|לחג אהבה שמח לכולם

kisses

New member
../images/Emo23.gif|לחג אהבה שמח לכולם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

kisses

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חג אהבה שמח- אנחנו חגגנו אותו

כבר אתמול, כי היום לא מתאפשר, אז יצאנו לנו לאכול בחוץ ....

היינו בפורמג´ו בראשון היה נחמד

מה גם שזה 7 דקות הליכה ברגל מהבית שלנו, ואני מרגישה דיי טוב , רק העייות קצת שוברת אותי....

אתי@

New member
../images/Emo13.gif באמת../images/Emo35.gif איזה קטע...

שם היה הדייט הראשון שלנו

Ronnie*

New member
גם אנחנו מחובבי פורמג´ו...

פעם היינו הולכים לשם לעיתים קרובות...

אתי@

New member
גם אנחנו - פעם

אבל אני חושבת שהם קצת ירדו ברמה, לא? וגם אנחנו נהינו יותר אניני טעם
וחוץ מזה שאני התחלתי לאכול בשר (פעם הייתי צמחונית), ככה שמגוון המסעדות המתאימות גדל, וכבר לא יוצא להגיע לשם. אבל כמובן שלמסעדה הזאת שמור מקום חם בליבינו
ובעיקר לשולחן שני על הבמה ליד הקיר

Ronnie*

New member
הם ירדו ברמה?

די הרבה זמן לא היינו שם... אבל נדמה לי שאני זוכרת ששמעתי על "תקלות" של דברים לא מזוהים באוכל... אני עדיין צמחונית, אז מאוד מתאים לי סוג האוכל הזה... בעיקר אהבנו את הסלט היווני שלהם. וגם המחיר היה נורמלי יחסית ל"יטבתה" וכאלה.

אתי@

New member
אני חושבת שפעם הם היו משקיעים יותר

במנות, היום יש קצת הרגשה שזרקו את האוכל לצלחת. אבל אולי סתם נדמה לי ונהייתי מפונקת
הם גם לא חידשו כלום בשנים האחרונות, יש כל כך הרבה חידושים בתחום האוכל החלבי, והם עדיין תקועים עם הרוטב פטריות בשמנת שלהם והטוסטים עם הטונה. קצת נמאס מכל אלה... לפחות לי
מסכימה איתך שהמחירים תמיד היו הוגנים מאוד
והאוכל טעים והזכרונות...
הכי הכי

אכן אין להם חידושים מי יודע מה ,

אבל נורא נחמד לשבת שם, בערב שבא לאכול משהו קליל יחסית, מתה על הסלט היווני...

תמרה*

New member
אנחנו חוגגים היום חגיגה כפולה

גם חג האהבה, וגם ירון התחיל עבודה חדשה ביום ראשון, ובינתיים (טפו טפו טפו) הוא ממש מבסוט. חוץ מזה ששבועות מטורפים עובים עלי בעבודה (כן, אלו שרצו לפטר אותי פתאום נורא צריכים אותי) ואני מכריחה את עצמי להיות קשוחה ולא לעבוד אחרי 6 בערב. גם ככה בעקבות העייפות של ההריון אני מגיעה הביתה ונשפכת על הספה, וזזה משם רק לכיוון המיטה. מחר יש לנו תור לרופא למעקב הריון (ברמת אביב) וחשבנו אח"כ ללכת לתערוכת הסקס, אז תעשו טובה ותספרו חוויות שנדע אם שווה...

danaziv

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חג אהבה שמח לכולם
גם אנחנו חגגנו אתמול. הלכנו לאכול סושי בג´ירף,המקום החביב עלינו. ואתמול בדיוק היינו נשואים 10 חודשים, אז זו היתה חגיגה כפולה.

קרןש

New member
חג אהבה שמח לכולם ../images/Emo23.gif

אנחנו נחגוג היום במסעדה טובה להרחיב את הקיבה כמו שאנחנו אוהבים וחוץ מזה קניתי לאודי מתנה חמודה בהפנינג והיא ממתינה לו על המיטה שנחזור!

למעלה