יוגה,מזלות ופתיחה בקלפים או בקפה
!!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיוגה,מזלות ופתיחה בקלפים או בקפה../images/Emo132.gif!!

מה דעתכם על זה...? מנסיון..קודם או נוכחי.. או מראייה רוחנית ולפי הכתובים.. או סתם בכללי תספרו מה אתם חושבים על זה.. משפיע או לא.. חיובי או לא.. חשוב לפתח מודעות לבעד נגד או שאתם אומרים עזבי תני קצת לעשות פאן זה לא משהו רציני.. רוצה לשמוע אותכם..באמת

lion 7

New member
האמת אחרי נסיונות כאלה בעבר

ויש תחושה לפעמים (מתוך יאוש מה בזמנים ותקופות שונים לעתים רחוקות) יש נטיה לראות מה מספר המזל על השנה בעבר היינו חסידים לכל מיני עבודות כאלה , כאשר הלב היה שבוי בידי אחר, היום אפילו בלי להסתכל על הכתובים הרוח שבתוכנו אומרת לא, יש דרך אחרת בעבר התוודענו עם קוראת בקפה מאזור חיפה, ואמרו היא צודקת באחוזי שיא, לי גם אם היא יודעת אני לא מאמין לא אאמין לכל זה זו עבודת אלילים לשמה, יש לנו כתבת ויש לנו דרך להגיע ליעד, אם בכלל ישוע אמר לא לדאוג למחר, ועל זה אני בונה בחיי רוב האנשים שמשועבדים להרגלים הללו הם כבר שבויים לעבודת וסגידה להם, והם אנשים עם זקוקים דחוף לכתבת הנכונה יש רק דרך אחת , יש רק מתווך אחד בין אלוהים לבני אדם , האדם ישוע המשיח ...

1ysrat

New member
אספר לך מתוך ניסיון בתחומים האלה!!

אני הגיל צער כילד למדתי יוגה בגיל 17 למדתי הילינג בתחילת גיל 20 קראתי בקפה ובקלפים ואאחרי זה למדתי רייקי 12 שנה טיפלתי בהילינג עברתי סדנאות של מדיטציה היום אני מטפלת רק באנשים באמת משפחה או אנשים שממש מצליחים לגרום שהם באמת זקוקים ורוצים את עזרתי עכשיו אני אספר את ראה שלי בנושא והקשר זה לאולם הוצרי איך אני ראה זאות ממבטת של אדם נוצרי מאמין ישוע ריפאה חולים כמו שכתוב לנו בברית החדשה אני לא יכנס לכתובים כי כולנו יודעים זאות ישוע ניצא בליבנו בתוכינו אנחנו בעזרתו נוכל לרפאה או לדעת דברים הרפאוי זה אני ראה כעזרה לאנשים עכשיו אני יעזוב את עולם הנוצרי אני אתן את מבט ראה אחר יש ארנגיה מסובבית אותנונויש כאלה קוראים לו אנרגי אוניברסלית ויש כאלה אנרגיה אלוהית שבעזרתו מרפאים קראים בקפה וכל הדברים האלה אם ניקח את הארגיה אלוהית או אוניברסלית העולם הנוצרי יגע לישוע אז בעזרתו ודרך התפילה לבקשה שיעזור לנולרפאה דבר אז אנחנו מצליחים זאות אם נקח מדיטציה בנוצרות זה בעצם אותה מדיטציה מה שיש ביוגה אבל מהתחילים בגישות שונות ובסופו של הדבר הדרכים ניפגשים אם ניקח את תפיללת הרוזריום הכלה זה תפילה התנקות מוחלטת בתוך התפילה ואז בעצם מגיע למדיטציה http://www.youtube.com/watch?v=3-w62N4nc8E&feature=player_embedded יכול באמת לכנס לזה להסביר באמת איך הכל קרא אשמח להכנס לנושא לעמקו יותר רק תאומרו אני חייבת לצאת אני וצאת האחיות מבית גימל הוזמנתי למיסה כי אחות נותנת נדרים היום באו נראה כמה טהרות יש שם במנזר כמה מיסיטקה יש שם וכמה אנרגיה חיובית יש שם מכוונה מחברת את הכל המילים אלה יחדו כי אני ראה בסופו של דבר כל אלה בישוע יום ניפלא לכולם !!! חרבה אהבה!!!!

