מומולדת ליפהה שליי

../images/Emo23.gifמומולדת ליפהה שליי../images/Emo65.gif

- דילביי - אעאעאע לחיים שלי יש יומוווללדתת :] . יפפפהה שלייי אני כ"כ אוהבת אותך ואני לא יאחחל לך ברכה עכשיו אלה בידיוק ב-12:00 אבל פתחתי עכשיו כי לא רציתי שמישהי אחרת תיפתח למה את כ"כ חשובה לי והרגשתי חייבת אוווקי בנות כל הברכות לאכן מ12:00 הה -שחף-

דילבבי כנסי ../images/Emo23.gif

מאמממיי שלי ?. כבר דיברתי איתך בפלא אבל אני מריגשה צורך עדין לירשום לך ברכה ממאמי אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם יפה שלי איזה מזל שהכרתי ילדה מדהימה כמוך (איאיא כבר לא ילדה חח ) דיברתי איתך בפלא כימעט בכיתיי איך היתרגשתי כמו ילדה שלי את חחח חחחח הכל התחיל משיחת בפלאפון על רינגטון חח איך אפשר לישכוח אני פשוט מודה לה' שהכרנו אני כבר מתה שוב ליראות אותךך מאמיי שללי את כ"כ חשובה לייי ! את פשוט המלאך שלי אני מקווה שאת מודעת לזה שאני מאוהבת בך ואני יעשה בישביל הכל נכון ? יופי אזזז.. תמשיכי להיות כמו שאת יפתי פשוטט מדהייימהה ! היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לדילב !!!!
|עוגה
|עוגה
|עוגה

../images/Emo217.gifאהובתי היפפפפה !!!!!

כפרה עליך :] תודה תודה תודה איך ריגשת אותי .. אני אוהבת אותך הכי הרבה בעולם הזה 3> יפה של את :] מחר אני רואה אותך איזה כיייייף :p

lililulu

New member
דילב [:

שיהיה במזל טוב! שתחווי שנה מאלה ב: אהבה, שמחה, בריאות, אושר, עושר, הגשמה עצמית, הומור ורק טוב! שתמשיכי ללכת בדרך הישר ולא בדרך הקל (זה מהקליפ של שוטי הנבואה אבל יש לזה הרבה משמעות [;) ושפשוט תמשיכי להיות את! מי שלא טוב לו שיקפוץ במעגליםP=

../images/Emo28.gifדילבווש..

המון המון מזל טוב , תזכי לאושר רב והצלחה בחיים :) תשארי מדהימה כמו שאת ... בהצלחה בניהול הפורום
אוהבת

חן XD

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifמזל טוב לאהבת חיי../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

אני א.ו.ה.ב.ת אותך

חן XD

New member
אתת אהבת חייי היחיידה פוטיי היפהה ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

../images/Emo204.gif דיללבבבי :)

המון המון מזל טטווב יייפה שללי
אושר, עושר, בריאות וכושר ( = אווהבת 3> [יש לי תחושה שכבר כתבתי לה ברכה :S]

../images/Emo217.gifתחושתך טובה מאוד ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת כתבת לי ... ובטעות את השרשור הזה שרשרתי לשרשור של היומולדת של מיכל.. אז מחקתי ושחף פתחה חדש... לא נורא תודה רבה בת אלי, אוהבת אותך 3>

../images/Emo108.gifדילב:]]../images/Emo65.gif

מזל טוב עד 120!!! אני מאחלת לך המון המון בריאות אושר ועושר והצלחה בחיים:] תישארי ילדה כזאת מקסימההה!!=] אוהבת אותך
, מריה.

למעלה