ילד ועולם ומלואו
<1>

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifילד ועולם ומלואו../images/Emo23.gif <1>

היא הייתה חיילת יפיהפיה ששירתה בדרום, הוא היה חייל במילואים ברגע שראה אותה בארוחת הבוקר. הוא הרגיש שזהו החיילת הזו חדרה לליבו הוא הביט בה ולא הרפה לשניה, היא הבחינה במבטיו אבל התעלמה בכוונה היא רצתה שום קשר למבטים האלה, הוא היה מבוגר ממנה בכמה שנים ובככל החיצוניות שלו לא משכה אותה ולא כלום והיא פשוט החליטה שהיא מתעלמת וכעבור יומיים שוב בחדר האוכל אותו איש מילואים מביט בה בלי להוריד את עניו ולו לרגע. זה לא מצא חן בעינייה והיא עברה למקום אחר וככה במשך כמה ימים הוא רק היה מביט בה והיא רק התעלמה לחלוטין ביום האחרון כאשר חייל המילואים הזה היה צריך להשתחרר הוא הגיע למשרד וישב מולה ולא הוציא הגה, ואז היא דיברה היא הייתה חייבת ושאלה מספר שאלות פורמליות והבחור רק הביט בה בשקט. והיא אוקי יש בחדר הסמוך עוד פקידה גש אלייה אולי שם תדבר ואז הוא אומר לה, את יודעת מרגע שראיתי אותך את לא יוצאת לי מהראש לשניה ואני חושב איך לגשת אלייך ולא היה לי האומץ פשוט כל פעם שהסכלתי בך קיבלתי בלק אאוט בפה אבל עכשיו את גרמת לי לדבר ואני אומר לך אני חושב שאני מאוהב בך חזק אפילו שלו החלפנו מילה אבל כן היה לי האומץ לשאול עלייך ולברר מאיפה את והשגתי את הכתובת שלך ואת הטלפון בבית הורייך שם את גרה נכון? ומוסיף אני מרגיש שלא בא לי להשתחרר מהמילואים האלה פעם ראשונה שלא בא לברוח הבייתה וגם בשבת לא יצאתי למרות שקיבלתי חופשה אבל ביררתי ואמרו לי שאת השבת בבסיס, אז נישארתי קיוותי שאראה אותך שיהיה לי האומץ לגשת ולדבר איתך ולא ניגשתי את ניראת לי בלתי ניתנת להשגה ואת אתגר בשבלי. טוב אני חייב לצאת מפה היום כי לא יתנו לי להשאר אבל אני רוצה שתדעי שאת בתוך ליבי. ואני לא ארפה ממך ואנו עוד ניפגש והלך לדרכו. אחרי שבוע היא מקבלת חופשת שבת ויוצאת עם אחותה לשתות קפה בעיר הן יושבות ופתאום אותו איש מילואים ניגש לשולחן שלה ומתיישב הוא היה לבוש כמו איזה מנכ"ל איש מכובד ממש ניראה משהו מיוחד ואומר אני חצוף אבל אני אתיישב לי פה איתכן אפשר? נו מה כבר ישבת היא אומרת ואחותה רק בוהה בשקט והיא אומרת לאחותה הוא עשה אצלנו מילואים בדרום אני מכירה ככה בקושי והם התחילו לקשקש הוא הזמין קפה ועוגה לכולם ועוד כל מיני דברים שאף אחד בכלל לא רצה לטעום פשוט העמיס על השולחן הכל אחרי שעה קמו היא ואחותה. ואחותה אמרה לה תשמעי הבחור הזה מוכר הפנים שלו יוצא לי לראות אותו הרבה פעמים בעיר כנראה שהוא מהאיזור. בקיצור הם קבעו להפגש למחרת בחוף הים. שם הם ישבו לבד ודיברו וככה הכירו קצת יותר. ביום ראשון היא חזרה לבסיס ואחרי שלושה ימים היא מתקשרת ומספרת לאחותה שההוא מהקפה בעיר האיש מילואים בא לבקר אותה בבסיס וזה בסיס מאוד רחוק ממוקם מגוריו, וככה התחיל להרקם לו רומן מיוחד אחרי חודשיים הבחור מגיע אליהם הבייתה ההורים שלה מקבלים אותו יפה, בהתחלה לא דיבר הרבה וככה אחרי כמה ביקורים כאלה הוא אומר להורים שלה אני יעשה ממנה נסיכה אצלי היא תהיה מלכה ובמאת הוא הרעיף