יוני דביר אתה גדול מהחיים!!!!!!

../images/Emo23.gifיוני דביר אתה גדול מהחיים!!!!!!

רק מלשמוע את הקול המהמם שלך אני מוכנה להתחתן איתך!!!!!!

היי פרח אהבה

את יודעת מה אומרים על דבר כזה? אווווווווווווווווו יסססססססססססססססססססססססססס תודה רבה אבל אני רק בן 18 ואני לא מוכן לחתונה בינתיים תודה על הפרגון מקווה שתמשיכי להנות באהבה גדולה יוני דביר

במבלבי

New member
קודם כל שילמד לדבר אנגלית!

אתה רק בן 18 ונותנים לך לשדר ברדיו? עכשיו אני מבין מדוע הדיקציה שלך לגבי שמות השירים ירודה כל כך. כל תחנת רדיו שמכבדת את עצמה לא הייתה מאפשרת לילד כמוך להגיש תכנית, המקסימום שהיו מאפשרים לך לעשות זה להגיש שתיה חמה או לענות לטלפונים. בושה וחרפה!!!

שימותו כל הקנאים!../images/Emo3.gif

אין לי מושג מה האינטרס או המניע שלכם לדבר ככה על יוני דביר שהוא בסך הכל שדרן בן 18 שמצליח ויצליח עוד יותר לפי דעתי בתור אחת המאזינות הקבועות שלו..אבל אני לא רואה שום בעייה באנגלית שלו וכמוני עוד הרבה מאזינים...אז אם יש לכם משהו אישי נגדו או איזה בעייה אחרת איתו אני משתתפת בצערכם

במבלבי

New member
כנראה שאת מבריזה משיעורי אנגלית

הטעויות שהוא עושה כל כך קשות שגם אדם בעל השכלה בסיסית מייד מבחין בהן, אז כל מה שנותר לי לומר הוא: הראה לי את השדרן ואומר לך מי הם מאזיניו.

../images/Emo5.gifפחחחחחחחח מצחיק אתה

את המשפטים המטומטמים שלך שאתה חושב שהם משפטי מחץ תשאיר לעצמך יסתום! לך חפש את החיים שלך....אני אומרת את זה כי אתה מבלףףףףף אני שומעת הרבה תוכניות שלו ולא נתקלתי בשום בעיה אז לך תבדוק תאוזניים או שתנקה אותם הם כנראה סתומות!!!!!!!

למעלה