ט"ו באב מתקרב

YulaShpil

New member
../images/Emo23.gif ט"ו באב מתקרב

חג האהבה העברי בא עלינו לטובה ביום רביעי הקרוב. למי מכם שיש לו בן/בת זוג, ולמי שלא - מקווה שכולם ימצאו דרך לשמוח. ואפילו אם אין זוג, בטח לכולם יש שיר אהבה של דויד ברוזה שאוהבים במיוחד. אצלי זה ה-one and only: האישה שאיתי. פשוט לשבת, לזמזם את המנגינה, להקשיב לכל מלה ומלה, וממש לזרום עם השיר האוהב הזה!
מהו שיר האהבה האהוב עליכם? (זה לא כ"כ קשה, שהרי רבים משיריו של ברוזה הם שירי אהבה...)

glitter8

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif|נר

איזה חג?? למי יש בכלל מצברוח לחגוג..אפילו פה ב"בועה" התל אביבית, שאיכשהו כבר נהייתי חלק ממנה 10 מילואימניקים יחזרו הביתה בארונות ו 10 אלמנות לא יציינו יותר את חג האהבה וגם לא שום חג אחר..
אז נכון שבימים אלה אין לי אהוב צמוד לחגוג איתו אבל בלי קשר, אני לא "מחפשת" דרך לשמוח" אני רק רוצה שהסיוט הזה יגמר... דיברתי לפני כמה דקות עם חברה מטבעון, ובאמצע השיחה אני שומעת ברקע אזעקה שבוקעת מהטלפון... מקוה שזה יגמר כבר , שנחזור לשיגרה, ושנוכל לשמוע את דיויד באולמות ולא במיקלטים... סליחה אם זה נשמע קצת דכאוני אבל זה המצב עכשיו..

lile0

New member
../images/Emo16.gif

ותשובה לשאלתה של יעל-קצת קשה לבחור, אבל אחד השירים האהובים עלי הוא"אהבתי אותה פעם, אוהב אותה עכשיו"

handlessman

New member
באמת קשה לבחור...

אז בחרתי שני שירים - "עדיין" ו-"Dear Marianna" - שירים מדהימים!

sjarjar

New member
../images/Emo4.gifהתחלתי למצוא משמעויות נוספות

בשיר הזה. ובקשר לשיר אהבה: "חיפה חיפה עיר עם תחתית".

pilpeletbm

New member
יש שניים

האישה שאיתי שבימים אלו כשאני כאן והחצי שומר עליי מהצפון המופגז מתנגן שוב ושוב... וכמובן ..... עדיין, קסום ורומנטי עד דמעות...

למעלה