עליה מתנות יקרות ערך וקנה לה המון בגדים ותכשיטים יקרים והיא באמת הייתה כמו "נסיכה" תמיד במסיבות נוצצות עם כל המי ומי, הייתה לבושה כמו דוגמנית ביגוד הכי יקר הכל פתאום ניראה אחרת החיילת היפה הזו נכבשה על ידי איש המילואים. היא אמנם הייתה יפיפיה אמיתית לא סתם והוא היה גבר עם פנים לא יפות אבל בהחלט גבר מיוחד שרמנטי ג´נטלמן אמיתי עם חוג חברים נוצצים הוא אהב אותה בטרוף והיא אהבה אותו מיום ליום יותר ויותר. אחרי חצי שנה הוא בקש ממנה להינשא לו והיא דחתה אותו בעדינות ואמרה שהיא חייבת לגמור את שירותה הצבאי ויש לה עוד 9 חודשים לשרת והוא יצטרך להמתין וככה בנתיים בתקופה הזו גם כשהיא הייתה בבסיס הוא היה מבקר בבית הוריה תמיד בידיים מלאות ותמיד אמר כמה הוא אוהב את הבת שלהם והוא כבר קנה בית יפה ולקח את הוריה לראות את הבית ובחופשות שלה שנעשו יותר תחופות הם ריהטו את הבית בייחד והכל היה מעוצב בטוב טעם וגם נקבע מועד החתונה. טוב הם התחתנו הייתה חתונה מפוארת מאוד עם המון מוזמנים באמת חתונה של איש מהחוג הנוצצ והיא הייתה כלה מדהימה את ירח הדבש שלהם הם עשו באיטליה והיא הייתה מאושרת וככה אחרי שנה אנשים מן הסתם מתחילים לשאול מה איזה ג´וניור כל אחד זורק מידי פעם מילה והיא זה יבוא בנתיים טוב לנו כזוג במצב הזה. וככה עברו להן עוד שלוש ארבע שנים והמשפחה שואלת נו מה קורה מה אם איזה בייבי ואמא מודאגת ואז יום אחד. היא מחליטה לשתף את אמא שלה ואת אחותה ומספרת להם שהיא לא מצלחיה להכנס להריון ושהיא ובעלה החליטו ללכת לבדיקות לראות למה לו הולך להם להביא ילד לעולם. וככה הם עוברים ייחד תהליך של בדיקות שבסופן הרופא אומר להם שהבעיה נימצאת אצלו. והעלו כל מיני הצעות לטיפולים לחיזוק הזרע שגם לא ממש הצליחו ובנתיים מיום ליום הייחסים בינהם משתבשים הוא מתחיל להתכנס בעצמו יותר ויותר ולא מוכן לעבור טיפולים וככה המרחק בינהם גדל מיום ליום וזה רק תסכל אותה יותר זה הגיע למצב שהם אפילו לא שכבו ולא ישנו ביחד. אחרי תקופה ארוכה כזו היא שיתפה את המשפחה וניסו לדבר איתו אבל כלום לא עזר הקרע בינהם רק העמיק והמרחק הלך וגדל כל הנסיונות שלה לקרב אותו ולדבר אל ליבו לא הועילו היא הייתה אפילו מוכנה לאמץ ילד אבל הוא לא היה מוכן לשמוע כלום לא על אימוץ לא על טיפולי פוריות פשוט כלום. ואחרי תקופה מסויימת הוא נעשה יותר עויין פחות מדבר איתה כבר לא קונה ומפנק כמו פעם בקיצור הכל נעשה זיפת והשנים גם הן רצות והיא כבר בת 33 נשואה נשואה 12 שנה ובלי ילדים ועם בעל קשה שלא מוכן לקבל שום עיצה הכל היה רק פוזות, אם הם היו יוצאים היא הייתה חייבת להראות כמו מיליון דולר עדויה ביהלומים בתכשיטים נוצצים בביגוד הכי יפה והכי אופנתי. בקיצור היא הייתה חייבת להיות הבובה המושלמת רק למען החברה שלו אבל בבית הם היו כמו שני זרים. ואז בא המפנה הגדול והיא מחליטה לעזוב את כל העושר הזה ולחזור אל האושר האמיתי בבית הוריה, ומשם מתחילות כל הדרמות המשפטיות המכוערות והיא מצידה מוכנה לוותר על הכל לא רצתה ממנו כלום רק שייתן לה גט והוא התעקש ואמר לה גט בחיים לא תקבלי ממני. <המשך בעמוד הבא>

