אחת שתדבר הרבה
New member
../images/Emo23.gifחשבתם פעם על.. דייט עם שיר?../images/Emo48.gif
וכן, אני כבר יודעת שעשיתי פעם שרשור דומה, אבל הוספתי עוד כמה דברים אז תזרמו
עם מי הייתן יוצאות לדייט?
א. ניסים (של עברי לידר) ב. יונתן שפירא (של איה כורם) ג. איתי (של קרן פלס) ד. יעקב (של טל שגב)
עם מי הייתם יוצאים לדייט?
א. דינה ברזילאי ב. שירה (של מירי מסיקה) ג. רוני (גזוז) ד. רנה (אריאל הורביץ)
מה תאכלו בדייט?
א. תותים (אתניקס) ב. תפוחים ותמרים (רמי קליינשטיין) ג. אפונה וגזר (גידי גוב) ד. פלאפל (ניסים גרמה) ||*איפה תיפגשו?
א. בתי קפה (של עברי לידר) ב. קרב איגרוף (של אפרת גוש) ג. ברחבת הריקודים (של יהודית רביץ) ד. בגן החיות (גן חיות)
עד כמה רחוק הדייט הזה ילך?
א. עד הקצה (דנה ברגר) ב. עד הסיבוב הבא (לירז צ'רכי) ג. עד מחר (נורית גלרון) ד. עד סוף הקיץ (שלמה ארצי) אם זה יצליח ותגורו יחד, איזה בעל חיים תגדלו בבית?
א. חתול שחור (עידן יניב) ב. כלבלב (הו בידי בם בם) (מתי כספי) ג. סוס מעץ (נורית גלרון) ד. חתול רחוב (ליאור נרקיס) איפה תגורו?
א. אצלנו בקיבוץ (אריאל זילבר
) ב. בירושלים של זהב (נעמי שמר ז"ל) ג. צפון תל אביב (אסף אמדורסקי) ד. אמריקה (פורטיסחרוף) מה תנעלו לחתונה?
א. יחפה (נינט טייב) ב. את המגפיים של ברוך (כוורת) ג. נעליים (פורטיסחרוף) ד. אין ד'
איך יקראו לבן\בת הבכור\ה שלכם?
א. מאיה (שלום חנוך) ב. יוסי יוסי- כמו "בןבן" או "רזרז" (הכבש ה16) ג. גבריאל (עפרה חזה ז"ל) ד. דניאל (אלון דה לוקו) ה. מיכאל (אתי אנקרי) איך את אוהבת שהוא קורא לך?
א. "מותק שלי" (גלעד שגב) ב. "מאמי" (מירי מסיקה) ג. "מלכה"
(טיפקס) ד. "יפה שלי" (אייל גולן) ואיך אתה הכי אוהב שהיא קוראת לך?
א. "אתה תותח" (שרית חדד) ב. "בחור חתיך" (ליאת גבאי) ג. "גיבור גדול" (סי הימן) ד. "אהוב יקר" (רונית שחר) מה הדבר הכי משמעותי שאתה עושה בשבילה?
א. "מפנה מקום" (ברי סחרוף) ב. "מנגן ושר" (חייה משה) ג. "מחכה" (ריטה) ד. אין ד'
בשבילך היא/הוא...
א. "הכי יפה" (טל שגב) ב. "מלאך" (אביב גפן) ג. "אהובתי" (משינה) ד. "רוב הזמן אישתי" (שלמה ארצי) וכשבסוף, אם תרצו להיפרד, כי איך אפשר לחיות כ"כ הרבה עם שיר(או לכתוב שאלון כ"כ מפגר) מה תגידו?
א. בואי נעזוב (רן דנקר ועילי בוטנר) ב. בואי ניפרד (חמי רודנר) ג. יאללה מוטי לך הביתה (שרית חדד) ד. גם פה אין ד' אליעזר בן-יהודה מתהפך בקברו על העברית הנוראית שלי בשאלון הזה, אבל פשוט התאמתי את עצמי לשירים, אז סורי
שתפו פעולה!!$###$%$#%#
וכן, אני כבר יודעת שעשיתי פעם שרשור דומה, אבל הוספתי עוד כמה דברים אז תזרמו