ישוע הזהיר אותנו מנביאי שקר, במספר הזדמנויות

וכל אלה שהזכרת, הם נביאי שקר וסוג של נביאי שקר. 15 «اِحْتَرِزُوا مِنَ الأَنْبِيَاءِ الْكَذَبَةِ الَّذِينَ يَأْتُونَكُمْ بِثِيَاب الْحُمْلاَنِ، وَلكِنَّهُمْ مِنْ دَاخِل ذِئَابٌ خَاطِفَةٌ! - - הִשָׁמְרוּ לָכֶם מִנְּבִיאֵי הַשָׁקֶר הַבָּאִים אֲלֵיכֶם בִּלְבוּשׁ כְּבָשִׂים וּבְקִרְבָּם זְאֵבִים טֹרְפִים הֵמָּה׃ - מתי 7:15 11 وَيَقُومُ أَنْبِيَاءُ كَذَبَةٌ كَثِيرُونَ وَيُضِلُّونَ كَثِيرِينَ. - - 24 لأَنَّهُ سَيَقُومُ مُسَحَاءُ كَذَبَةٌ وَأَنْبِيَاءُ كَذَبَةٌ وَيُعْطُونَ آيَاتٍ عَظِيمَةً وَعَجَائِبَ، حَتَّى يُضِلُّوا لَوْ أَمْكَنَ الْمُخْتَارِينَ أَيْضًا. וּנְבִיאֵי שֶׁקֶר רַבִּים יָקוּמוּ וְהִתְעוּ רַבִּים - - - 24 כִּי יָקוּמוּ מְשִׁיחֵי שֶׁקֶר וּנְבִיאֵי שֶׁקֶר וְיִתְּנוּ אֹתוֹת גְּדֹלוֹת וּמוֹפְתִים לְמַעַן הַתְעוֹת אַף אֶת־הַבְּחִירִים אִם־יוּכָלוּ - מתי 24:11,24 - - ישרת יקרה
צר לי שאת מתייחסת לעיסוקים אלה כסוג של מתנה או ברכה אלוהית! ישוע לא סתם הזהיר אותנו שכל אלה עלולים להתעות אף את הבחירים, ובכן אני מאוד מקווה שבכוחו של רוח הקודש תגלי את האמת מאחורי עיסוקים כאלה או אחרים - אלא והיא לוציפר
وَلكِنْ، كَانَ أَيْضًا فِي الشَّعْبِ أَنْبِيَاءُ كَذَبَةٌ، كَمَا سَيَكُونُ فِيكُمْ أَيْضًا مُعَلِّمُونَ كَذَبَةٌ، الَّذِينَ يَدُسُّونَ بِدَعَ هَلاَكٍ. وَإِذْ هُمْ يُنْكِرُونَ الرَّبَّ الَّذِي اشْتَرَاهُمْ، يَجْلِبُونَ عَلَى أَنْفُسِهِمْ هَلاَكًا سَرِيعًا. - - וְגַם־נְבִיאֵי שֶׁקֶר הָיוּ בָעָם כַּאֲשֶׁר יִהְיוּ מוֹרֵי שֶׁקֶר גַּם־בָּכֶם אֲשֶׁר יַכְנִיסוּ כִּתּוֹת מַשְׁחִיתוֹת וִיכַחֲשׁוּ בַּמֹּשֵׁל אֲשֶׁר קָנָם וְיָבִיאוּ עַל־נַפְשָׁם כִּלָּיוֹן פִּתְאֹם׃ - - אגרת פטרוס השנייה: 2:2 أَيُّهَا الأَحِبَّاءُ، لاَ تُصَدِّقُوا كُلَّ رُوحٍ، بَلِ امْتَحِنُوا الأَرْوَاحَ: هَلْ هِيَ مِنَ اللهِ؟ لأَنَّ أَنْبِيَاءَ كَذَبَةً كَثِيرِينَ قَدْ خَرَجُوا إِلَى الْعَالَمِ. - - יְדִידַי אַל־תַּאֲמִינוּ לְכָל־רוּחַ כִּי אִם־בַּחֲנוּ הָרוּחוֹת אִם־מֵאֱלֹהִים הֵמָּה כִּי נְבִיאֵי שֶׁקֶר רַבִּים בָּאוּ לָעוֹלָם׃ 2 בָּזֹאת תַּכִּירוּ אֶת־רוּחַ אֱלֹהִים כָּל־רוּחַ הַמּוֹדֶה בְּיֵשׁוּעַ הַמָּשִׁיחַ ה

