לשישי שבת

../images/Emo23.gifלשישי שבת../images/Emo23.gif

בוקר טובבבבבב
מה קורההה
איך התגעגעתיי אליכםםםםםםםםםם
כמו שאתם רואים השבוע ממש בקושי נכנסתי אבל עשיתי את כל המאמצים להיכנס לפה כמה שיותר. השבוע הזה היה לי ממשששש לחוץ(אני לא מאמינה שהוא כבר מאחוריי).כמו שאתם יודעים היה לי מבחן במתמטיקה בגרות באנגלית ומתכונת באנגלית.....כמו שהשבוע הזה כבר מאחוריי אני מתה שכבר כל הבגרויות האלה כבר יהיו מאחוריי
אז אני ינצל את ההזדמנות ואני יאחל לכולכםםם המוןן
אז רציתי לשתף אתכם שהשבוע יצא לאמא שלי לדבר עם אמא של ליאור הרבה זמן....אמא של ליאור מספרת שמאיה והוא מאוד מאושרים ביחד!!!!!!!!!!!!!ויש סיכוי שבזמן הקרובבעזרת השם
אני יראה את מאיה ואני ימסור לה את כל אהבתכםםםםםם...בכל מקרה אם יהיה חדש בקשר לזה אני יעדכן אז לא לדאוגג
אז מה איתכם
איך עבר כל השבוע
שתפוו קצת את כולם....
שיהיה לכם סופשבוע רגוע ושבת שלוםםםם אוהבת אתכםםםםםםםםםםםם מלאאא

../images/Emo214.gifשבת שלום!../images/Emo6.gif

גם לך [ולכולם!] במבחנים, מתכונות ובבגרויות [וגם בעבודות גמר, אם אני לא היחידה
]

nitzangro2

New member
שבת שלום לכולםםם

אתמול כתבתי מלאאא על אירוע הטניס הענקי שהייתי בו... אבל בטעות זה נמחק.. ולא היה לי כוח לכתוב שוב.. מצטערת.. אבל בקיצור היה ממששששששששש כייףףף וקיבלתי חתימות משחקני הטניס הטובים ביותר בארץ שהם שחר פאר, יוני אריליך ואנדי רם המושלםםםם חיחיחיחי השבוע יש לי שבוע לחוווווווץץץץץץץץ עם בגרות בתקשורת (יום שני) וטרום מתכונת בהסטוריה (יום חמישי) אני מקווה שאני לא אמות בדרךך!! שיהייה לכולםםם בהצלחה במה שיש להםםם חחחח שבת שלום

urimz5

New member
שבת שלום לכולם!

וניצן,תשתדלי לא למות,זה נורא מבאס תאמיני לי..

שבת שלום לכולם

אז ככה קודם כל ליטל שהיה לך בהצלחה בכול המבחנים שעשית כל השבוע (הפניה היא לכול מי שעשה בגרות או כל בחינה שהיא) שתהיה לכולם אחלה שבת ותשמרו על עצמכם מחר בערב למי שלא זוכר מחר ל"ג בעומר אז שהיה לכולם שבת שלום ל"ג בעומר שמח

למעלה