מה אנחנו אוהבים ביעלי

Dark Force

New member
../images/Emo23.gifמה אנחנו אוהבים ביעלי../images/Emo23.gif

אוקיי, אני רואה פה המון אנשים שאומרים שהם מאוד אוהבים את יעלי, אבל אני מאוד מסוקרן לדעת למה. אני יודע למה אני אוהב אותה, אבל למה אתם
אז זה יהפך לשרשור הרשמי- כל אחד ירשום מה הוא אוהב ביעלי, וזה גם יוטגלן. בהצלחה, ושיהיה שרשור אוהב

Dark Force

New member
../images/Emo99.gifמה אני אוהב../images/Emo35.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

אני אוהב את זה שלא משנה מתי אני אראה אותה ולא ימאס לי, אני אוהב אותה בגלל שכשאני שומע את השיר "החיים הם קרקס" אני מתעודד, ומתאהב מחדש. אני אוהב אותה בגלל שהיא מקרינה הילה זוהרת ומדהימה. אני אוהב אותה כי אני חושב שאין קודמת לה, ואין אחרת לה. אני אוהב אותה, כי גם אחרי 10 שנה היא נותנת באז לכל דבר. אני אוהב אותה כי היא יפהפיה אמיתית. אני אוהב אותה כי היא הביאה אירוח מושלם ל
אני אוהב אותה, כי היא פשוט היא
ואתם

moton

New member
יעלי מקסימה!

בכל מה שהיא עושה היא נותנת קסם אישי שלה..! אני אוהב במיוחד את השירה שליה.

../images/Emo99.gifאני אוהבת ביעלי../images/Emo99.gif

שהיא תמיד אבל תמיד חמודה, מתוקה, חייכנית מקסימה והיא פשוט אישה מושלמת!

אני אוהבת ביעלי ../images/Emo99.gif

את השירה שלה את זה שבשבילי היא תמיד תישאר קטנה.. את זה שאין אחרת לה את זה שהיא פשוט מצחיקה ומתוקה את היופי המדהים שלה את המשחק שלה והכי את החיוך המדהים שלה ופשוט את זה שהיא מי שהיא- יעל בר זוהר!

SofyTofy

New member
מה אני אוהבת ביעלי..../images/Emo103.gif

את הכוח האמיתי הזה להמשיך לעבוד למרות כל הקשיים. את החיוך המדהים. את היחס האוהב. את היופי. את האופי. את החיוך המדהים. את הזוהר שמאחורי הבר זוהר. את החיוך המדהים. את הקסם. את השירה. את הרצון הזה לעבוד ולעשות עוד ועוד. כבר הזכרתי את החיוך המדהים?

mary lou

New member
../images/Emo23.gif מה אני אוהבת ביעל../images/Emo35.gif

כשהייתי בערך בת 10 ניסיתי לענות על השאלה הזו. התוצאה (וזה חרוט בזכרוני+לחן חח) הייתה פחות או יותר כל דבר החל מהעיניים וכלה בקול. אם אני צריכה לענות על זה עכשיו אני אגיד שיש בה איכות כובשת מסוימת. והיא מופיעה מעולה. כמובן. חוץ מזה שבשנתיים האחרונות, ותסלחו לי, הדבר שאני הכי הכי אוהבת ביעל ובקרבה אליה הוא... גיא

למעלה