ליון אח וידיד יקר

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifליון אח וידיד יקר../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אני מבינה ומרגישה שאתה בעומס..גם נפשית..שדברים לא קלים מסביב..והחלטות לא מובנות מלאיהן אתה עומד מולן.. תנאי המחייה לא תמיד מזהירות ובמיוחד כשמדובר בעבודה שלנו.. רציתי להגיד ובטוחה שזה ידוע לך אבל מרגישה צורך להגיד את זה..שישוע יודע! ישוע רואה! ישוע מבין..והאדון רוצה לברך! רוצה להכפיל את אפילו את הברכות.. אנו נותנים לו מעט והוא לא נשאר חייב..הוא נותן במלוא ידו וידו של הכל יכול היא גדולה מציפיותנו.. תצפה לברכות ליון יקר.. תצפה לביקור פרטי מאדון התהילה בביתכם.. רק תשאירו את עיניכם עליו.. תראו מעבר לעיני הגוף..דרך עיני האמונה את השמיים נפתחים והברכה מגיעה..בשם ישוע האהוב. הוא אכן תינוק המערה..אך הוא אדון התהילה.. הוא הגיע ונולד במקום עני ולא נקי..אך הוא האלוהים מלך המלכים הכל יכול.. תחזיק בו חזק..אל תוותר לעצמך ומצא את הפינה היומית של התבודדות עם הרועה הטוב.. תסגור אתה עולם בחוץ..ותן לישוע להיוולד בליבך ברוח הקודש כל יום מחדש..חזק יותר..מואר יותר.. ישוע אוהב אותך..ואת אישתך..ואת ילדיך המקסימים..ושום דבר שתעשה לא יגרום לו לאהוב אותך יותר או פחות, כי הוא אוהב אהבה אין סופית ובלתי מותנית, ולא בזכות הטוב שלנו..אלא כי ישוע אהבה..ואינו יכול לשנות את עצמו..ישוע הוא הוא אתמול..היום ולנצח! ורוחו בנו..אותו רוח שהקים אותו מהקבר ..נמצאת בנו.. אז בוא נדבר חיים על כל מה שמת.. נצהיר שגשוג בכל פינה שנובלת.. וננבא נצחון וכוח במקום חולשה ובלבול.. בשם ישוע המישח..תפתח את השנה עם לב מאמין..לב מאמין הוא לב שלא מפחד.. לב שלא מפחד הוא לב מלא אהבה, לב מלא אהבה הוא משכנו של ישוע.. ואיפה שישוע נמצא.. אנו נרחף עם כנפי נשרים..הלילוייה
אמן

lion 7

New member
תודה רבבה , דאלארס האחד והטוב

הייתי פה נעלמת ואת כמו רוח נעימה שמבקרת ונותנת תמיד הרגשת הידיד הטוב הוירטואלי , אין כמוכם כאן , דאלראס תמיד יזכר לטובה על שיריו היפיפים , תודה לך ולשיפרד על העידוד החם ...הורדתי תוכנה לסמרטפון ובה תחנות מרחבי תבל , יש בה תחנה על הקריסמס ויש בה גם תחנות יווניות שאני מקשיב להם בעבודה .. ישר כח ידידתי היקרה .

lion 7

New member
שיפרד , שישוע יברך אותך אחות יקרה

/tapuzforum/images/Emo139.gifרב תודות על המלים החמות הבונות והדאגה , המצב מאד טוב בצניעות את עובדת למען אחרים כי ישוע השפיע מאד ואת דוגמא טובה חיה ולא סתם נאד עם מלים , לזכותך (ואני יודע שאת צנועה בענין קבלת מחמאה, אולם ישוע הוא הוא מקבל את התהילה באדמה הטובה ) בזכותך יש לנו מפגש וירטואלי שדואג לבניה רוחנית וזריעת הזרע בקרב רבים .. תודה על התפילות המלים , ישוע כן מתפעל ומראה דרך אחרת ובונה לעתיד (לא דואג הרבה) , היום דבר איתי השכן ואמר בין היתר צריך לאמר אלחמדללה תמיד אפילו שאין עבודה (דבר לאור המצב אצלו) , שיפרד תודה שוב וישוע יברך אותך ואת הפורום אמן .

למעלה