לשבת לרגלי ישוע..להקשיב וללמוד..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלשבת לרגלי ישוע..להקשיב וללמוד..

לאהוב ולחיות על פי מילתו.. זה מה שעשתה מרים.. עשתה את הבחירה הנכונה
ומרתה..כעסה..קצת נלחצה כנראה ובעיניה (ובעיני רוב הנשים בזמנו) לשרת את האורחים ולעשות כיבוד ראוי זה הכי נכון לעשות.. אולי.. אבל לא כשישוע על הכף השנייה~! וישוע החמיא למרים, לתדהמת מרים והאורחים, שגם הם מן הסתם לא קיבלו בעיקרון איך אשה יושבת ביניהם ומקשיבה לאדון.. אל תשכחו שאנחנו מדברים על המנהגים שהיו לפני 2000 שנה.. שתפו בהרהורים שלכם על זה.. הנה הציטוט מלוקס 10: 38 وفيما هم سائرون دخل قرية فقبلته امرأة اسمها مرثا في بيتها. 39 وكانت لهذه اخت تدعى مريم التي جلست عند قدمي يسوع وكانت تسمع كلامه. 40 واما مرثا فكانت مرتبكة في خدمة كثيرة.فوقفت وقالت يا رب أما تبالي بان اختي قد تركتني اخدم وحدي.فقل لها ان تعينني. 41 فاجاب يسوع وقال لها مرثا مرثا انت تهتمين وتضطربين لاجل امور كثيرة.42 ولكن الحاجة الى واحد.فاختارت مريم النصيب الصالح الذي لن ينزع منها בעת מסעם נכנס לכפר אחד, ואשה אחת אשר שמה מרתא קבלה אותו אל ביתה. 39 היתה לה אחות, מרים שמה, שישבה לרגלי האדון ושמעה את דברו, 40 ואלו מרתא היתה טרודה ברב שרותה. היא נגשה אליו ואמרה: "אדוני, האם לא אכפת לך שאחותי השאירה אותי לשרת לבדי? אמר נא לה שתעזר לי." 41 השיב לה האדון: "מרתא, מרתא, את דואגת ומתרגשת על דברים רבים, 42 ורק דבר אחד צריך; ומרים בחרה בחלק הטוב אשר לא ילקח ממנה." האם אנו עדיין מתרגשים ודואגים על דברים רבים.. ושוכחים שדבר אחד צריך, ה-דבר, החלק הטוב שלא יקחו לנו לעולם- ישוע המשיח אלוהינו האהוב החי לנצח

lion 7

New member
כן, שוכחים ועוד איך

כמו אמר ישוע , יצא הזורע (משל הזורע) חלק נפל בים הקוצים, כך הם חיינו לפעמים , שומעים למילת ישוע ובחיי היומיום התובענים נחנקת המלות מרוב תאוות העולם זה, אולם פעם אחת צריך לזכור שאנו באנו בלי כלום וגם נצא מן העולם הזה בלי כלום, השבוע הרהרתי על לאגור ולאגור בצל הפחד מהמצוקה העולמית הכלכלית, רודפים אחרי הכסף שיכחד , ושכחנו להודות לישוע על הכל : יש לנו בריאות, ילדים בית כסף ומה לא, אבל שכחנו את הפרטים הקטנים שהם דרך חיינו והן תהילת ישוע, אם לא היה ישוע לא היה לנו מה לדבר עליו, היפיוף יותר מבני אנוש, שקרא לנו בשמותנו והביא אותנו לעולם אחר,אנו שוכחים כי היינו בטלים ומוזנחים מהעולם הזה והוא חיפש אותנו בין מזבלות העולם הזה, פאלוס אומר ישוע בא אל ראשון החוטאים והוא אני , צריך להרהר ולשבת ליד רגליו ונלמד עוד ועוד ממנו, פטרוס אמר לאן נלך אדון ומי החיים אצלך אני נזכר באדם ותיק באמונה שתמיד היה קטע בתפילתו שהיה מוזכר סיפור מרים (....ומרים בחרה את הצד הנכון לרגלי ישוע) אז אנו היום יותר מאתמול ומשלשום צריכים את התפילה , כשפת התחברות עם אבינו שבשמים דרך בנו ישוע , וכמובן ברוח הקדש בכדי שבקשותנו יענו מול כס המלכות בשמים

למעלה