1ysrat

New member
היחס הוא לגמרה שונה

היחס הוא לגמרה שונה זה ממש לא יחס של מתנה ולא ברכת אלוהית כולנו ילדי אלוהים ישוע ניצא בליבנו כמו אצלי ניצא אצלך גם. אז מתוך אמונה ואהבה באלוהים יכולים להרגיש את האנרגיה שלו ולתת לארגיש גם לאחרים אדם שהוא חולה והוא באמת מאין באלוהים ביחד יהיה קל מאוד רפאות אותו מתוך האמונה ואהבה הוא מסוגל לקבל את הארגיה ולאומת אדם שאיננו מאמין זה יעזור כי ברגע לא יהיה באמונה שלמה לאלוהים אז לא יתן לגדור לאנרגיה לאלוהים בתוכו בקשי מאלוהים להרגיש את הארגיה מוך אמונה ואהבה דרך התפילה ואז מאמת תוכלי להרגיש כי הוא יהיה שמח לתת לך נכון זה אני באמת מספר לך מה קרה אבל נכון במחוץ זה נראה מתנה נכון היהדות מגדירים מתנה כי הם לא יכולים להבין מה שאנחנו מבינים אמן

מה שנקטע -

أَيُّهَا الأَحِبَّاءُ، لاَ تُصَدِّقُوا كُلَّ رُوحٍ، بَلِ امْتَحِنُوا الأَرْوَاحَ: هَلْ هِيَ مِنَ اللهِ؟ لأَنَّ أَنْبِيَاءَ كَذَبَةً كَثِيرِينَ قَدْ خَرَجُوا إِلَى الْعَالَمِ. - - יְדִידַי אַל־תַּאֲמִינוּ לְכָל־רוּחַ כִּי אִם־בַּחֲנוּ הָרוּחוֹת אִם־מֵאֱלֹהִים הֵמָּה כִּי נְבִיאֵי שֶׁקֶר רַבִּים בָּאוּ לָעוֹלָם׃ 2 בָּזֹאת תַּכִּירוּ אֶת־רוּחַ אֱלֹהִים כָּל־רוּחַ הַמּוֹדֶה בְּיֵשׁוּעַ הַמָּשִׁיחַ הַבָּא בַבָּשָׂר מֵאֱלֹהִים הוּא׃ - - אגרת יוחנן הראשונה 4:1 לגבי יוגה ומדיטציות, לדעתי תלוי איזה שמוש עושים בזה - אני אישית רואה ביוגה כאל פעילות של כושר, מתיחות וכו', ולא מעבר לכך - כלומר לא פעילות של "התחברות רוחנית" וסיפורים...

בפסוק הזה

יְדִידַי אַל־תַּאֲמִינוּ לְכָל־רוּחַ כִּי אִם־בַּחֲנוּ הָרוּחוֹת אִם־מֵאֱלֹהִים הֵמָּה כִּי נְבִיאֵי שֶׁקֶר רַבִּים בָּאוּ לָעוֹלָם׃ 2 בָּזֹאת תַּכִּירוּ אֶת־רוּחַ אֱלֹהִים כָּל־רוּחַ הַמּוֹדֶה בְּיֵשׁוּעַ הַמָּשִׁיחַ ה זה נראה כאילו מותר לדבר עם העולם הרוחני אבל לדעת לזהות אם אותה רוח היא מאלוהים או לא אם אותה רוח מודה בישוע המשיח או לא.. אני מאמין שיש עולם רוחני שבו יש המודים בישוע ומנגד שלא פעם הייתי אצל בחור מוסלמי ששאלתי אותו לגבי אמונתו ולגבי מה ה"חברים" שאיתו אומרים לגבי האמת הוא אמר שהוא מאמין בבודה בישוע ביהודות בנצרות ובאיסלם כאחד מה שאומר פסול! אני לא יודע אם זה אסור או מותר מעדיף פשוט לא להתעסק עם זה למה צריך מתווכחים לאלוהים לישוע שירד אלינו ועוד יותר גרוע לרדוף אחריהם..

