ט"ו באב, שרשור מאוהב

../images/Emo23.gif ט"ו באב, שרשור מאוהב ../images/Emo99.gif

בואו ננסה להסיח קצת את הדעת:
איך נפגשתם, את והחצי
הצעת הנישואין: הייתה
איך הייתה
מה הדבר הכי רומנטי שעשית בחיים
אתם מציינים בכלל את ט"ו באב
[נמקי, פרטי, הסבירי]

בהחלט שרשור נחמד להסיח את הדעת

אני והחצי נפגשנו במקום העבודה לא הייתה הצעת נישואין "רישמית" פשוט דיברנו על זה שנינו בבית קפה והחלטנו שהגיע הזמן כעת כשאני חושבת על זה אני מתביישת לומר שכנראה שלא עשיתי שום דבר רומנטי בחיים חוץ מאותם דברים בנאליים שכולם עושים (בית מלון, ארוחה משותפת במסעדה ששנינו אוהבים וכו'... ) אולי באמת הגיע הזמן לחשוב על משהו מקורי יותר... בדר"כ אנחנו מציינים את ט"ו באב בהליכה למסעדה, היום גם רצינו אבל הייתי כל כך עייפה שכבר נשארנו בבית.

לרלר

New member
בהחלט נמחד....

אני ובעלי הכרנו דרך חבר שלו. אני וחבר שלו יצאנו כמה פעמים וזה לא כ"כ הסתדר אבל תוך כדי הכרתי את החברים שלו - אחד החברים זה בעלי. הכל כמובן בהסכמה ובעידוד של החבר.... את הנישואים בעלי הציעה לי בטיסה בשמי הארץ ואח"כ המשכנו למסעדה איטלקית שאני מאוד אוהבת. הדבר הכי רומנטי - יש לנו אוסף של צפרדעים (בובות) בבית - בכלל זה המוטו שלנו כאן. הכל התחיל מיום אחד שהוא קרא לי צפרדע בגלל העיניים שלי ומשם הכל התגלגל. אנחנו אוספים צפרדעים מכל מקום - אבל לא סתם צפרדעים כלומר לא כל אחת אלא רק את אלו שעושים לנו משהו בפנים. היום יש לנו בסלון מעיין בית בובות (משהו הרבה יותר בוגר ומעוצב) שבתוכו יש את רוב הצפרדעים שלנו. ט"ו באב - בד"כ מסעדה נחמדה או סרט - רב שלנו. היום ספציפי, מאחר ואני בשמירת הריון אז בעלי חזר מהקניות עם זר פרחים ענק, ובדיוק קודם סיימנו לאכול ארוחת צהריים שהכנתי לנו... זהו.

אז גם אני אשתף ../images/Emo99.gif

נפגשנו במסיבה של חבר משותף. לא שמתי לב אליו בכלל, עד שהוא התחיל איתי בדרך מקורית - באלוּזיה לפואמה של אדגר אלן פו... כמובן שמאותו רגע התבייתתי (שלא לומר עגבתי) עליו, והשאר היסטוריה.
על חוף הכנרת. השובב הזה הוציא מהכיס שקית חומה של חנות תכשיטים שהייתה מלאה ב...דובדבנים שהוא קנה בדרך. ובזמן שאני מסתכלת בשקית ומנסה להבין מה קורה כאן, הוא הוציא את הטבעת מהכיס וכרע ברך לפניי... היה מאוד רומנטי, גם לדעתם של מעט האנשים על החוף, שמחאו לנו כפיים כמו על הסט של איזשהי טלנובלה...
אני מניחה שאת הדברים הבנאליים שכולם מכירים - ארוחות, טיולים לעת ערב בסטינג מתאים. את הדברים הפחות בנאליים לא נראה לי שאכתוב כאן
רוצים, אבל אף פעם לא מצליחים... יוצא שהקיץ הוא לא תקופה טובה לחגיגות בשבילנו. השנה כולנו חלינו (שוב) בוירוס הקיבה וזה קצת מקשה עלינו לחגוג. אבל אנחנו מפצים את עצמנו ב-Valentine's. עתליה

מעז יצא מתוק

בעלי חמודי בלי קשר לשום דבר, אבל כשעברנו את האובדן הוא היה אפילו יותר מדהים! אז גם בתוך האפלה ההיא היה משהו רומנטי: בימים הראשונים לא הייתי עצמי. פשוט לא הייתי שם. ואז, אחרי כמה ימים פתחתי את העיניים, והייתי שם - בדיכאון ומפורקת, אבל שם. ומיד כשפתחתי את העיניים הוא הרגיש, ואמר לי: "ברוכה הבאה" ואח"כ (אני לא בטוחה שזה היה באותו יום, הכל קצת מעורפל לי), רציתי לעשות מקלחת, אבל לא יכולתי לבד, אז הוא התפשט ונכנס איתי למקלחת (בבית חולים...), אבל לפני שהוא נכנס האחות פתחה בטעות את הדלת, ואח"כ היינו לשיחת היום...

למעלה