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifילד ועולם ומלואו../images/Emo23.gif

אחרי שלוש שנים אצל ההורים מאושרת מפנים רק עיניין הגט רבץ לה על הנשמה היא החליטה לעזוב את העיר ונסעה לנסות את חייה בעיר דרומית. שם היא החלה לעבוד בבית מלון כפקידת קבלה ואחרי חודש הכירה שם בחור נאה מאוד והם התחברו ומשם באה לה אהבת חייה האמיתית והם עברו לגור ייחד אחרי חודש של מגורים משותפים היא מחליטה לשתף את את אמא שלה ואת אחותה בסוד אהבתה ואומרת שזו אהבה שבחיים לא חוותה ושאלו אותה על הבחור הזה והיא סיפרה שהוא מקסים ושנהים עובדים באותו מקום וחיים מהיד לפה והיא הכי מאושרת בעולם וכסף לא מדבר אליה. ככה במשך כמה חודשים שהם חיים ייחד היא חייבת לבוא לביקור בבית בעקבות אסון שקרה והוא בא איתה וראו שם את האהבה האמיתית זה היה שונה שם ראו אהבה אמיתית בלי מילים אני אבנה לך "ארמונות של זהב" הכל היה פשוט רק ארמונות של חול כאלה, מלאות כנות ואהבה אמיתית. ושקופה שאי אפשר היה לא להבחין בה. ואותו שבוע היה קשה ביותר בגלל האסון שקרה לבת משפחה בתוך כל העצב הזה כולם הבחינו בבחור המקסים הזה ראו שהוא אוהב מכל הלב. וגם בימי אבל יש צחוקים ונזכרים בדברים גם מצחיקים וגם כואבים וככה בוכים וצוחקים ואחרי השבעה אמא שלה שואלת נו מה יהיה איתכם ככה את לא גרושה ואת חיה עם גבר והחיים שלך עוברים ומה עם ילד ואמא מציעה לה לנסות שוב לדבר עם בעלה אולי היום אחרי האסון שקרא אולי ליבו יתרככ והוא יתן לך גט וכמובן הבעל בשלו שום גט שום בטיח. והיא חוזרת לדרום ואחרי שבועיים היא מרימה לאחותה טלפון בהול ומספרת לה שהיא בהריון ומה היא תעשה עכשיו להתחתן היא לא א´ היא לא גרושה וגם האבל הזה במשפחה ובכלל מה יהיה מה? היא הרגישה מאושרת ומבוהלת עד מוות שתי רגשות שמתנגשות לה בתוך הנשמה. אחותה אומרת לה את משאירה את הילד הזה בכל מחיר והיה מה ואז אחותה לוקחת את הסיפור לידיים וניגשת לבעלה ומספרת לו הכל. הוא חייב לתת לה גט מידי ובאמת הבעל הזה הרגיש שמפה אין לו מפלט והרי כולם יהיו לרעתו ובכלל זה יפגע בו עוד יותר קשה שאשתו, כבר לא חיה איתו והיא עזבה אותו באשמתו וכולם כבר מכירים תסיפור הרי אין כמו הריכולים זה מגיע לכל מקום, בקיצור אחרי שבועיים היא קיבלה גט וויתרה על הכל יצאה בלי ""כלום"" אבל עם עולם ומלואו עם גבר אמיתי ועם חיים חדשים בבטן. וככה הכל בבהילות הייתה חתונה ברבנות רק בני משפחה קרובים וזה היה בתום 30 ימי אבל אחותה אמרה לה למרות האסון שקרה לי ואיבדתי את בתי את תתחתני שוב ותביאי חיים חדשים לעולם. וכן כולם עם כל הכאב הזה של אבדן האחיינית גם בכו וגם היו מאושרים שסוף שסוף יהיה לה ילד משלה עם בעל אמיתי וילד שבא מאהבה תמימה באמת בלי שיכבשו את ליבה במתנות רק בנתינת אהבה כנה. ובתחילת החודש התשעי היא הייתה אמורה לבוא לבית הוריה וללדת ליד המשפחה בכדי לא להיות לבד. והלידה הוקדמה והיא ילדה שם ובבית החולים בדרום קראו הצוות שם קרא לילד הזה בן יקר זה היה הריון מיוחד אחרי ציפיה של שנים לא קלות. והמשפחה הייתה מאושרת והאח נסע והביא אותה מבית החולים בדרום לבית הוריה בצפון וכולם שמרו על התינוק הזה כל המשפחה המורחבת. והיא היום אמא בת 42 לילד בן 4 מקסים משגע הם גרים בדירה פשוטה עם משכורת אחת וטוב לה והיא מאושרת מאוד, מאושרת ומודה לאל כל יום על החיים היפים שנתן לה ופיצה אותה על אל כל עוגמת נפש שעברה, ותמיד היא אומרת יש לי היום בעל ניפלא שנתן לי ילד ועולם ומלואו. סוף טוב הכל טוב מוניק

