למישהו יש רעיון מקורי בשבילי לחג ה- חשבתי על גבינות ויין על הצוק בגן העצמאות עם החבר... מה דעתכם
א אביב נטר New member 24/7/02 #1 ../images/Emo23.gifלמישהו יש רעיון מקורי בשבילי../images/Emo35.gif לחג ה- חשבתי על גבינות ויין על הצוק בגן העצמאות עם החבר... מה דעתכם
../images/Emo23.gifלמישהו יש רעיון מקורי בשבילי../images/Emo35.gif לחג ה- חשבתי על גבינות ויין על הצוק בגן העצמאות עם החבר... מה דעתכם
P pumic New member 24/7/02 #2 גן העצמאות??? ממש לא לעניין מה בדבר ארוחה בבית או על חוף הים אפילו שהחול קצת "גיפה" זה יכול להיות מאוד נחמד
גן העצמאות??? ממש לא לעניין מה בדבר ארוחה בבית או על חוף הים אפילו שהחול קצת "גיפה" זה יכול להיות מאוד נחמד
ה הנסיך סומסום New member 24/7/02 #4 גן העצמאות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif אין מקומות אחרים למען השם ? אם בא לך גן, לך על פארק הירקון. תוכל למצוא שם הרבה פינות שקטות לפיקניק רומנטי ואולי ליותר...
גן העצמאות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif אין מקומות אחרים למען השם ? אם בא לך גן, לך על פארק הירקון. תוכל למצוא שם הרבה פינות שקטות לפיקניק רומנטי ואולי ליותר...
א אביב נטר New member 24/7/02 #5 תתפלאו ! אבל גן העצמאות זה אחד המקומות הכי רומנטיים בעולם. עזבו את כל מה שקורה מסביב, שלא שומעים אותו ולא רואים אותו (והוא רק מוסיף למתח המיני - בינינו) אבל הצוק הירוק שמעל הים. גררררררר. מי שלא רואה - לא יודע מה קורה !
תתפלאו ! אבל גן העצמאות זה אחד המקומות הכי רומנטיים בעולם. עזבו את כל מה שקורה מסביב, שלא שומעים אותו ולא רואים אותו (והוא רק מוסיף למתח המיני - בינינו) אבל הצוק הירוק שמעל הים. גררררררר. מי שלא רואה - לא יודע מה קורה !
E EyeSeeYou New member 24/7/02 #6 אני מציע שתיקח אותו לגן הזה שליד הבית שלך, לחווית "תיקון" של התקרית האחרונה שהייתה לכם שם אם אתה צריך החבר´ה ואני (שאין להם אהבה לחגוג היום) נבוא לאבטח את המקום מפני ילדים בני 11 שאוהבים להרביץ להומואים.
אני מציע שתיקח אותו לגן הזה שליד הבית שלך, לחווית "תיקון" של התקרית האחרונה שהייתה לכם שם אם אתה צריך החבר´ה ואני (שאין להם אהבה לחגוג היום) נבוא לאבטח את המקום מפני ילדים בני 11 שאוהבים להרביץ להומואים.
E EyeSeeYou New member 24/7/02 #8 נו בוווודדאיייייייי כל אחד שיבוא וינסה להפריע לך ולזיוי המרובע יחטוף ישר בוקס לפנים , לעין ו לגבות. הפעם הילדים בני ה 11 יצאו מתי רואים אותך לאיזה די י ילד
נו בוווודדאיייייייי כל אחד שיבוא וינסה להפריע לך ולזיוי המרובע יחטוף ישר בוקס לפנים , לעין ו לגבות. הפעם הילדים בני ה 11 יצאו מתי רואים אותך לאיזה די י ילד