לתחרות חורף- אשליה

ספטון1

New member
../images/Emo23.gifלתחרות חורף- אשליה

זה היה סיפור של חורף. ערב לפני חנוכה קצת קריר אך נעים,ברדיו נשמעו שירי גשם, גשם גשם בןא. פתאום נשמעה דפיקה רועמת בדלת, טוק טוק טוק. מי זה ? יסמין שאלה דורי ענה! אוי אתה, הרגע נפגשנו ליד המסעדה. טוב שאת זוכרת , תפתחי כבר, אני מעבר לדלת וקר בחוץ. המשיך דורי בצחוק הה.הה. יסמין פחתה לו את הדלת, ודורי עמד שם עם חיוך מתוק, ובפה מלא נופת צופים\ אמר הנה הבאתי לך פרחים,וגם בוואריה,וגם טקילה ואת עצמי , כדי שנתחמם ביחד. נו טוב נאנחה יסמין היכנס וסגרה את הדלת. פתאום התחיל לרדת גשם, וברקים ורעמים נשמעו בחוץ, מחול החרבות התחיל את. הגשם ירד במטח עז. הבאת איתך את החורף סנטה בו יסמין דורי ענה באנחה, הבאתי איתי ים של אהבה, בואי ואחבר אותך ונישרף בלהבה, באש של תשוקה נעשה כיף של חיים ביחד,ב ואי אחמם אותך יותר טוב שאדליק את הקמין. קניתי קמין חשמלי ואני רוצה לחנוך אותו. יסמין הדליקה את הקמין וניצוצות של אש וחום גדול יצאו ממנו. בחוץ המשיך לרדת גשם עז, במלוא עוזו. הרבה זמן לא היה לנו גשם כזה. את יודעת בואי נעשה מסיבת פיג'מות, רק אני ואת, יסמין הדליקה נרות והביאה כוסות, נשתה קודם טקילה ונאכל קינוחים, שיהיה טעים בפה, דורי כבר הוציא סיגריה ונעץ אותו בפה, אמרתי לך שאני שונאת סיגריות, ואת העשן עושה לי ריח מסריח בבית, וטעם רע משאיר בפה. תעשה לי טובה אל תעשן כאן , ביקשה ממנו יסמין. טוב בואי נשתה טקילה, לחיים אמר דורי, בואי כבר למיטה. הלילה נועד לאהבה. בחוץ נשמעו בחוץ ברקים ורעמים והגשם ניתך בעוז, היא סגרה את הווילונטת, ודורי אמר רק אני ואת כאן, העולם נשאר בחוץ. לפני שנתחיל במסיבת פיג'מות התחילה יסמין במאום שלה , בוא נראה אם אנחנו מתאימים כזוג כדי שלא יהיה לנו הפתעות בדרך. מה שאל דורי? נראה לך! בדיוק כך, כאן אני קובעת את החוקים הוציאה את כדור הדולח , קלפים אינדיאנים, קלפי טארוט אבנים בוא תערבב את הקלפים ותקבע את הגורל שלך במו ידיך הוא ערבב את קלפי הטארוט הא יצא חתונה סנט בה וצחק הה.הה.. זה באמת קלף החתונה שמראה על קשר רציני אמרה יסמין בכובד ראש . את הקלפים האינדאינים אני אבחור, אמרה יסמין היא בחרה ושלפה, מתוך ערמת החבילה בעוד בחוץ המשיך הגשם לרדת עוד ועוד שפירית- זהו קלף האשליה, אתה מוכר לי אשליות לא אהבה אמיתית. מה זעק דורי. טוב בוא ננסה עוד פעם אחת והוציאה אבן – קוארץ אדומה, דורי אומר מה ההסבר חסמין הכריזה, הלילה אתה בדכאון אין אהבה אתה זקוק לטיפול נפשי טוב לפחות נתחמם ביחד אמר דורי ונכנס למיטה טמיד נרדם זה רטנה יסמין לעצמה, מוכר אשליןת, יודע לדבר הרבה ולעשות מעט. הגשם המשיך לרדת כל הלילה בעוצמה

למעלה