עצוב../images/Emo7.gif...
מצד אחד, מה אכפת לי, מצד שני, זה משהו שחיבר אותי לאנשים שונים ומגוונים, משהו שבזכותו הכרתי אנשים שהם עכשיו חברים טובים שלי. אני חייבת לציין שהצפייה ב'רבלדה' והערצת הלהקה הזו היה משהו מאוד מיוחד, משהו מאוד כיפי
והלהקה הזו.. שישית האנשים האלה, אלה שחיברו בין כ"כ הרבה אנשים בקהילות שונות ומשונות, בין אנשים שמי היה אומר שיתחברו, שמי היה אומר שיכירו בכלל. מקצוות הארץ
והאנשים האלה, כ"כ מוכשרים! אחד אחד..
כריסטיאן, זה שדאג להצחיק תמיד, גם בסדרה וגם במציאות, זה שתמיד תהינו למה הוא מחליף את הצבע בשיער כל יומיים וחצי
זה שהיינו בהלם כשיצא מהארון ושמחנו בשבילו על הבעל החדש..(אגב, עדיין ביחד?
) זה שכ"כ התלהבנו מהשירה שלו.
כריסטופר, זה שחלק תהו איך קיבלו אותו לסדרה וזה שתהו כמה חמוד הוא יכול להיות.. הבחור הזה אומנם לא בדיוק השחקן הטוב עלי אדמות או הפרנק סינטרה הבא אבל הוא בהחלט מקסים בדרכו שלו והוא בהחלט תרם את חלקו הלא קטן לקבוצה המדהימה הזו
מאיטה, התמימה והמתוקה, שאף אחד לא הכיר לפני ופתאום היא סלבריטאית ענק, מככבת בקמפיינים שונים, שרה, משחקת, רוקדת.. יפיפיה!
דולסה מריה, כישרון ענק שצמח וצמח, ילדה שגדלה בטיוי, ממש כמו אנהי, ראינו אותה בתפקיד קטן בילדותה ב"לעולם לא אשכחך" ואחרי זה ב"406" שם הייתה מרסלה התמימה ואז ב"רבלדה" שם הייתה מרדנית אמיתית
ראינו אותה הופכת מבחורה חמודה לאישה סקסית ויפייפיה, הבחורה שבזכותה גיליתי את נפלאות השיער האדום וצבעתי בעצמי
(כןכן, אדמונית כבר שנה וחצי)
פונצ'ו!!! השחקן המדהים!! כ"כ צעיר וכ"כ איכותי!
פשוט לשים לו כתר על הראש. מקסיקו לא ידועה בשחקניה הטובים אבל הוא, הוא בהחלט יכול להיכנס לשורה הראשונה, כ"כ התלהבתי מהמשחק שלו, מהכאב שלו ברבלדה, מהבכי שלו, מהאכזבה שלו, האהבה שלו.. הכל! ולא רק.. אלא בחור יפה תואר גם כן
אני זוכרת שלא הבנתי למה ב-406 אהרון דיאז התקבל לתפקיד ההורס של הסדרה ולא פונצ'יטו..
חחחח והאחת והיחידה.. בשבילי לפחות
א-נ-ה-י
בחורה יפייפיה! מבפנים ומבחוץ.. מדהימה שכמותה! כישרון ע-נ-ק ויוצא דופן! זמרת מוכשרת במיוחד, שחקנית מצויינת ואדם נפלא בשל עצמו. היא עברה כ"כ הרבה דברים ואני חושבת שRBD וההצלחה שלה היו ציון דרך מבחינתה, של ניצחון, של סוף מאבק, של קבלה עצמית.. של כל כך הרבה
לימדה את כולנו להאמין בפיות חחחחחחח
את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק...
יש להם מוזיקה מיוחדת ומקסימה, בהחלט בין הטובות של להקות הנוער
כל אחד יכול להתחבר ולרוקד לצליליה, להנות מזמריה! אני מאחלת לכל אחד מהם הצלחה רבה בהמשך הדרך שלו, אני מקווה מאווווד שנמשיך לשמוע מהם, לראות אותם גם על מסכינו בישראל, שיהיו מאושרים בכל אשר יפנו ויצליחו רבות כי בהחלט מגיע להם, כל אחד הוא כישרון לא קטן בכלל..
(וחסר לאנהי ופונצ'ו שאני לא אראה אותם על המסך בישראל
)