חרישת השבוע

Mayuchkita

New member
../images/Emo23.gifחרישת השבוע../images/Emo23.gif

מישהי פה בשבועות האחרונים קצת מפספסת ושוכחת לעשות את זה.. או שהיא בכלל לא נמצאת פה.. שכחתי מי זאת הייתה שהיא ואני היינו אמורות להתחלק שבוע שבוע בפינה אבל בסוף יוצא שרק אני עושה .. שיהיה
שיר השבוע : קליפ השבוע : סרט השבוע: תמונת השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: אלבום השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: מילת השבוע: שיגעון השבוע: הדבר הפחות טוב השבוע: קניית השבוע: זמר\ת השבוע: מה היה ה-כ-י השבוע: יאללה שיהיה אחלה שבוע
[ודבר מאוד חשוב שקורה השבוע, ששכחתי לציין בהתחלה יום הולדת לסטארפיש, StArFiSh We LoVe YoU
את אחלה מנהלת!
]

Im Invisible

New member
אני....:p

שיר השבוע : קליפ השבוע : סרט השבוע: תמונת השבוע: מאכל השבוע: קלוגס ספיישל...(הקורנפלקס האהוב עליי...) ספר השבוע: ירח אפל... אלבום השבוע: הא? ציטוט השבוע: " פאדיחת השבוע: בני סלע בורח. מילת השבוע: לה... שיגעון השבוע: שחור באצבעות רגליים. הדבר הפחות טוב השבוע: הפרידה,ביה"ס. קניית השבוע: SKINNY JEANS זמר\ת השבוע: הילארי דאף. מה היה ה-כ-י השבוע: מגמת צילום!!! סטאר,HAPPY BIRTHDAY!

Im Invisible

New member
שכחתי כמה. ../images/Emo122.gif

שיר השבוע : Girl Can Rock קליפ השבוע : Smack That סרט השבוע: הג'וב האיטלקי.... תמונת השבוע:

Mayuchkita

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע : Irreplaceable - Beyonce קליפ השבוע : Hurt - כריסטינה אגילרה סרט השבוע : איפפפפפפ...... עבר זמן מאז שראיתי סרט תמונת השבוע : אגילרה מאי ביוטיפול
מאכל השבוע: סלט.. ספר השבוע: ממתי אני וספרים... אלבום השבוע: שמעתי קצת מהאלבום של פרגי וקצת משל כריסטינה [החדש] ציטוט השבוע: אין פאדיחת השבוע: שבאתי להכניס את החלב למקרר, והכנסתי את אבקת השוקולית ?
מילת השבוע: מילת חיי - כאילו שיגעון השבוע: להתעצבן על המורה לצרפתית
הדבר הפחות טוב השבוע: הלך לי גרוע בבוחן.. כי הבת זונה לא נתנה לי לגמור אותו [סליחה על המילים הגסות
] קניית השבוע: בייגלה
זמרת השבוע: כריסטינה אגילרה, ביונסה, נינט טייב, מה היה הכי השבוע: שומדבר לא היה הכי, הכל היה מעפןןןן
ססטטאאררפפיישש מזל טוב

NetaOnline

New member
עונה

שיר השבוע : ביונסה - irreplaisible קליפ השבוע : כריסטינה - hurt סרט השבוע: אממ ממש הרגע ראיתי קרוסדוקס וזה נראלי היחיד השבוע תמונת השבוע:
מאכל השבוע: חביתה נחשב? אמא שלי לא בדיוק שפית....
ספר השבוע: הארי פוטר והאסיר מאזקבן... בפעם השמינית לפחות אלבום השבוע: של כריסטינה אגילרה ציטוט השבוע: "...הוא בהוגוורטס... הוא בהוגוורטס..." סתם כי הוא הכי קצר
פאדיחת השבוע: קיבלתי בפעם הראשונה בחיי 50 במבחן!!!!!!! מילת השבוע: ראסמי שיגעון השבוע: לא התחשק לי ללכת לבצפר... סיבות אישיות
הדבר הפחות טוב השבוע: אמממ... 50.. מבחן... מתמטיקה... קניית השבוע: כלום! אתם קולטים? כלום! 3 שעות חיפשתי דברים בקניון וכלום! זמר\ת השבוע: ג'סטין, כריסטינה, ביונסה מה היה ה-כ-י השבוע: קיבלתי 80 בפיסיקה! כולם נכשלו חוץ ממני!
זהו...

