יום האהבההה

../images/Emo23.gifיום האהבההה../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif

1. אוהבים את החג? 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב? 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? 4. מאוהבים עכשיו? 5. מאוהבים בכם עכשיו? 6. הייתם מאוהבים בעבר? 7. היו מאוהבים בכם בעבר? 8. שברו לכם את הלב? 9. שברתם למישהו את הלב? 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? 11. קניתם למישהו בובה כזו? 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? 16. אוהבים את הצורה לב? 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים? 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ? 22. אוהבים את האייקון מאוהב ? 23. אוהבים את האייקון לב ? 24. אוהבים את האייקון נשיקה ? שתפו פעולה

../images/Emo23.gifאניניני../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

1. אוהבים את החג?נממ לא ממש
2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב?כעע
3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות?לא
4. מאוהבים עכשיו?לא 5. מאוהבים בכם עכשיו?כע 6. הייתם מאוהבים בעבר?כע 7. היו מאוהבים בכם בעבר?כע 8. שברו לכם את הלב?לא 9. שברתם למישהו את הלב?אני חושבת
:S 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"?כהה
11. קניתם למישהו בובה כזו?כעע 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות?כע 13. קניתם למישהו שוקולד כזה?לא 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה?כע 15. כתבתם פעם מכתב אהבה?לא 16. אוהבים את הצורה לב?כע 17. יש לכם תחתונים עם לבבות?לא
18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים?"היא כלכך יפה"
19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? "מי אוהב אותך יותר ממני" ];];];];];];];]; 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? טו באב אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ?כע
22. אוהבים את האייקון מאוהב ?כע
23. אוהבים את האייקון לב ?כע
24. אוהבים את האייקון נשיקה ?כע
תודה לעצמי
נצלו ת'יום

shiratel

New member
מווווווווואה

1. אוהבים את החג? כן 2. אוהבים מוצרים שמעוצבים כמו לב? כן 3. יודעים להגיד "אני אוהב/ת אותך" ביותר מ- 3 שפות? כן - אני אוהב/ת אותך, איי לאב יו, טה אמו, ז'ה טם, אנא בחיבק, יא טיביה ליובליו (6!!! חעחעחעח) 4. מאוהבים עכשיו? לא 5. מאוהבים בכם עכשיו? יש מצב 6. הייתם מאוהבים בעבר? ברור 7. היו מאוהבים בכם בעבר? ברור 8. שברו לכם את הלב? כן 9. שברתם למישהו את הלב? כן 10. קנו לכם בובה (אולי כזו שמחזיקה לב) שכתוב עליה "I love you"? לא שזכור לי 11. קניתם למישהו בובה כזו? לא שזכור לי 12. קנו לכם שוקולד בצורת לבבות? כן 13. קניתם למישהו שוקולד כזה? כן 14. קיבלתם פעם מכתב אהבה? כן 15. כתבתם פעם מכתב אהבה? כן 16. אוהבים את הצורה לב? כןןןןן 17. יש לכם תחתונים עם לבבות? כןןן חחח 18. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם גם אוהבים, שאתם מכירים? שנאיה טוויין - פוראבר אנד פור אולווייז 19. מהו שיר האהבה הכי קיטשי, אבל שאתם שונאים, שאתם מכירים? איי לאב יו בייבי... אויש שיר טחון =/ 20. מה עדיף - ולנטיינ'ס דיי או ט"ו באב? לא נעים לי לומר, אבל ולנטיינס דיי אייקונים: 21. אוהבים את האייקון חיבוק ? כן 22. אוהבים את האייקון מאוהב ? כן 23. אוהבים את האייקון לב ? כן 24. אוהבים את האייקון נשיקה ? כן

למעלה