הייתי שם

כל הדברים האלה, יוגה, מדיטציה פתיחה בקלפים בכוכבים בקפה בכף היד בעישון של העין ובציפורן של הרגל, כל התורות הנסתר למינהן, הן מהשטן ומטרתן האחת להרחיק את האדם מהאמת, מהמופלא מהאלוהים, ולשים את האגו עם יתד עמוק במרכז הוויתך. ישוע אמר שהוא הדרך שהוא האמת והוא החיים. הוא. ורק הוא יכול לחבר אותך לאלוהים חיים כי הוא הוא אלוהים חיים. ההבדל בין כל האמונות השונות והמשונות לבין האמונה בישוע המשיח, היא שכל האמונות השונות מאדירות את האני של האדם, האדם הוא המרכז, והן גם סובבות סביב האדם. האמונה בישוע המשיח שונה בכך שהיא שמה את המשיח במרכז וממיתה את האגו ע"י נשיאת הצלב(לא תכשיט על הצוואר) והליכה חסרת פשרות אחרי ישוע המשיח. אני אישית בחיפושיי אחרי האמת, הייתי בכל הדברים האלה, מצאתי בהם עניין לתקופה קצרה ועברתי לדבר הבא, למרות שהאמונה בישוע המשיח תמיד הייתה ברקע, והיא הייתה משהו ייציב שלא עזב(גם כשרציתי שיעזוב) בניגוד לכל האמונות הטפלות שהתעסקתי איתן, שאחרי תקופה ממצות את עצמן. האמונה בישוע המשיח, מהרגע שבו התחלתי ללכת בדרך, נהיית יותר ויותר מעניינת.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה על הדעות השונות והדומות..../images/Emo28.gif

מדיטציה שמשמעותה התנתקות זמנית ממה שקורה מסביב ומהגוף..גם שזה בא בכדי להשיג כביכול שחרור והרגעה..זה בעיניי ובעיני מלומדים מאמינים הינו מסוכן יותר, כי זה בהחלט מעין הזמנה פתוחה להתחברות לעולם הרוח המרחף מסביב בעולם, והעולם כמו שכתוב הונח בכף המרושע,השטן. מן הסתם בגלל מדיטציה והתנתקות זמנית מהגוף לא יגיע רוח הקודש לשכון באותו גוף, כי הוא לא מגיע בלי הזמנה וקידוש, אבל רוחות אחרים שהם הדבר האחר שנרצה שיתחבר לגופנו הם מי שיתגנבו ויתנחלו מבלי לשאול ומבלי שנדע. קיצונית? מממ יש דעות לפה ולשם מה שכן אני יכולה לחיות בלי, ואם יש קצת מן הפסול אז אני בתו רמי שרוצה ללכת כמה שאני יכולה בעקבות ישוע, מעדיפה להתרחק גם אם מדובר בספק מסויים בלבד בנכונות הדבר. פתיחה בקפה, בדיקת מזלות, כישופים, מדיטציות עמוקות, פתיחה לפי הכוכבים, בדיקות באמצעות המים, הקלפים, טארות, תקשור עם רוחות, סיינס, ועד אורי גלר והדומים לו.. שאלוהים ישמור את ילדיו מכל האמצעים האלו..כל זה נועד להסיט את עיני בני אדם מהאב הכל יכול שהוא הוא הפותר ויודע הכל قفي في رقاك وفي كثرة سحورك التي فيها تعبت منذ صباك.ربما يمكنك ان تنفعي.ربما ترعبين.13 قد ضعفت من كثرة مشوراتك.ليقف قاسمو السماء الراصدون النجوم المعرفون عند رؤوس الشهور ويخلصوك مما ياتي عليك. 14 ها انهم قد صاروا كالقش.احرقتهم النار --اشعياء 47 יב עִמְדִי-נָא בַחֲבָרַיִךְ וּבְרֹב כְּשָׁפַיִךְ בַּאֲשֶׁר יָגַעַתְּ מִנְּעוּרָיִךְ אוּלַי תּוּכְלִי הוֹעִיל אוּלַי תַּעֲרוֹצִי׃ יג נִלְאֵית בְּרֹב עֲצָתָיִךְ יַעַמְדוּ-נָא וְיוֹשִׁיעֻךְ הברו (הֹבְרֵי) שָׁמַיִם הַחֹזִים בַּכּוֹכָבִים מוֹדִעִים לֶחֳדָשִׁים מֵאֲשֶׁר יָבֹאוּ עָלָיִךְ׃ יד הִנֵּה הָיוּ כְקַשׁ אֵשׁ שְׂרָפָתַם ---ישעיהו מ"ז

