לחברי ומנהלת הפורום

../images/Emo23.gif לחברי ומנהלת הפורום ../images/Emo23.gif

לחברי פורום "בעיות בגיל ההתבגרות" שנה טובה ומוצלחת בכל אשר תיפנו! כפי ששמתם לב אני כבר לא מנהל הפורום (בהצלחה למנהלת החדשה!). עם בואה של שנת הלימודים החדשה ועקב אילוצים בעבודתי כמדריך בפנימייה נוצר מצב שבו איני מוצא זמן לפקוד את הפורום החשוב והיקר הזה, שבעזרתכם בניתי עם הרבה אהבה וכוונות טובות. חברים יקרים אני מבטיח שלפחות פעם בשבוע ביום החופשי שלי מהעבודה אפקוד את הפורום ואשתדל להתייחס לכל חבר וחבר (לא כמנהל פורום, אילה כחבר מן המניין). למנהלת החדשה אני מאחל לך המון הצלחה ! אני בטוח שהפורום יפרח וינסוק תחת ניהולך , ושוב המון הצלחה. באהבה גדולה בן דוד שלומי.

לך שלומי בן דוד....../images/Emo13.gif

שלום לך.. אני שמחה לראות אותך פה... אני הייתי נכנסת מידי פעם לפורום וראיתי את תשובותייך לאנשים שפה.. וראיתי שניסית לעזור,,, ושתשובותייך היו מכל הלב... רואים שיש לך לב זהב.. אני יותר מאשמח לראות אותך פה כותב.... ואפילו אולי אוכל איתך להתייעץ.... הרי אתה היית פה תקופה ארוכה.... ואילו אני דנדשה פה.... ותודה לך על קבלת הפנים..... תודה לך על המילים המתוקות..... אני מקווה שבאמת אצליח .... ולך שתהייה שנה טובה ומוצלחת שנה של חלומות שייתגשמו שנה של אושר שמחה ואהבה.... שרק תצליח בכל אשר תפנה.... ותבטיח לי דבר אחד.... שאני אראה אותך פה בפורום כמו שהבטחת פעם בשבוע.... אחרתתתתת אם לא... נונונונונונונונונ מכות בטוסיק
.. שלך........ענת.....

למעלה