0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo23.gif"לקבל באהבה"../images/Emo23.gif
רק להיום,
קבל באהבה כל מה שקורה.
יתכן שיהיה עליך ללמוד לקבל את ה"בלתי-קביל", לסלוח על ה"בלתי-יסולח", לאהוב את מה ש"אי-אפשר-לאהוב". תצטרך ללמוד להסיר את אצבעך מכפתור האזעקה שבראשך, כי הוא המחזיק אותך במתח ולחץ מתמידים. דעתך נתפסת לדברי הבל - שאליהם אתה משתוקק, או שמהם אתה נמלט.
אנשים רבים מוכנים לקבל מבחינה נפשית את אותם דברים שעליהם אתה מאמלל את עצמך. אם הם יכולים לקבל את אותו "בלתי-רצוי" - אולי גם אתה יכול.
האם תוכל להגיע לתובנות הבאות? אין באמת איום על קיומך! מה שנראה כמו אסון - פשוט איננו כזה! המאבקים והדרישות שלך - הם הגורם לאומללות!
במלים אחרות, חווית התסכול שלך איננה נובעת ממצבך, אלא מדרישות טעונות-רגשות. מתוך "מרשמים לאושר"
אז מה מתסכל אותנו חוץ מהרצונות והדרישות שלנו? אצלי, אני חושבת שהרבה תסכולים נובעים בגלל שאני רוצה שהכל ייעשה בדרך שלי, ואם זה לא בדרך שלי - אז שלא ייעשה בכלל! היום אני מבינה שאני טועה, שאין מצב שאני יכולה לשפוט מישהו על דברים שהוא עושה, או על הדרך שבה הוא עושה את הדברים. כל אחד מבין לפי הרמה שלו, הרצון שלו, ומי אני שאשפט בכלל? אז זה קשה לי לא להיות שופטת, אבל לומדים... לאט לאט.. ואצלכם? מה מתסכל אתכם? גם אצלכם יש דברים ש... "אי אפשר לאהוב" או "בלתי מקובלים"
לשאולי על הקטע שפרסם. אוהבים
רק להיום,