חזרתי

../images/Emo23.gifחזרתי../images/Emo24.gif

חזרתי לבית,עד עכשיו היה טוב,ים של אסירות תודה לאלוהים,ולדרך שבא אני הולך. יצאתי בבוקר לאחר תפילותיי לסידורים,עשיתי. לאחר מיכן ניפגשתי עם חברים,שתינו אספרסו מדברים על החיים,על החלמה,אני בודק מהיכן זה בא לי, התשובה הייתה ממש ברורה לי,זה מיום ההתמול,יצאתי מלא סיפוק מקבוצת צעדים,לאחר מיכן שיחה קצרה עם הספונסר שלי, ומה יותר טוב מזה לחזור לשפיות. אז חברים מה נישאר לכתוב,מלבד אסירות תודה על עוד יום נקי,השאר זה מתנה אחת גדולה. שיהייה לכם המשך יום טוב,נקי,וממצה,שלכם באהבה.

אסירות תודה אתה חבר מאוד יקר לי

אני אוהב אותך ומאושר לראות אותך בדרך תמשיך כך

הזה יום כיף היה לי היום אסירות תודה לך כוח על

צללתי לעומק של 30 מטר בסטיל ים של דגים שוכח מהעולם דממה צולל עם מאות סרדינים מסביבי ולא רואה אותם בתוך קופסת שימורים לאחר מכן אוכל צהורים עם חבר יקר לאחר מכן שולח פרחים לאמא היקרה שלי וכמובן גם לאבא, בא הביתה עם עציץ גדול +פרח לכבוד יום המשפחה מקבל ישר נשיקה איזה כיף. לאחר מכן ללא תיכנון יורד לדוג אני מאוד עייף אך מרוצה . בערב אלך לתוכנית כדי לחזור לאיזון מה הגיד לכם אוהב אותכם וזקוק לכם בחיים שלי כבלעדכם אני כלום לא שעכשיו אני משהו רק רוצה להיות אדם טוב יותר ולהיות מאושר לחיות בשקט וללא תנודות חזקות

אוהבים אותך דודי../images/Emo24.gif

נשמע שעברת אחלה יום, ואני מאחלת שכך יעבור גם הלילה. אוהבים

אוהבים אסיר תודה../images/Emo24.gif

מי יתן ונוכל לומר על כל יום "אסירות תודה על היום הנקי".. במילים אחרות - מאחלת לך ולכולנו יום נקי לכל החיים - אמן! אוהבים

למעלה