איתו. וכך חודש הייתי מהבית לעבודה ואח"כ בית חולים או בית חולים עבודה. לפני שבוע וחצי עברנו בדיקת דם להתאמת מח עצם ותשובות יהיו רק ביום ראשון הקרוב ועדין יש לפנינו עוד דרך ארוכה. ביום ראשון הוא השתחרר מבית חולים לשבועיים, ואז הוא צריך לחזור לשם לסדרה השניה של הטיפולים היכימותרפיים. בינתיים במשך החודש הצטברה לי המון עבודה ככה שהייתי חוזרת הביתה מאוחר וכל כך ועייפה שפשוט לא הייתי מדליקה מחשב. עכשיו אני אהיה יותר פעילה ורק בשמחות. מצטערת על האורך והסיפור המדכא, אבל הייתי חייבת לספר את זה, כי בעבודה לא סיפרתי (חוץ מלאחראית שלי), והייתי צריכה לשחרר את זה ממני.

אתי@

New member
אביבית היקרה ../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

מאחלת לאחיך החלמה מהירה ורפואה שלמה
ולכם, המשפחה, שתהיו חזקים בשבילו ובשבילכם, ותנצחו במלחמה הקשה. שלך
אתי

Ronnie*

New member
החלמה מהירה... ../images/Emo24.gif

תהיו חזקים, אני בטוחה שזה מאוד קשה...

הילית*

New member
אוי, אביבית ! יש לי ממש צמרומרת

אתם עוברים תקופה קשה וזה משהו ממש לא נתפס. מתפללת ביחד איתכם שימצא בקרבכם תורם מתאים ותהיה רפואה שלמה לדורון. שולחת לך חיבוק גדול, מלא תפילה מאחלת לו בריאות ושתזכו לחגוג את הבראתו בהקדם !

מאי26

New member
אוי, אני ממש מחזיקה לכם אצבעות

שהתקופה הקשה הזו תעבור, שימצא תורם ושאחיך יבריא בהקדם. אתם בודאי עוברים תקופה איומה, ונקווה שהיא תחלוף כמה שיותר מהר.

רחלילי

New member
אביבית

וואו לא מכירות אבל אני כל כך ככה, איתך. חושבת על מה שעובר עליך בחודש הזה ועל כמות הכוחות שאתם צריכים כדי לעבור את זה. נראה שהיחד שלכם מאד חזק במשפחה ואני מקווה שאחיך ישאב את הכוחות מכם ואתם ממנו. הדבר היחיד שעולה לי בראש זה לגבי המח עצם ואיך אפשר לעזור.

יעלי2

New member
........

מאוד עצוב, אבל היום יש אופטימיות. אני מקווה שמדובר בסוג שניתן להתגבר עליו, והלתגבר עליו מהר. תעשו הכל כדי לשמור כל הכוחות שלכם ותקרינו חיוביות כלפיו. בהצלחה והחלמה שלמה. נ.ב. ידוע לי שבאתר של האגודה למלחמה בסרטן יש מס´ טלפון למשפחות שרק התחילו להתמודד וזה כמו תמיכה נפשית ראשונה. לתשומת לבכם.

שולחת לך המון ../images/Emo24.gif

היה נורא קשה לי לקרוא את אשר כתבת, והאמת שדמעות זלגו מעניי, אני מתפללת יחד איתכם להבראתו של דורון , ומקוה שיחלים במהרה. תהיו חזקים בשבילו .

איילתי

New member
קבלי ../images/Emo24.gif תמיכה

למרות שאנחנו לא "מכירות" אני חייבת לומר לך שאני מחזקת את כל המשפחה. תהיו שם לצידו ואל תבכו לידו כי זה שובר (וזה מנסיון משפחתי כואב). שולחת רפואה שלמה והמון חיזוקים

kisses

New member
אביבית שולחת לכם המון ../images/Emo24.gif

אני מחזקת את ידיכם ומאחלת לכם שתנצחו במלחמה הזו תהיו חזקים למען אחיך ותראו לו שיש בשביל מה להלחם
שתהיה לו החלמה מהירה
אמן ואמן

תמרה*

New member
מחזקת את ידייך במלחמה הקשה

במחלה הנוראית. מאחלת לך שבעוד כמה זמן תיכנסי שוב לפורום ותספרי לנו את סיפור ההצלחה וההחלמה של אחיך. זה הזמן להתאחד כמשפחה ולבלות כמה שיותר זמן איכותי ביחד. רגעים קשים כאלו מבהירים לנו את סדר העדיפויות האמיתי בחיים. באיחולי החלמה מיכל.

פ ר פ ר 18

New member
הסתובבתי בפורמים וקלטתי את הפורם...

וזה נורא עינין אותי, למרות שאני לא נשואה ושאני בת 18 אני מקווה שאחיך ירגיש טוב ושיחלים במהירות.

fila

New member
אביבית היקרה../images/Emo24.gif

מאוד עצוב לשמוע , אני כולי תקוה שהוא יחלים וישוב לאיתנו! מחזיקה לך אצבעות ומקווה שגם את תתחזקי ותרגישי טוב! מקווה לבשורות טובות

למעלה