ט"ו באב

../images/Emo23.gif ט"ו באב ../images/Emo23.gif

לרגל ט"ו באב המתחיל ברגעים אלו, סקר קצר: איזה שיר של הפלויד הייתם משמיעים למישהי/הו ברגע רומנטי? ואיזה שיר הייתם משמיעים להם, כדי לעניין אותם בפלויד (בהנחה שהם אינם מכירים את הלהקה)? ובהנחה שהפלויד ורומנטיקה זה שני דברים שונים: עם איזה שיר, בכלל, תחגגו את חג האהבה מחר?

holo

New member
atom heart mother כמובן!

אני אביא איתי תזמורת שלמה מה לא יותר רומנטי מזה?

בחירה יפה!

הבחירה שלי: שיר רומנטי של הפלויד: Green is the Colour. אולי גם Grantchester Meadows - מלבד מעיכת הזבוב, בסוף.
שיר ראשון של הפלויד שהייתי מכירה לו: Brain Damage/Eclipse. בעצם, עשיתי את זה פעם לנער רגיש אחד, כמדומני, וזה הביא אותו לידי דמעות ודי הרס את הערב. אם כך, אולי עדיף משהו של סיד - See Emily Play. שיר לט"ו באב: Model Worker של האוורד דה-ווטו ולהקתו, Magazine.
I'm sick of working on the land I wanna work with machines and look handsome I have been indulging in ostentatious display doing little more than eat three square meals a day And I've been shirking my duty so I've been sending gifts to curry favour But because I love you and because you love me a model worker I'II willingly be I need a holiday, I've not been well take me to the Brocade River Hotel And I just want to know while the revolution lasts will it enable me to swallow broken glass! I'm not too worried by hegemony I know the cadre will look after me And I just want to know while the revolution lasts will it enable me to swallow broken glass! I have been indulging in ostentatious display doing little more than eat three square meals a day But because I love you .. and because you love me a model worker I'll willingly be A model worker I'll willingly be​

itaikuskus

New member
כן מאסטר אוף פאפטס

כדי שהוא יתפקע לך בפנים... פעם ניגנתי עם בסיסט שאוהב מטאליקה..אני ועוד אחד יושבים אצלו בחדר מנגנים והוא ביינתים עשה משהו במטבח אנערף...קיצר הוא שם מאסטר אוף פאפטס בווינאמפ....וכששומעים את זה חושבים...עוד מטאל יומרני ומשעמם מבית היוצר של מטאליקה...עד שמגיע הקטע MASTER! MASTER! masteeeeeer... נקרענו מצחוק...מטאליקה להקה מבדחת... בכל מקרה אני הייתי משמיע את the great gig in the sky מסיבות ברורות.

נימרודל

New member
גיחי...

ןבכן, אין לי חבר, לכן מאסטר הוא אפשרי. חוץ מזה שאם היה לי חבר אני מניחה שהוא היה מסכים איתי שיום האהבה זו המצאה נבובה, קלושה וטיפשית. ושבשביל לחגוג אהבה לא צריך תאריך מיוחד, אלא שכל יום מחדש אפשר להנות, ולתת מתנות ולאהוב. ונוכל לכבות את האורות בחדר, להדליק נרות ולפזז לצלילי קולו הענוג של ג'יימס האטפילד. מאסטררררר!!!!

GingerBread Man

New member
לדעתי

של הפלויד: בייק. השיר הרומנטי הכי נאיבי שאני מכיר. לא של הפלויד: Northern Sky של Nick Drake

../images/Emo45.gif ו-../images/Emo45.gif

לא חשבתי על Bike, אבל אני מסכימה אתך שזה שיר רומנטי-נאיבי וחמוד (מלבד הסוף, כמובן, שלוקח את האווירה למקום אחר). Northern Sky הוא שיר נפלא - כמו גם כל השירים של דרייק.

rainbow demon

New member
התשובות שלי

לפלוידים אין מי יודע מה שירים רומנטיים, אבל WISH YOU WERE HERE היא בחירה טובה לשיר שקט ורומנטי, אם לא נתחשב במילים לכמה דקות. בנוגע לאיזה שיר הייתי משמיע לאדם שלא שמע פינק פלויד - אני מניח את COMFORTABLY NUMB אם כי הייתי שמח להשמיע את ECHOES, אני רק מפחד שאותו בנאדם ינוס על נפשו בדקה ה16:) עם איזה שיר נחגוג - כמובן, עם השיר שלנו (שלי ושל חברה שלי) SCORPIONS - WHEN YOU CAME INTO MY LIFE חג שמח לכולם!

N a V e

New member
Green is the Colour

שיר שליו ומקסים,בהחלט מתאים לאירוע.

למעלה