tairon

New member
מוניקקק סיפור מפותל עם סוף של אושר

כתוב בצורה שוטפת שעושה כייף לקרוא

../images/Emo63.gif וואוו

והחיים הם הסיפור הכי הכי ועם הסוף הטוב שלך אני מחויכת. אוהבת את מה שאת מביאה אלינו

טאKילה

New member
סיפור יפה..../images/Emo140.gif

מרגש אמיתי כזה,עם סוף נהדר, יש לה אהבה אמיתית יש לה גם פרי של אהבה. היא קיבלה את כל הדברים רגע לפני שרכבת החיים דהרה לה.

יונית38

New member
תגובתי נעלמה../images/Emo10.gif אכתוב שוב ../images/Emo24.gif

סיפור מקסים, מרתק, מתאים לדרמה שמסתיימת בדיוק כמו שלא מצפים. כתוב יפה. אהבתי מאוד מאוד .

ת ו ת י

New member
פששששששששששששש אני המומה../images/Emo8.gif

סיפור מהמם ממש מדהים האם זה אמיתי????????

danistar

New member
יופי של סיפור ../images/Emo91.gif

אני ממליץ עליו בפורום מומלצים של תפוז

אני לא רוצה להיות הפסימי אבל...

הסיפור הזה מראה,שגם אושר מדהים כרוך במחיר מאוד מאוד גבוה. וכדי להצליח צריך לשלם מחיר יקר.

Mוניk

New member
מחיר "גבוה" זה היה שווה הכלללללל

אתה לא פסימי אלה החיים ולעיתים כן יש יש מכשולים שצריך לעבור אבל במקרה הזה כל מכשול רק דחף קדימה לדרך האושר האמיתי ובעצם "עושר" זה דבר חומרני והאושר זה הדבר האמיתי בחיים יום טוב מאמי חייל של אתיקה 1
מוניק

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifת../images/Emo20.gifו../images/Emo20.gifד../images/Emo20.gifה../images/Emo20.gif לכולם../images/Emo20.gif

החיים מלאי הפתעות. כשדלת אחת נסגרת

החלון נפתח... דו נו פורגט, דווקא ברגעים קשים...

למעלה