1ysrat

New member
איך קורה שמפתחפלדת שעומדת בידי הוא עקום?

אם אני לא זורקת את מפתחות שלי לתיק ואני ילך איתם ביד כאשר יגע לדלת יהיה עקום לא יכנס אני מעלה זאות כי אורי גלר מעקם כפיות אותו דבר אבל אומר קודם זאות ולי קרה בלי לשים לב כלל אז מה פה השטן בידים שלי?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלא כלכך הבנתי חמודה..תסבירי שוב בבקשה

את אומרת שכל פעם שאת הולכת לדלת עם המפתחות ביד שלך המפתח מתעקם ולא נכנס לדלת ואת צריכה קודם לזרוק אותו לתיק?....... וזו היתה כאילו הוראה מאורי גלר שכך תמיד יקרה או איך בדיוק..?

1ysrat

New member
אני אתפנה שבוע הבא ואני ארשום ...

את את כל הקשר בים רפאוה אלטרנטיבי אנרגטית לעולם הנוצרות אבל זה יקח לי כמה ימים כראה שזה היה במשיך שבוע הבא

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifועוד פסוקים חשובים מאוד שאלוהים בהם אסר

בצורה מוחלטת על שימוש בכאלו דברים..תזהרו
אל תתפתו ואל תמעיטו ערך ואל תגידו לא ידענו או שזה סתם משעשע או מסקרן.. ותבינו שאת אלוהים זה לא ישעשע להפף זה ידליק את אש חמתו.
הנה הציטוטים:
تثنية 18 متى دخلت الارض التي يعطيك الرب الهك لا تتعلم ان تفعل مثل رجس اولئك الامم.10 لا يوجد فيك من يجيز ابنه او ابنته في النار ولا من يعرف عرافة ولا عائف ولا متفائل ولا ساحر 11 ولا من يرقي رقية ولا من يسأل جانا او تابعة ولا من يستشير الموتى 12 لان كل من يفعل ذلك مكروه عند الرب.وبسبب هذه الارجاس الرب الهك طاردهم من امامك. 13 تكون كاملا لدى الرب الهك. 14 ان هؤلاء الامم الذين تخلفهم يسمعون للعائفين والعرّافين.واما انت فلم يسمح لك الرب الهك هكذا דברים פרק י"ח י לֹא-יִמָּצֵא בְךָ מַעֲבִיר בְּנוֹ-וּבִתּוֹ בָּאֵשׁ קֹסֵם קְסָמִים מְעוֹנֵן וּמְנַחֵשׁ וּמְכַשֵּׁף׃ יא וְחֹבֵר חָבֶר וְשֹׁאֵל אוֹב וְיִדְּעֹנִי וְדֹרֵשׁ אֶל-הַמֵּתִים׃ יב כִּי-תוֹעֲבַת יְהוָה כָּל-עֹשֵׂה אֵלֶּה וּבִגְלַל הַתּוֹעֵבֹת הָאֵלֶּה יְהוָה אֱלֹהֶיךָ מוֹרִישׁ אוֹתָם מִפָּנֶיךָ׃ יג תָּמִים תִּהְיֶה עִם יְהוָה אֱלֹהֶיךָ׃ [חמישי] יד כִּי הַגּוֹיִם הָאֵלֶּה אֲשֶׁר אַתָּה יוֹרֵשׁ אוֹתָם אֶל-מְעֹנְנִים וְאֶל-קֹסְמִים יִשְׁמָעוּ וְאַתָּה לֹא כֵן נָתַן לְךָ יְהוָה אֱלֹהֶיךָ׃

למעלה