ט"ו באב שמייח

מיטל101

New member
../images/Emo23.gifט"ו באב שמייח../images/Emo23.gif

נו,אז היום זה רשמית יום שבת,ט"ו באב...יום אהבה
עושות משהו מיוחד? חוגגות עם החבר?
עם ידיד? עם המשפחה? לא עושות כלום?
אני לא עוש כלום
החבר בהולנד אני פה...קצת קשה... אבל שיהיה לכן יום אהבה שמייח ולמי שאין אהבה-אז אני כולי תקווה שהיא תמצא השנה ויהיה שמח... בהמון
מיטל. וקבלו ממני גם נשיקה

מה שמח?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

".Valentine's Day is a holiday invented by greeting card companies to make people feel like crap"

ט"ו באב שמייח לכן בננות!../images/Emo140.gif

אני לא חוגגת לא עם חבר לא עם ידיד ולא עם נעליים...חחח חפיףף..לדעתי אהבה צריכה להיות כל השנה ולא צריך יום מיוחד בשביל זה..
ומי שלא חוגגת לא צריכה להיות בבאסה...מי אמר שזה יום אהבה רק לזוגות? תאהבו את עצמכן!זה הכי חשוב!
אל תהיו בבאסה אם אין לכן עם מי לחגוג..אולי ביום האהבה הבא יהיה לכן עם מי!
ובנתיים תחגגו עם עצמכן!
אני חוגגת עם המשפחה היום..אבל לא את יום האהבה..אלא את היומולדת של סבתא שלי..
. ובקיצור,שיהיה לכן יום אהבה שמח ושתהיה לכן הרבה אהבה,כל השנה וכל החיים!

קרינע.. אני חולה עלליך../images/Emo25.gif

את תמיד תעשי לי מצב רוח טוב תמיד אבל..... גם כשאין חבר ואני מתבאסת כי אין לי איך לחגוג יום מיוחד שכזה אני חולה עלליך... כי את יודעת להוציא אנשים מהבאסה-חולה עלייך!!!!!!! וגם כשחושבים על זה אני כולה בת 13 וחצי..שעולה לכיתה ח (אממא כיתה ח' מי היה מאמין טוב לא משנה....) מי ישמע..?! צריכה חבר לא... העיקר שיש לי פורום הכי מדהים בעולם והכי מפרגן בעולם....!

../images/Emo9.gif

תודה בובה!חחח איזו מחמאב..אני ממש מסימקה פה
ובכיף..אני תמיד פה בשבילך ובשביל כולן!

מיטל101

New member
אני לא יכולה....

אני בוכה כמו איזה תינוקת מפגרת כבר שעתיים... נפרדנו....ואני כל כך אוהבת אותו...

אויש..../images/Emo10.gif

אני ממש מצטערת בשבילך מותק..
קבלי חיבוק ענקקקקק!
יהיה טוב..אני מבטיחה לך...יהיו עוד הרבה..ואפילו יותר טובים ממנו.. אל תבכי יותר מדי...זה לא שוה את זה..אני מדברת מניסיון..עוד כמה חודשים תזכרי בזה וזה כבר לא יכאב לך כל כך...לא יעלה בך שום רגש כשתזכרי בזה..אני מבטיחה לך..אני מדברת מניסיון..בנתיים..תנסי להתעודד..

מיטל101

New member
../images/Emo24.gif

תודה... דיברנו היום והחלטנו להישאר ידידים טובים... אבל זה ממש קשה לנו..פאק זה מעצבןןןןןן

יהיה טוב..

זהו המרחק נכון?
פה זה לא מרחק בין ערים אלא בין ארצות..אני בטוחה שזה קשה לכם כי אתם אוהבים אחד את השנייה אבל..כנראה שזה מה שצריך להיות מתוקה..הכל לטובה..

קמימונת

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif"חג" שמח../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אני אישית לא חוגגת אבל אני יוצאת לטיול בים. איזה כיף!
אוהבתותכן!

אממ לא עושה כלום../images/Emo4.gif

כי אין לי חבר מי שאני אוהבת לא שם עלי בגרוש (חלמתי עליו הלילה
) ויום האהבה בשבילי הוא כמו כל יום רגיל עד להודעה חדשה
יום האהבה שמח לכל מי שיש לה עם מי לחגוג

למעלה