My Shepherd
New member
../images/Emo23.gifלכל אבא ואמא..לכל סבא וסבתא..מכל ה../images/Emo23.gif
ולכל בן ובת..אנא תזכרו שזו הבקשה היחידה עם תנאי ותגמול בספר הקדוש..כי ככה רצה אלוהים.. שנתן להם את מלוא הכבוד והאהבה.. להורינו.. גם שהם מתבגרים.. תאמינו לי הם נהיים הכי מקסימים..והכי צריכים אותנו שם.. כעת שאני נשארת לילות ליד מיטת ביתי כשהיא חולה..מתפללת עבורה ושרה לה..אני מבינה כמה אהבה יש בהורים שלי שהקדישו לי ימים ושנים..בלי לבקש תגמול.. בלי תנאי.. בלי שום רצון מלבד שנהיה מאושרים..מוצלחים ובריאים.. ראיתי את המצגת וזלגו לי דמעות
כי נזכרתי כמה הורים נשכחים באיזה בית אבות..כמה מהם מתים מחוסר טיפול או טיפול לקוי כי המטפל הזר לא ממש היה לו איכפת, ואולי באמת לא איכפת לו כי ההורים האלו אינם הוריו..והם לא לימדו אותו ללכת ולאכול כשהיה בן שנתיים..ולא ליוו אותו לבית ספר לראשונה ולא דאגו לכל צרכיו ואהבו עד אין סוף.. הורים צריכים את הילדים שלהם..כמו שילדים גם צריכים את ההורים..שלא נשכח
המצגת הזו..מקדישה באהבה רבה להוריי..גיבוריי לתמיד
ולכל בן ובת..אנא תזכרו שזו הבקשה היחידה עם תנאי ותגמול בספר הקדוש..כי ככה רצה אלוהים.. שנתן להם את מלוא הכבוד והאהבה.. להורינו.. גם שהם מתבגרים.. תאמינו לי הם נהיים הכי מקסימים..והכי צריכים אותנו שם.. כעת שאני נשארת לילות ליד מיטת ביתי כשהיא חולה..מתפללת עבורה ושרה לה..אני מבינה כמה אהבה יש בהורים שלי שהקדישו לי ימים ושנים..בלי לבקש תגמול.. בלי תנאי.. בלי שום רצון מלבד שנהיה מאושרים..מוצלחים ובריאים.. ראיתי את המצגת וזלגו לי דמעות