לכולן

• פותח הנושא li.g
  • פורסם בתאריך

li.g

New member
../images/Emo23.gif לכולן

מה נשמע? רציתי לדעת איך עבר עליכן בשבת????? וגם להגיד חג שמח לכן. יש לי שאלה: הבן שלי התחיל לעשות בעיות אם אמא שלי שומרת עליו. הוא לא נרגע עד שרואה אותי ולא תגידו הוא לא מכיר את הסבתא. אנחנו גרים עם ההורים שלי כך שרגיל אליהם. איך להתמודד עם זה?? אז שיהיה לכם סופ"ש

lior007

New member
לי, בן כמה הוא?

והאם הוא רגיל להישאר איתה כשאת הולכת? אולי זה חדש עבורו? ליאור 007

li.g

New member
לליאור

היי ליאור שחר בן 6 חודשים והוא רגיל להיות גם אמא שלי, רק שבדרך כלל אני משאירה אותו ישן ומשתדלת לחזור עד הארוחה הבאה.

הרמוניה

New member
לאמא של שחר

יתכן ששחר מתחיל (קצת מוקדם אבל כנראה יש לך ילד מפותח )את השלב של חרדת זרים-שזה אומר יותר מובחנות בין אנשים שונים והכרה שאת כאמא מיוחדת במינה ונסיון להבין ולשלוט בשאלה האם כשהולכים-גם חוזרים.... שלב התפתחותי חיובי שעובר על כולם אבל יכול להקשות על החיים. אני (עדיין) לא אמא אז אני לא נותנת עיצות אבל אולי שווה להרגיל אותו שאת יוצאת ומשאירה אותו עם אמא שלך לא כשהוא ישן אלא ער-שיראה שאמא הולכת וחוזרת. המשך גידול מוצלח הרמוניה

li.g

New member
../images/Emo51.gif אבל...

גם כשאני בבית ואמא שלי מחזיקה אותו מחפש אותי באיזור ורוצה שאהיה לידו. לא רק אצל אמא שלי כל מי שמחזיק אותועד שרואה אותי ואז יכול לצחוק לכולם. זה גורם לי להרגיש ממש לא טוב עם עצמי ולכן לא יוצאת או הולכת לבלות עם חברים. מעדיפה להישאר איתו בבית. תכננתי לנסוע לחו"ל למס´ ימים עם חברה אבל נראה לי שהתוכניות ישתנו ולא אוכל לנסוע אלא אם כן אקח אותו איתי. אין אבא שיוכל להיות איתו אולי אם היה הייתי יותר חופשיה וגם לא מרגישה ייסורי מצפון.
מי יכול לייעץ מה לעשות???????

lior007

New member
אני חושבת אחרת ...../images/Emo24.gif

לי, הוא רק בן חצי שנה, וגם הוא קצת בוכה לא נורא, להיפך תני לו להתרגל אל אימך, שאת סומכת עליה במאות האחוזים, הוא בטח שם לב שאת כזו רגישה, ומתחיל לבכות בכל פעם שאת עוזבת... אם תראי לו שאתה באמת סוכמת על אמא שלך, תראי איזה פלאים, הוא בוודאי ישים לב לכך ויתרגל לזה,הרי אין כמו אמא, וגם שלך. אל יאוש, נסי שוב כמה פעמים ותראי שהוא ישנה את מבטו לאט לאט. בהצלחה. ליאור007

למעלה