../images/Emo23.gifתודה על הדעות השונות והדומות..../images/Emo28.gif
מדיטציה שמשמעותה התנתקות זמנית ממה שקורה מסביב ומהגוף..גם שזה בא בכדי להשיג כביכול שחרור והרגעה..זה בעיניי ובעיני מלומדים מאמינים הינו מסוכן יותר, כי זה בהחלט מעין הזמנה פתוחה להתחברות לעולם הרוח המרחף מסביב בעולם, והעולם כמו שכתוב הונח בכף המרושע,השטן. מן הסתם בגלל מדיטציה והתנתקות זמנית מהגוף לא יגיע רוח הקודש לשכון באותו גוף, כי הוא לא מגיע בלי הזמנה וקידוש, אבל רוחות אחרים שהם הדבר האחר שנרצה שיתחבר לגופנו הם מי שיתגנבו ויתנחלו מבלי לשאול ומבלי שנדע. קיצונית? מממ יש דעות לפה ולשם מה שכן אני יכולה לחיות בלי, ואם יש קצת מן הפסול אז אני בתו רמי שרוצה ללכת כמה שאני יכולה בעקבות ישוע, מעדיפה להתרחק גם אם מדובר בספק מסויים בלבד בנכונות הדבר. פתיחה בקפה, בדיקת מזלות, כישופים, מדיטציות עמוקות, פתיחה לפי הכוכבים, בדיקות באמצעות המים, הקלפים, טארות, תקשור עם רוחות, סיינס, ועד אורי גלר והדומים לו.. שאלוהים ישמור את ילדיו מכל האמצעים האלו..כל זה נועד להסיט את עיני בני אדם מהאב הכל יכול שהוא הוא הפותר ויודע הכל قفي في رقاك وفي كثرة سحورك التي فيها تعبت منذ صباك.ربما يمكنك ان تنفعي.ربما ترعبين.13 قد ضعفت من كثرة مشوراتك.ليقف قاسمو السماء الراصدون النجوم المعرفون عند رؤوس الشهور ويخلصوك مما ياتي عليك. 14 ها انهم قد صاروا كالقش.احرقتهم النار --اشعياء 47 יב עִמְדִי-נָא בַחֲבָרַיִךְ וּבְרֹב כְּשָׁפַיִךְ בַּאֲשֶׁר יָגַעַתְּ מִנְּעוּרָיִךְ אוּלַי תּוּכְלִי הוֹעִיל אוּלַי תַּעֲרוֹצִי׃ יג נִלְאֵית בְּרֹב עֲצָתָיִךְ יַעַמְדוּ-נָא וְיוֹשִׁיעֻךְ הברו (הֹבְרֵי) שָׁמַיִם הַחֹזִים בַּכּוֹכָבִים מוֹדִעִים לֶחֳדָשִׁים מֵאֲשֶׁר יָבֹאוּ עָלָיִךְ׃ יד הִנֵּה הָיוּ כְקַשׁ אֵשׁ שְׂרָפָתַם ---ישעיהו מ"ז