" כבר יש לי איכות חיים"

ענתי44

New member
../images/Emo23.gif" כבר יש לי איכות חיים"

ראשית, חדשות מצויינות. היום קיבלתי את האישור לתרופה החדשה לאמא, שתוקפו שנה. אומנם התרוצצתי בין בתי מרקחת לקבל את התרופה, אבל, בבחינתי זה נס חנוכה. סוף סוף אישרו. אחותי לא הגיעה בשבת, היות והיא תגיע מחר ( מועד המפגש שנדחה) היינו סוף השבוע ביחד אמא, אני ו... אהובי. היה כל כך נפלא. הדלקנו נרות ואמא, כמו יקירכם, זכרה את מעוז צור. עשינו קידוש לשבת, וישבנו סביב השולחן עם המפה הלבנה, פרחים ואוכל חגיגי והיה ממש כיף. סוף סוף לא בודדה בשבת. ככה היה גם למחרת. והכי מדהים שאמא ממש תפקדה מצויין, שיתפה פעולה, בלעה כדורים, אכלה בתיאבון ודיברה בצלילות. כמובן, שחלק מהשיחה היה על השערוריה בכדורגל ונסיון מכירת המשחק של באר שבע. ומשם על הפרס הגדול בטוטו. אמרתי לאמא שלי, שאם הייתי זוכה בפרס הגדול, הייתי מעניקה לה איכות חיים כמו שראוי לה. אמא הסתכלה עליי בהשתוממות " כבר יש לי איכות חיים הכריזה", וריגשה אותי עד דמעות.אני כל כך אוהבת אותה!!! כמובן, שאצלנו, תמיד עם קורטוב הדבש, מגיע מנת העוקץ, והוא הגיע בהדרדרות בלילה. אבל, קיבלתי את זה באהבה. שרק יעניק לנו האל הטוב, עוד שנים לאין ספור.... להמשיך ולחגוג את חג האור.

ronnyw

New member
ענתי, כמה שמחתי לשמוע !!

דרישת שלום לך והמון המון פרגון מעבר לים !! חג שמח ומלא ניסים קטנים שכאלה.

נילי41

New member
ענתי יקרה../images/Emo213.gif

כל הכבוד על החדשות הטובות. אחרי כל ההתרוצצויות שהיו לך אחרי התרופה הזו, תודה לאל שקיבלת את האישור לשנה ועכשיו נתפלל לנס שהתרופה אכן תועיל לאמא. באשר לאיכות חיים, אכן לאמא שלך יש אחלה איכות חיים, כשאת מטפלת בה ודואגת לה כל כך, שום כסף שבעולם לא יכול לקנות טיפול מסור כזה. הלוואי וכל הילדים היו דואגים כך להוריהם הזקנים והחולים. אכן זו איכות החיים שהחולים צריכים. מסירות ואהבה. המושגים שלהם על איכות שונים מאוד מאיתנו, ולכן מאוד מאוד חשוב לתת תשומת לב ולטפל במסירות, כמו כל אותם בנים ובנות ונכדים אוהבים שמשתתפים כאן איתנו בפורום. חג אורים שמח לכן והלוואי והימים הבאים לא יהיו יותר גרועים.

justme007

New member
../images/Emo24.gifענתי חמודה

אני שמחה שיש לך חדשות טובות ומהכתב שלך עולה לי חיוך כי עם כל הדיסלקציה שיש לי אני קוראת בין השורות חיוך ממך. שמח לי שאת שמחה. שיהיה לך חג שמח

zs1957

New member
ענתי כל כך שמחתי לשמוע

שקרה לכם נס חנוכה וקבלתם אישור לתרופה החדשה לאמא. מה שם התרופה? שמחה שהאור נכנס לבתיכם וחגגתם בנעימים.החשוב שידעת לקבל את מנת העוקץ בהתדרדרות בלילה באהבה. כמו שנאמר יום אסל יום בסל. שיהיה לכם רק טוב להרבה שנים. היום אני נוסעת להלוויה של אמא של חברתי שנפטרה אתמול מאלצהיימר לאחר 15 שנות סבל. אחר כך אני אסע לבקר את אמי האהובה. המטפלת החדשה מטפלת באמא כמו בתינוק ואין לה פצעי לחץ זה ממש נס חנוכה. היא משמיעה לה מוסיקה, מדברת אליה , מטיילת אתה ופתאם אמא שלי כבר לא זומבי. היא אמנם לא מדברת אבל מסתכלת בעיניים מניעה את ראשה , לוחצת את ידי ותמיד נותנת לי נשיקה. אז כמו שאמרת ענתי ,גם בעוקץ יש קורטוב של דבש. חג אורים שמח, נשיקה וחיבוק גדול לאמא ולך. זהבה שחם

למעלה