איזו תמונה! ../images/Emo6.gif

"התפוח לא נופל רחוק מהעץ"- חחחחחחח אהבתי!!
שיר השבוע : Bonnie Tyler- Faster Than the Speed of Light (זה משהו מתוך "מיטלוף וחברים") קליפ השבוע : הזבוע לא ראיתי קליפים, כהרגלי
סרט השבוע: השבוע ראיתי שני סרטים ממש גרועים... אז עזבו
תמונת השבוע: מדהים תמונת הלחם השבועית: עוד יותר טוב
מאכל השבוע: דג סול ברוטב שום
ספר השבוע: "האפיפיורית יוהנה" (לא זוכרת מי כתב
) אלבום השבוע: Shania Twain- Up ציטוט השבוע: "התפוח לא נופל רחוק מהעץ"- חה!
פאדיחת השבוע: לנסוע לתל אביב ביום רביעי- ולגלות שאין רכבות
מילת השבוע: סבביישן
שיגעון השבוע: בוראט
(מה, היה אתמול מפוצץ בקולנוע בגללו!) הדבר הפחות טוב השבוע: שביתה ברשויות
קניית השבוע: אממ... דיאודורנט ו-2 שמפואים
זמר\ת השבוע: יש זמרים שאני אוהבת תמיד, אין אחד שאני אוהבת השבוע
מה היה ה-כ-י השבוע: חברה באה אליי לשישבת
ותודה ענקית לכולכן!!
(היי, תשמרו משהו ליום שלישי
) (וכן, לינה אמורה לעשות את הפינה השבוע, אבל אין לי שמץ איפה היא בזמן האחרון
)

אני פה...

פשוט מתמטיקה הרחיקה אותי מהמחשב להרבה זמן
אני אעשה את הפינה שבוע הבא
שיר השבוע : CRY של ג'יימס בלאנט קליפ השבוע :
סרט השבוע:
תמונת השבוע:
מאכל השבוע: אממ.. גזרים?
ספר השבוע: ''הפירמה'' של ג'ון גרישם,באנגלית. אלבום השבוע:MOTION IN THE OCEAN של מקפליי
ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: אתמול בדרך הביתה מבצפר החלקתי
2 מטר אחרי זה - החלקתי שוב.
מילת השבוע: דבע שיגעון השבוע:
הדבר הפחות טוב השבוע: הממ... ליפול
קניית השבוע: לא יצא לי
זמר\ת השבוע: אממ, נלך על להקה - מקפליי. מה היה ה-כ-י השבוע: הממ לא יודעת.

AC LoVeR

New member
עונה ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

שיר השבוע : Wherever You Will Go קליפ השבוע : לא יודעת. :/ לא יצא לי לראות טלויזיה השבוע סרט השבוע: חח כנ"ל תמונת השבוע: בקישורים
מאכל השבוע: תפו"א!
יאמיי ספר השבוע: לא קראתי
אלבום השבוע: אין ציטוט השבוע: "מזההה קר ליייייייי יווו מזהההה" חחח בדיחה פרטית
פאדיחת השבוע: לא זוכרת
מילת השבוע: למה? שיגעון השבוע: בוחן בסדרות
הדבר הפחות טוב השבוע: הבוחן בסדרות
קניית השבוע: מכנסיים לאירוע זמר\ת השבוע: אין לי :-S מה היה ה-כ-י השבוע: כלום היה שבוע מעפן ביותרררררר

למעלה