טוב..אם אין אני לי מי לי

../images/Emo23.gifטוב..אם אין אני לי מי לי ../images/Emo65.gif

הרבה מזל טובים ליום הולדתי... והרבה מכל הטוב שיש ליקום להציע.
אוהב את עצמי הרבה

מזל טוב לאפרים ולגדעון

לימי ההולדת.
מחזקת את הברכה של אפרים.
מזל טוב לאסף על הולדת הבן הבכור. הרבה נחת ושמחה...

../images/Emo65.gif מזל טוב ידידי

יצאה שמועה על כך שנולדת ולא האמנתי עד שהודאתך באשמה נכתבה בכתובים מוזר לי לאללה כי חשבתי שתמיד היית, ובכל זאת היות ואני זורם עם היש הריני לברכך בכל טוב ומשמני ארץ

אל תלך שבי אחר שמועות ../images/Emo13.gif

אני כאן מאז שחר ראשית, אבל מאחר ולכל אחד יש יום הולדת, אימצתי לי את ה-03\15 כיום הולדת שלי.

שבית את לבי יקירי

ושום שמועה שאני שומעה לא תשנה זאת לעד שתמיד היית ולעולם אתה הווה...אכן ושאלה ששאלתי בילדותי...ומה היה קודם?....ותשובה לה אין 1503 זה תאריך החלפת הקטבים שאמר קריון כמדומני או שמא זכרוני מתעתע בי...תאריך יפה לך

מנהל יקר לי מאוד ../images/Emo23.gif

כמו כל היקומים גם אני מתחיל ב"ראשית" כלומר באין זמן... ואין זמן הוא תודעה במרחב הכלום...
כפי שכתב פעם איש מאוד חכם, שזה אני כמובן...
"הפשטות היא לב העניין. עצמי משוחרר הוא עצמי שהשיל מעליו את כל השכבות, כל שנותר הוא אנרגיה, תודעה. עד למצב זה משהו נוסף קיים ב מ ר ח ב . תודעה ב מ ר ח ב ה כ ל ו ם היא כלום. כאשר גם עצמי נוכח בתוך ה כ ל ו ם היא לא לכשעצמה. תודעה כמרחב הכלום לא יכולה להכיל דבר, לא יכולה להכיל זהות כלשהי. ועצמי הוא כבר משהו הנושא זהות. בתוך כלום שהוא הכל אין מקום לזהויות." בנושא של החלפת קטבים, אני לא ממש זוכר. אבל, יכול להיות שכשזה התרחש הייתי שתוי מעט במשקה האלים שמאיזה הורידה ישירות ממשכנם, האולימפוס, ולא נתתי דעתי על כך. מבטיח שבפעם הבאה אדאג להיות רחוק ממשקה אלים זה או אחר, אם יש אחר, ואהיה ממוקד יותר בהתרחשויות, אם יש כאלה בכלל. מצד שני, הרי לא יתכן שסתם כך בחרתי "משחר ראשית" ב-1503, הלא כך? הכל תמוהה כל כך!

משקה אלים בהחלט בלי כל צל של ספק

1503 נכתב ביד אלוהית וביד ארצית הרי אתה יוצר כלום בכלום ממרומי אולימפוס עד לתחתיות ממלכת הדס וחזור...הכל חלום ובכלל סבבה שנולדת

eliya-l

New member
../images/Emo65.gif אפרים מווואה

נישוקים וחיבוקים ליום הולדתך ה-29 ועוד קצת כמה כייף שאתה קיים בעולמנו זה
ברכות ואיחולים

מזל טוב איש יקר../images/Emo65.gif

אני נדהם כל פעם מחדש מהראיה הבהירה מעומק המחשבה ומהמחוייבות שבך. אתה אוהב את עצמך הרבה, היקום אוהב אותך הרבה, והרשה לי להציע לך עוד אהבה קטנה מצידנו. יעקב ורינה.

יעקב ורינה...../images/Emo23.gif

אהבתכם "הקטנה" עולה על כול האהבות הגדולות... תודה אנשים יקרים. אוהב אתכם... והרבה
.

אוקין

New member
מזל טוב אפרים../images/Emo24.gif

כל שתבקש לו יהי. כיף להכיר אותך.(:) באהבה
אורנה

מזל טוב לאנשים היקרים אפרים וגדעון

מאחלת לכם שתזכו להמשך חיים טובים ומאושרים ושתגשימו את חלומותיכם ושאיפותיכם. חיים טובים ואריכות ימים בחיק בני משפחותיכם.
יום הולדת שמח!!!
אמן.

maysabel

New member
מזל טוב לאפרים(2)

ה-2 הוא בדיחה פרטית.. :)) שתגיע עד 120(תרתי משע)........... חיבוק ענק מלא באהבה .. טוב נו,גנבו לי כאן את ההצגה, אז פשוט תחוש כמה אוהבת מאיזה

מזל טוב../images/Emo24.gif

מאחלת לך שמחה וקלילות ושכל מה שתבקש יתממש שאור ואהבה ילוו אותך ושולחת חיבוק ונשיקות עד 180 זינה

למעלה