"להזין את הנשמה".

../images/Emo23.gif"להזין את הנשמה".

"אנונימית" הביאה כל מיני קטעי חיזוק מדהימים להחלמה. קראתי והקטע הזה נגע בי מאד: איני יכולה להביא את עצמי לשלוות הנפש בכוח, אבל אני יכולה לבדוק מחדש את סדר העדיפויות שלי. האם אני משקיעה די זמן ומאמץ בפעילויות שמזינות את נשמתי? אני שואלת את עצמי את השאלה הזו מאז התעוררתי הבוקר, ונדמה לי שאני כבר לא זוכרת מה אהבתי לעשות, מה עשה לי טוב, או כמו שאומר הקטע, "מה מזין את נשמתי".... בחודשים האחרונים, מאז עליתי על ניקיון, נדמה שכל כולי עסוקה במאורעות חיצוניים, תוך שאני שוכחת את עצמי, שוכחת שגם אני קיימת, ולרגע אני חושבת שזה בעצם מה שעשיתי כל החיים. תמיד חשבתי קודם על טובת האחרים, אם בכלל הגעתי לחשוב על טובתי שלי. תמיד דאגתי שלאחרים יהיה טוב, שירגישו טוב, גם במחיר של ביטול עצמי. היום.. נפל לי אסימון.. אולי בגלל שאני מרגישה לבד מדי, (פעם סיפרתי לעצמי שאני אוהבת את זה
) הגיע הזמן לחשוב רק על עצמי ולחפש את הדברים שעושים לי טוב באמת. אז החלטתי לחזור רגע לאהבה ישנה וגדולה שלי - הים... שם, אני עדיין לבד, אבל רעש המים, השמש, הרוטינה הזו של הגלים, גורמים לי להירגע, להרגיש שלווה עמוקה, להיות מסוגלת לעשות סדר בראש בלי כאב או מועקה.. שם נופלים לי הרבה אסימונים... לפחות כך היה פעם. אז אולי.. אולי זה יצליח לי גם עכשיו? ואיך אדע אם לא אנסה? הולכת לים לשעה שעתיים, מזג האוויר פשוט דורש את זה, וכן.. גם הנשמה
"אנונימית"
אוהבת

skyline10

New member
לבוחרת../images/Emo140.gif

תיקראי בבקשה את מה שרשמתי לך, [ כוח לבוחרת] ואלה אני מקנא מהאילתים שיש לכם יםםםםם, אצלנו יש ים של חוללל.

NUNA10

New member
../images/Emo213.gif שבת שלום ../images/Emo213.gif

שבת שלום ומבורך . שבת של מנוחה שבת שקטה ורגועה.

NUNA10

New member
../images/Emo90.gif סקס ../images/Emo90.gif

כל היום עשיתי סקס ............... שזה אומר : ס - ספונג'ה ק - קניות לשבת ס - סירים על האש והעיקר הבית נקי ומצוחצח יש מכל טוב לפינוקי שבת ארוחה טעימה לשבת מוכנה ועכשיו עונג שבת.

skyline10

New member
שבת שלום ../images/Emo140.gif

שבת נקיה לכל המכורים , ר ק ל ה י ו ם

../images/Emo39.gif תודה ו../images/Emo213.gifשבת שלום../images/Emo213.gif

קראתי הבוקר, ואף כתבתי תודות לכולם. שוב, אני יודעת שעשיתי את מה שצריך ואת מה שהכי נכון לעשות, יחד עם זה, עדיין יש בי חלק זעיר, זעיר מאד שלא שלם. גם זה יעבור עם הזמן, אני יודעת ויש לי ימבה סבלנות
זהו.. הייתי בים לאיזה שעה וחצי... לרגע מצטערת שלא הלכתי מוקדם יותר.. סבבה של אווירה, שכמעט שכחתי מקיומה. המים הכחולים, המוני דגים בין הצמחייה והאצות הקרובות לחוף, ההרים באופק, המון אנשים ומוזיקה ברקע.. ממש האיים הקאריביים
אז שכבתי ככה עם הספר, ואפילו נכנסתי למים לשתי דקות מקפיאות, כי חם לאללה
פה, וברגע שהתחילה הרוח הדרומית להשתולל פתאום, קמתי והלכתי הביתה. שתיתי קפה עם חבר, ועכשיו, אחרי שסידרתי וניקיתי אני הולכת לנוח לפני ארוחת ערב... מרגישה מצויין בפיזי, והנפש עושה סימנים של רגיעה, לאט ובטוח, רק להיום. שתהיה לכולנו שבת רוויה באהבה, שבת שקטה ורגועה, ובעיקר נקייה. אוהבת

שבת שלום../images/Emo210.gif../images/Emo135.gif

שבות שלום ומבורך לכווווווווווווווווווווווווולם. שיהיה לכם אחלה שבת נעימה וחמימה. בהצלחה לכול מי שמתחיל היום צעד חדש בחיו. חיזקו ואימצו אוהבים אותכם אתם במקום הנכון. אז שוב שבת שלום ומבורך.

למעלה