יש לי כרטיס!!! :]

חןXDD

New member
../images/Emo23.gifיש לי כרטיס!!! :]

כבר יש לי כרטיס!! יאי! P: אבל באסה שההופעה של נייטוויש באותו יום :\ אבל ברור שאני אלך להופעה של טוקיו הוטלל!! :] מקווה שתבואו... ולמי שרוצה... הינה הבלוג שלי...מוזמנות להגיב :] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=462053 בי בי ויום טובב! :) מקווה שתבואו להופעה :)

Shira XD

New member
נצלשש ../images/Emo28.gif

יאיי שמתי את כל השירים של טוקיו הוטל באמפיי [:

שירה י'מיונז! X] ../images/Emo192.gif

גמאני קניתי כרטיס להופעה אעהאעהאעהאעהאעה אני לא מאמינה שאני יראה את ביל ~כול יום אני מיתרגשת מחדש~ אני לא יצליח לעכל את זה גם אחרי 20 שנה! אני פגשתי את האיש הזה שתמיד גורם ללב שלי לידפוק שאני שומעת את קולו הרגיש והחודר XD סוף סוףף הלוואי שהם יבואו בלי עיין רע~ טפו טפו טפו

Shira XD

New member
יובללל ../images/Emo28.gif

בואי אליי ב4וחציי ןתעני באייסי אני יודעת שאת שם ._.

YuviR

New member
../images/Emo207.gifתגידו,

מאיפה כולם הביאו את הקטע עם ה-200 כרטיסים? זה בדוק בכלל? אולי כדאי לבדוק כמה כרטיסים נמכרו באמת,..?

Leb Die Sekunde

New member
כדאי באמת שכדאי.. אבל יש עוד מלא זמן של מכירו

ת.. כאילו אלה שהיו פחות לחוצים לוקחים ת'זמן ויקנו מאוחר יותר.. או שיש כאלה שעוד לא קלטו והם םשוט עדיין לא קנו כרטיס!! אבל בכל זאת עוד 29 יום ההופעה תהיה בע"ה כן אני סופרת את הימים ולא פותחת פה לשטן.. מנסיון חחח יצא לי לא פותחת פה לשן.. חח עזבו שיטפתיי=]שיתפתי? גאד בשעות כאלה אני לא יודעת לשתף? אמממ וזהו נקווה לטוב ותמשיכו לפרסם תהופעה אבל עם מודעות בעיתונים לא מספיק אז זה באמת קשה לפרסם כאילו כולם כבר שמעו על זה.. אולי בחדשות יגידו לכו תדעו... אוף אין לי מה לכתוב פשוט נקווה לטובXD לילה טום כולן ולילה בילXD ולילה גוסטבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב יש לו היום יומולדתתתתתתתתתתתתתתתתת כןןן וצריך לפתוח לו שרשור.. !!!!!!!!!! לרההה איפה את?? לפתוח במקומך?!?!?!?! מהר מהר לפתוחחחח

למעלה