לכול הלק"שים

../images/Emo23.gifלכול הלק"שים../images/Emo41.gif

סוף סוף הגיע החורף... קר...
איזה כיף זה לקחת כוס תה
למיטה להתכרבל בשמיכה החמה ולהסתכל דרך החלון על הגשם שמטפטף לו בחוץ... אז רציתי לאחל לכם שיהיה לכם אחלה חורף... זו העונה כי אהובה עליי בשנה... וגם רציתי לאחל לכם חג שמח, תאכלו הרבה לביבות חמות וסופגניות שמנות, ותעשו חיים בחופש הקצר... יאללה אני זזה לישון...

Motti18

New member
גם אני אוהב...

את החורף. (והקטע עם השוקו/תה חם במיטה עם איזה סרט טוב) אבל הכי מעצבן אותי שלפעמים יורד גשם בזמן הלא מתאים... אגב, יום שישי בשעה שמונה זה לא מוקדם לישון?

Motti18

New member
איפה כבר אפשר לבלות בחורף?

ובכלל, בקור כולם יוצאים עם חמישה סוודרים במקרה הטוב ונראים כמו איזה שחקני פוטבול...

Motti18

New member
וחוץ מזה...

אני אוהב בלילה לשבת מול האח בסלון לראות את האש ולהרגיש את החום שלה וזה משהו פנטסטי חבל"ז - אין כמו ההרגשה הזאת... זה פשוט מרגיע... וזה מומלץ רק בלילה!

Motti18

New member
כן.. יש לנו אח גדול בסלון...

אבל אנחנו מפעילים אותו רק בחורף... בשאר ימי השנה הוא משמש רק ליופי...

בחורף...

בחורף הכי שווה לבלות בדיסקוטקים, כן זה נכון שבכניסה קופאים מקור בתור הארוך, אך בפנים חם וכולם מזיעים וזו גם דרך לשרוף קלוריות שכולנו מעלים בחורף בגלל ישיבה ממושכת מול המחשב... חח סתם צוחקת... ומוטי אתה צודק שזה כיף לשבת מול האח ולהתחמם אך אי אפשר לעשות זאת כול יום כי בסוף נמאס, לא?....

Motti18

New member
נכון נופר...

שעושים את זה הרבה פעמים זה נמאס... לא צריך להשתגע עם האח ולשרוף את כל הבית... יש ימים (קרים במיוחד) ששווה להיות מול האח וזה פשוט תענוג לא נורמלי (עם תה חם ומרק טוב....) הבפעם האחרונה נרדמתי ושכחתי לסגור את התריס - כל הלילה הסתנוורתי מהברקים אבל לא היה לי כוח לסגור ת´תריס אז התכרבלתי טוב טוב מתחת לשמיכה - זה גם דבר טוב שיש בחורף - שיש מישהו שמחמם אותך ברגעים שאתה צריך אותו...

Catty

New member
איזה כיףףףףףף! ../images/Emo13.gif

אנו קנינו את הדירה שלנו כשבמקום בו הייה פעם אח, ניצב מקום ריק... כעת יש שם כורסא, חבל...

וואללה, יש לך הזדמנות לשלח

ת´משפחה מהבית, להזמין אחת
לערב רומנטי כזה
ארוחת ערב לילית, מוסיקה חרישית (תרכיבו מכשירי שמיעה
), לשכב מול האח ולשתות שמפניה .. מגניב

המרחפת

New member
כבר לא

בד הפליז הפלאי די מונע ממך להראות כך... אז זהו, שבחורף יוצאים פחות ויותר נפגשים אחד אצל השני. אני אוהבת את זה. או שהולכים לבתי קפה ולקולנוע- כל מקום שיש לו גג.

המרחפת

New member
גשם בזמן הלא מתאים

הצרה היא שכמעט תמיד הוא לא מתאים. כשהייתי בגרמניה, ירד גשם דקיק, זרזוף. אבל הוא ירד במשך שלושה ימים ללא הפסקה וגרם להצפות בכל האיזור. ובכל זאת הם היו צריכים ללכת לביה"ס. אני אוהבת בגדים של חורף ומצב רוח טוב. ושוקו למיטה אני לא מכניסה, תסמכו עליי שזה ישפך.

Catty

New member
../images/Emo45.gif

אני למרות שב80% מהמקרים זה נשפך, עדיין נכנסת איתו למיטה

למעלה