את יודעת מה אומרים על דבר כזה? אווווווווווווווווו יסססססססססססססססססססססססססס תודה רבה אבל אני רק בן 18 ואני לא מוכן לחתונה בינתיים תודה על הפרגון מקווה שתמשיכי להנות באהבה גדולה יוני דביר
אתה רק בן 18 ונותנים לך לשדר ברדיו? עכשיו אני מבין מדוע הדיקציה שלך לגבי שמות השירים ירודה כל כך. כל תחנת רדיו שמכבדת את עצמה לא הייתה מאפשרת לילד כמוך להגיש תכנית, המקסימום שהיו מאפשרים לך לעשות זה להגיש שתיה חמה או לענות לטלפונים. בושה וחרפה!!!
אין לי מושג מה האינטרס או המניע שלכם לדבר ככה על יוני דביר שהוא בסך הכל שדרן בן 18 שמצליח ויצליח עוד יותר לפי דעתי בתור אחת המאזינות הקבועות שלו..אבל אני לא רואה שום בעייה באנגלית שלו וכמוני עוד הרבה מאזינים...אז אם יש לכם משהו אישי נגדו או איזה בעייה אחרת איתו אני משתתפת בצערכם
את המשפטים המטומטמים שלך שאתה חושב שהם משפטי מחץ תשאיר לעצמך יסתום! לך חפש את החיים שלך....אני אומרת את זה כי אתה מבלףףףףף אני שומעת הרבה תוכניות שלו ולא נתקלתי בשום בעיה אז לך תבדוק תאוזניים או שתנקה אותם הם כנראה סתומות!!!!!!!