לכל אוהבי YESweekend - כמוני !

FrAiLy PrInCeSs

New member
../images/Emo23.gif לכל אוהבי YESweekend - כמוני !

סתם בשביל הכייף ... שכל אחד/ת י/תכתוב איזה תוכניות הוא/היא אוהב לראות בערוץ ...

ayala65

New member
אממ...קבלו:

האו סי (כמובן...) מגרש ביתי סמולויל כשיוצא לי פשע מן העבר (מתה על זה..) והישרדות 9 השידורים החוזרים (וזה דפוק בהתחשב בעובדה שראיתי מי ינצח =\ )

FrAiLy PrInCeSs

New member
לאיילה ../images/Emo70.gif

זה בסדר ... כלעוד סדרה מצויינת תמיד אשר לראות שוב ושוב ... ( גם אני צופה בפרקים החוזרים
)

ayala65

New member
חחחחחח

אבל העניין שראיתי רק ת'פרק האחרון של הישרדות 9.. זה הרס לי הכל =\

FrAiLy PrInCeSs

New member
חחחח לאיילה ../images/Emo70.gif

אווץ' ... הרסת לעצמך עונה שלמה ! חחח אבל נחמד להבין סוף סוף כל מיני מהלכים במשחק ... לא ?!

ayala65

New member
לא ../images/Emo11.gif

זה פשוט היה יום אחרי שחיברו אותי ליס והתלהבתי מהערוץ אז החלטתי לדפוק לי הכל!

TheCharm

New member
אני רואה...

סמולוויל מגרש ביתי OC פשע מן העבר המירוץ למיליון הישרדות 8 כללים פשוטים קווין היל פגישת מחזור ועוד כל מיני שאני לא זוכר

TheCharm

New member
חח אפשר לחשוב

קודם כל שהישרדות והמירוץ למיליון כבר לא משדרים. ופגישת מחזור אני רואה ככה לפעמים לא בקביעות :)

FrAiLy PrInCeSs

New member
חחחח אוקיי אבל ...

יש יש חיים ... גם אני הייתי עונה תשובה נורא דומה לשלו ...

adi121

New member
התוכניות שלי...

THE O.C כמובן פשע מן העבר (!!) הישרדות המרוץ למיליון 8 כללים פשוטים אממ.. פיצוץ של שיפוץ ואתמול ראיתי פעם ראשונה סמולוויל כי היה לי משעמם וזה היה נחמד אני אמשיך לעקוב

yasminale

New member
התוכניות שלי

מגרש ביתי!! מתה על זה!! The oc סמולוויל פשע מן העבר הרווק ופגישת מחזור לפעמים.. מחכה בטירוף שתתחיל העונה החדשה של המירוץ למיליון!

FrAiLy PrInCeSs

New member
זה בסדר ...

חחחחח גם אני צופה בכל אלו אבל לא בתמידות אחריי כולם ... וגם אני לא כל כך זוכרת הכל תמיד ...

callop

New member
שלום

אני חדשה בפורום מתה על יס השולט ועל הערוץ יס ויקנאד מכורה לאוסי-הסדרה הכי מדהימה שיש אוהבת גם מגרש ביתי מלכות הניקיון ו8 כללים פשוטים:) בלי קשר- היום גם היה סרט ממש יפה על חבורת סקייטרים ואדם ברודי שיחק שם- מומלץ לראות אם יהיה שידור חוזר(אנלא זוכרת תשם מצטערת=\)

למעלה